79689
-
#77289 Igen, soroljam :D :D -
#77288 Ja, sose volt.:)
-
PuLZeN #77287 Aze mondja hooli, mert o volt a 6. es neki nem volt klanja:DDD -
#77286 Ő ki? -
#77285 Kihagytad a sáskát :D :D -
#77284 na megjött a gépem! csak még vga nincs hozzá! -
theodred #77283 Az amelyikkel éjszakai módban is lehet látni, továbbá úgy tudom, hogy csak kamcsatkától lehet kiválasztani. Az amelyikkel a "cégnél" egy céllövöldében kell gyakorolnod mert csak úgy jutsz tovább egy ajtón amit ketten őriznek. -
theodred #77282 Megpróbálom pontosítani...
játék közben megnyomok egy számbillt, és bejön a nálam fellelhető arzenál fentről lefelé listázva. PL: 6 a sniper,de nem erre gondolok.
Fentről az 5. sorban 3 fegyver van, melyek közül a középső az AK47, és én az azutánira gondolok ugyanabban a sorban! Holnapra a pontos nevét is meg tudom adni hogyha kell, de szerintem egyjátékos módban így már egyértelműnek kell lennie. -
#77281 -
PuLZeN #77280 konnyebb lenne ha tudnank milyen fegyverrol beszelsz:D utolso meg elso..
tavcsoves az biztos a sniper abba nem tudsz granatot tomni jo esetben.
ha megis sikerul szolj:))
5. sor 1. az az m4 lesz..
a kezigranat meg nem valo bele. van kulon m203 loszer, elvileg kapsz valamennyit kezdeskor, tobbit meg felszedheted. -
PuLZeN #77279 Ejj Kemo csaknem kidolsz Te is? :(( -
theodred #77278 Bocs srácok!
Ki tudja?:
Singlében
A fegyverek közül az ötös sorban lévő utolsóval (harmadik)hogy lehet gránátot lőni?
Az ötös sorban az elsővel lehet az egér középső gombját használva!
Az utolsónál viszont a távcső jön be, és hiába választom ki a gránátot, nem használja a lövéskor! -
#77277 Akkor volt már posse-s amikor összesen 6an játszották a soffot:), abbol 5 possés:)
-
#77276 jah de amiért benéztem:
SZOMBAT ESTE INF PARTY NSS-en???? 10 körül lehetne!!!! -
#77275 persze a ban után csak a next mapon tudtál volna reconnectelni -
#77274 LoL Peddig Posses-volt:D
AM nem volt rosszfej de az utolsó kill amit neki adtam az TK-volt kam4-en ahogy ment fel a létrán seggbekurtam sotival,utána nem láttam... -
#77273 Bb KeMo 1 picit hiányozni fognak azok a warok amikor god likokat csanáltál -
#77272 lol :P -
#77271 Igen, egész jól bejött :) -
#77270 Arra emlékszem hogy D1-et toltunk, és játszott, majd valaki calvote kicket hívott rá, mire felocsúdott, kb 3 mp. Már kint volt a szerverről, úgy hogy full szerveren játszottunk, és 10 szavazat kellett :D -
#77269 UHHH mekkora háború volt :D :D -
#77268 A legnagyobb kispöcs : Ryland3r pajti!!:)
A kis cigó gyerek azóta tuti vajda lett:)
-
#77267 Baro...tényleg, ő kimaradt.:)
-
#77266 Emlékszel rá, mikor behoztad, lehet ohgy Amos volt, még ventrire is feljött, de előtte megkérdezted. Majd az only HUN szerverre is feljöhetett. Erre Delta, meg elkezdte TK-zni, meg ilyenek. -
#77265 az abszolut kempbajnok baro papa volt!:D -
#77264 akkor csak jól emlékeztem.....öregszem, nem hülyölök, megnyugottam:)
Azért nevelésképp kapott az Obi-tól egy 7 próbabannt:)
Bindkirály: Fülöp,Warchief
Kemperkirály: KIM, Mapo,Vezér
xD:)
-
#77263 -
#77262 Csabi, a.k.a. SWAT<<Delta>> , alias Warchief, aki sokat rádiózott és ventrillon is állandóan a bindeket nyomogatta, de ezen kívül másról nem tudok :)
Amos azt hiszem Görény nagy haverja volt, de vele se volt baj, tudtommal.. -
#77261 és arra figyelj, hogy szép dobozban legyen..... csak akkor éri a lokeszt :P -
#77260 Ott a pont. -
#77259 danka!:P -
#77258 nagyot, abbol baj nem lehet :D -
#77257 milyen ramot vegyek? -
#77256 Amos, a "kis pöcs, kurva":))
-
#77255 Nincs keverés szerintem. Többiek , hogy emlékeznek?
-
zsyzsy #77254 he van itt vki ,
????
,
-
#77253 Amos "kis pots" jó arc -
#77252 Amos? -
#77251 a mi csabánk az mindig is normális volt.szerintem keverés van vkivel. -
#77250 Warchief Csaba vagy Csabi..nemtom...nickel "futott" be nem?
Asszem,akkor tett maradandó benyomást /főleg Flowában:))/.
De idővel tényleg normális lett.