Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel dx2, Intel dx2 66@80MHz, cooler, 4x1MB/8bit RAM, conner 420MB HDD, Trident 9000 512k, no sound, no CD...
még jó, hogy 125-nél kiakad az FPS-ed
még jó, hogy 125-nél kiakad az FPS-ed

Dud, lesz Stat inf-en? Minkednki akarja, csak lusták szólni, ugyhogy én vagyok az egyetlen, aki itt marketingel... A külföldiek közül is sokan szeretnék! pslsplspslpsl

ezt jól megmontuk 😄

nem mennek a szerverek...
Nekem mostanában reggel Kernel Data Inpage Error-ral s kék halállal fogad a
gépem, ha itthagyom éjszakára bekapcsolva, hogy töltsön le a hdc-rõl. Csak akkor van kék halál, ha 1edül tölt le. És most nézem, hogy meddig jutott el, hát bazze 4 file-t szedett le. Vírus nincs a gépen. Valami tipp?
gépem, ha itthagyom éjszakára bekapcsolva, hogy töltsön le a hdc-rõl. Csak akkor van kék halál, ha 1edül tölt le. És most nézem, hogy meddig jutott el, hát bazze 4 file-t szedett le. Vírus nincs a gépen. Valami tipp?
wooooolldls tiszta ideg vagyok megyek meghallgatásra állás ügyben. 

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
én tegnap Reteket vittem egy apache-ban (desertcombat) és norton levitte a képet asztalra, DC-t meg eltüntette, hogy sürgösen kell neki erdeti kulcs.
ezt igy 3 ablakban, miközben Retek pilóta nélkül maradt a nagy rushban. mondanom sem kell mi történt pár mp alatt a helikopterrel, ami az ellen bázisa fölött volt (mi vagyunk azok, vagyis voltunk), és semmi légvédelem nem fenyegetett mert lerohantuk õket.

ezt igy 3 ablakban, miközben Retek pilóta nélkül maradt a nagy rushban. mondanom sem kell mi történt pár mp alatt a helikopterrel, ami az ellen bázisa fölött volt (mi vagyunk azok, vagyis voltunk), és semmi légvédelem nem fenyegetett mert lerohantuk õket.

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
akkor sátáp ;]
mer én régebben jártam ki .. akkor szarrávertük a volánt mindig 😄D
mer én régebben jártam ki .. akkor szarrávertük a volánt mindig 😄D
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Gúd nájt... 5óra múlva meló...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Kibebeaszott winfos, a legnagyobb játék közben összezuhan, a jó édes kurva anyját a billgecinek.....

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
gYERTEK fAR cRY-OZNI VAN EGY JÓ MAGYAR SZERVER. iNFÓ ITT caps lock powa
igen, már kérdezni is akartam, h véletlenül nem aludni mentél?? 😄
Mehet az f1 az egész stáb nevében. + statiszták, rendezõ, frodó. Szal ez legalább 10000 F1.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.