Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#duhos2>#duhos2><#taps>#taps>
-FDI-Brutal-Hooligan
én még azt sem értem miért nem jáccik mindenki egyforma számgép konfiggal, és net.kapcsolattal!!!
Le a hátrányos megkülönböztetéssel!!!😊
Sõt, egyforma foteleket mindenkinek!!!Bár mostanság fekve tolom, de a fotelem sem jobb, 2óra és az ülõgumóim lüktetnek😊
-FDI-Brutal-Hooligan
valamint nem tudtam otthagyni a rólam elnevezett egérpadot sem 😄<#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
nem is kell hozzá zongorista kéz😄
felugrasz, akkor ugrás közben már nyomva van a guggolás(space), mikor felértél, akkor még mindig nyomod a spacet, majd nyomsz egy Q-t, ezzel megvolt a kihajlás alul balra, aztán elengeded a Q-t és a spacet, majd megnyomod az E-t😊
2 ujj kell csak hozzá😊
@Chemo: na látod, ezek mind azt szolgálják, hogy minél nagyobb legyen a túlélési esélyeid. Ugyanezt teszi a wh meg az aimbot is, csak drasztikusabb formában😊
De mondom még1x, nincs semmi bajom azzal aki scriptel, csak elvi síkon nem értem, miért engedélyeznek bármilyen beállítás módosítását (a gomboktól és az egértõl eltekintve).
Pl. az r_picmip parancsot sem tartom fairnek, mivel sokan szerintem nem is tudják, hogy mi az, aki meg tudja, és látta már pl. col1en a különbséget, az tudja, hogy miért mondom ezt😊 (ennek ellenére persze nekem sem alapbeállítású)😊
1. célkereszt színe és mérete,
2. a függõleges és a vízszintes SENS
3. a célkereszt fajtája
4. a cg_drawun
5. a látótér(CG_FOV).
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
De nagyugrás, kihajlás és egyebeket nem használok 😄 😛
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
https://grentmedia.hu
FUNWAR MA ESTE 21:00 | 1 map CTF, 1 map INF | Szerver: 62.112.194.67:20102
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jelentkezni nálam, MSNen: czazsi kukac x3 pont hu
<#violent>#violent>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Tudod sáska erre mondják azt hogy az úgy kezdõdött hogy visszaütött.
Vagyis ha õk is akkor mi is.
Egyébként meg kinek van olyan ujjazata ami megcsinál egy magasugrást, majd rögtön tol bele egy alsó jobb és egy felsõ bal kihajlást.
Ettõl még nem leszel jobb, sõt, vannak hibái tehát még hátrányosabb is vagy mint a többi. Ettõl független abból a szemszögbõl nézve igazad van.
Viszont most közzé tettük mindazoknak akik nem tudták.....
(ne értsétek félrek, nem rátok gondolok, hanem általában, elvi síkon gondolva a script is olyan elõnyhöz juttat(hat), ami nem feltétlen fair azokkal szemben, akik nem használják)
Erre gondoltam, egy gombra szoktam bindelni, amit játék elején meg kell nyomni azt hali.
Conzol parancsa: exec hijump.
Tegnap elött leformáztam a gépem, és sajnos minden sofos cuccom odaveszett, amit már vagy 4 éve összeszedtem.<#falbav>#falbav> Meg is találtam mindent, kivéve egy valamit: egy script (jumpot segítette, nem kellett guggolást nyomnom ha valamire felugrottam). Biztosan van valakinek valami hasonló cucca.
Nagyon megköszönném! <#vigyor>#vigyor>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ennyi clán nem hibernálja magát egyszere 😛
Most csak 8 😛
Kirugták a fél brigádot?
<#confused>#confused>
Az mondjuk hozzá tartozik h az utolsó meccsek kb 1-2 hónapja voltak <#guluszem1>#guluszem1><#rinya>#rinya>
A SOF2/BASE/MP mappában van egy sof2key kiterjesztés nélküli fájl! Nyisd meg és írd át benne a kódot a generált kódra, majd mentsd el! Ezután próbálj meg csatlakozni!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
Remélem azért a gépemen elfut 😛
Sikits te Kurva!
<#gunyos1>#gunyos1><#law>#law>
FUNWAR MA ESTE 22 tõl! 1 map CTF 1 map INF! Szerver: 62.112.194.67:20102
------------------------------------------------------------------------
Jelentkezni nálam MSN en: czazsi kukac x3 pont hu
<#fogmosas>#fogmosas>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Csak vicceltem, már belenyugodtam hogy te természetben fogsz fizetni<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Legyne 1 CTF és 1 INF map, hogy melyik azt is beszéljük meg.<#dumcsi>#dumcsi>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Miko? lesz máá oktober?
<#confused>#confused>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-