Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting>
Mi a vér ez a posse klub? <#conf>#conf><#conf>#conf>
a Winows lefagyott fagyás közben...
https://grentmedia.hu
Milyen perverz undorítóak vagytok ti ?!?!?!?!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
és go tört server vagy még single módot is csinálnak mellé? xD
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
a CoD4 regelõs lesz mint a BF2? mert a skilles rész miatt ez jön le 😞.
:on
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
akit erdekel a cod4, az IDE klikkelve, es a bejovo oldalon lejjebb gorgetve olvashat infot a betarol, hogy milyen is, mik lesznek benne, stb.
on.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-FDI-Brutal-Hooligan
Tegnap waroltunk este, 2-bõl 2 alázást toltunk😊
Aktíváld magad net terén mert megleszel.....😊
Ja, meg sofoltam is, de már nem kihívás😊))
-FDI-Brutal-Hooligan
https://grentmedia.hu
Mely serveren szokott a díszes társaság tobzódni? Magyar serveren gyér a forgalom😊.
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
xDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
MA megkeresett Necro, hogy lesz valami zenei fesztivál náluk, és az együttesével (mit csak CC tagok alkotnak, Blood pl a dobos😊) fel szeretnének lépni elõzenekarként. Ez nagy lehetõség lenne nekik, és email szavazatok alapján dõl el, hogy ki léphet fel.
Pls, akinek van 1perce, szavazzon sofos ismerõseinkre😊
0.1%-kal vannak lemaradva az elsõktõl, szóval pont ez a kis lökés elég lenne nekik.
CALLVOTE: YES
ez meg az egyik számuk

01110000 01110010 00110000
Gyertek hekkerek! 😊
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
<#eljen>#eljen>