79689
-
#77249 Az nem Warchief volt, hanem a spanyol csóka, nem jut eszembe a neve - nabasszameg, filmszakadás. -
#77248 Majd amikor te is gépet akarsz fejleszteni, akkor rájössz, hogy inkább fordulsz ide az ismerősökhöz, akikben megbízol, mint bármely más, akár témába vágó forum 2idegen" felhasználóihoz.
Amúgy engem sem érdekel jelenleg a téma, de elviselem, emrt tudom, hogy legközelebb lehet hogy én leszek az, aki feltesz hasonló kérdéseket.:) -
#77247 Hát én inkább ezeket olvasom mint olyan dolgolat hogy ilyen ramok olyan ramok meg ilyen alaplap meg olyan proci loool assetom hogy mi a jó és nagyobb lool fingom sincsen amugy hogy milyen a procim meg a ramok benne ddr meg stb ... hát engem ezek nem nagyon izgatnak ha kimondottan izgatnának akkor olyan forumot olvasnék ahol ez megy és szerintem azért jobb ha itt beszélik meg a dolgokat mert igy mi is tudjuk hogy mi a bajuk :))) és nem lesz meglepi ha látjuk hogy figo connettál és kapja a bant ahogy beér :DDD -
#77246 EGyépként se gondolom hogy ez fórum téma lenne.Ha v.mi problémád van msn-en játszd meg vele.
Am Zsoltit énis útálom mert egy gumifaszúbaszóisten -
#77245 anno a balfsz server ezzel az üzenettel fogadott már, hogy itt admin túlkapás van, mégis tele volt, és csak ritkák voltak a panaszok, de volt mire hivatkozni, hogy kuss xD.
ja szal amit akartam: a SoF2 minnyá meghal, ne a játékosok üssék a koporsójába az uccsó szöget szerintem...
Ja és mindnekinek mások a nézetei, el kell fogadni...
najó uccsó ja:
ja: SILENC, I KILL U!!! :P -
#77244 Gyerekek, örök probléma az adminok "hatalommal" való visszaélése.
Ezen nem lehet változtatni, max ahol ilyen adminok vannak hanyagolni kell a servert és előbb-utóbb játszhatnak egymaguk.
Ki lehet utálni servert is:)
-
#77243 Visszanéztem és sedonak azzal volt baja h vmi külföldi spanját kirúgtad mert nem köszönt. Én meg cinkelgettem azt pipa lett, nem csak rám.... -
#77242 mi mi mi? Mit csinaltam kivel mikor hol?:) -
#77241 Jah, mikor only hun szerverre, behozta a sáska a csákót, még ventrin is itt volt, ő meg tk-zta meg ilyenek. -
#77240 :D -
#77239 amúgymegde -
#77238 ROFL... Már amint mondtam: hű vagy a nevedhez! Vadparaszt.... Örülök h egyetértesz velem...
Sedó részről... 'Szittem én álltam ki melletted... Sztem keresd vissza, kit akart Sedó lehívni a motoros kocsmába... Nem én voltam az.... ROFL
-
#77237 Warchiefre hivatkozni meglehetősen veszélyes:)) Emlékszem még, hogy ő amikor kezdte..hát nem volt a nép kedvence, sőt:)
De felnőtt a srác....csak későn:)
-
#77236 Cső!Nos animal ezt benézted.Én nem ilyen srácnak ismertelek meg. Azt hittem ép eszű vagy. Küldjek demot, vagy elhiszed h semmi szájkarate nem volt akkor? Érdekes h karesszal másképp emléxünk...Az meg más kérdés ha olyan ember játszik jobban nálad aki később kezdte az kempel, mikor, felmegyek álnéven(Soldier of Fortune), és régi sofos barátomra hivatkozok aki engem is megfertőzött (Warchief) akkor ki sem tudod húzni a nyelved a seggemből.Nem is a játék jelentette számomra az élvezetet, hanem az, h láttam milyen képmutató érdek ember vagy, aki 1 talpnyaló. Szoktam vitatkozni a serveren, de ez szerintem nem csak velem van így, gyakran keveredsz te is ilyen vitákba. Fitogtatod az adminod, és a nagy tömegre hivatkozol, h az ő érdekeiket képviseled. Nemtom emléxel e még Sedora?.....ott kiálltam meletted mert igazad volt, és elpoénkodtam a serveren. A másik ami meglepett, Kutyatestű Kury admin a Kurvabazmegen!!!(Isten nyugosztalja a sof 2 fénykorát, de forog a sírjában) Sajnálom, de nem tudtam megállni h ne menjek fel játszani, bár nem jellemző rám az álnevezés(de tök élmény volt).Mielőtt vmi menő beszólásod lenne, vagy vicces gyerek lennél, előre elmondom h igazad van, meg h teljes mértékben egyetértek veled. Csak így tovább! -
#77235 aminek a halálhírét keltik, az sokáig él!
hajrá SoF2 lesz ebből még kisiskolás!!!!! -
#77234 utoljára pénteken vagy szpmbaton volt inf asszem, de pl holnap este 21:00-tól!!! (bár nekem most is jó, csakhogy legyenek emberek) -
#77233 nana, a sofot már többször el akarták temetni, de sosem sikerült!:)
jó kis game ez, de 5 év után tényleg kell már valami újdonság! -
#77232 Napok óta szeretnék INF-ezni de sajna senki.....(
-
#77231 régóta süllyed már ez a hajó, de eddig méd sikerült fenntartani, kitartunk :D -
#77230 Te is pajti? xD -
#77229 Én még maradok egy darabig a süllyedö hajóbanlagalábbis addig amig nem lesz pénzem meg csinálni a gépet hogy fusson rajta a Cod 4 -
#77228 lol -
#77227 Nem azért kaptad a bant! Hanem mert szét "szájkaratéztad" magad, és hű voltál a Vadparaszt névhez... Ha Karesszel szervezted, őt miért nem bannoltam, ha csak ez lett volna az ok?! Mások is szoktak NSS en infet szervezni, sőt még én is átszoktam menni oda... BTW a hajó ennek ellenére is süllyed, de legalább 1 ballaszttal kevesebb van már... BB FIGo! -
#77226 Legalább nem vették ki a ghoul 2 jóságait :)
vicces Ctrl-Alt-Del képregény -
#77225 Soldier of Fortune: Payback
http://www.youtube.com/watch?v=bEA5Dg9L0ZM
http://www.youtube.com/watch?v=wkyatrw0H2k -
#77224 Hallod.. legvadabb rémálmaimban se gondoltam volna, hogy itt látlak téged ^-^ Szép a logód ;]
-
#77223 Szeva Pász! ezer éve nem láttalak. Animalnak meg: ,,I,, mert Karesszal felmentunk kurvabazmeg serverre hívni pár ismerős arcot infezni, ezért ő kibannolt a serverről...Nagyon süllyed a hajó ha ilyen kétségbeesett tettei vannak, de remélem ennél nem lesz boldogabb...mindig kritizálta előtte is játékstílust, de pont le se szarom, én úgy játszom, ő meg így. Szép volt ez a sof2, ideje felnőni. BB all -
#77222 jah, tényleg nem ^-^
de amíg nem "én pici pónim" DVD-ket akarunk cserélgetni, addig talán nincs nagy baj :P -
#77221 6400+ drágább is .. -
#77220 #77093-as hozzászólás -
#77219 Vazz cod4ben maxmium 80 a fov, sof2-ben sem bírtam mindig hányinger kerülgetett. Ezért lett 100. De cod4ben 80 a max. 10 ropi ablakon ki? -
#77218 Nem kérdés, GeIL ,de már volt erről szó itt a SOF2 fórumon is AMI NEM HARDVER FÓRUM ÁM!!!!!
:)
-
#77217 én geil-t veszek!:) -
#77216 KÉRDÉS:
2 x 1 GB/1066Mhz DDR2 dobozos KINGMAX 3 év - 13.500 Ft
vagy
GEIL - Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 10 év - 15.000 Ft
??? -
#77215 "...úgy látszik a 6400+ van majdnem az e6750 szintjén..." Jaja, és ugyanannyiért is lehet megvenni a boltban! -
#77214 Hmm van valami abba amit mondasz flowa.... -
#77213 sajnos csúnyán lemaradt :/ -
#77212 kijöttek az új gémek, amik eléggé odavertek az frame/sec arányunknak, aztán nyakunkon a karácsony... én is beújítok valószínűleg valamit, mer' ez így nem állapot, hogy akad a Forged Alliance :) -
6400+-hoz még nem volt szerencsém, de egy kis jóóódlizás:
hm, úgy látszik a 6400+ van majdnem az e6750 szintjén. p00r AMD /: -
#77210 sof2-őt abba hagyni nem lehet.örökre rabul ejtett:D