79689
-
#77369 probáld ezt -
theodred #77368 http://www.nss.webdir.hu/egyeb/sof2hun1.exe
Ez sajnos nekem nem műkszik, ill le sem tudom tölteni.
"lap nem megjeleníthető" -
#77367 Olyan dolgok történtek velem amit felfogni nem tudsz, még én sem :D De jövök majd. Bár a 2v2 nem kihívás.
Ezt a HC módot még ki akarom prószálni, ha bejön akkor az, ha nem akkor marad a public. -
#77366 Veled meg mi van? Büntiben vagy? Maraton dugás, semmi masina?:)
Mondjuk mindeki eltünt, nem csak te.
Gyújunk már rá valamelyik gamera, CS:S, CoD4, SOF2?:)-3?:), valami??
Unom már a publicot, de nagyon.
-
#77365 Csak az 1.3 full kell. Meg jó sok mapocska. -
#77364 hányan toljátok még ezt a gémet? vannak még szerverek? éppen az újratelepítésen gondolkodom :)erősen. -
Hybrid v2 #77363 Ez jó a Goldhoz:
http://www.nss.webdir.hu/egyeb/sof2hun1.exe -
AtkariZsolt #77362 Sziasztok. Most szereztem meg ezt a játékot: Soldier of Fortune II - Gold Edition. Nos nem vagyok túl jó angol értő, ezért felmentem a magyarosítások portál -ra. Ehhez a verzióhoz nem mutat létező magyarosítást. Szerintetek kipróbáljam az alap Soldier of Fortune II -játék magyarosítást hozzá? Vagy ne, mert telepíthetem újra az egészet utána. -
#77361 béesz xpa -
PuLZeN #77360 kitoltve ;) -
#77359 -
Andromeda S2 #77358 Ugylegyen -
#77357 donatellóét!:DD -
#77356 Nyugi Andro most már tudok a Tk ellen tenni és kökeményen repülnek ha nem halgatnak a szép szóra -
Andromeda S2 #77355 Sajnos a multkor valamelyik este pont játszogattam volna egy kicsit, amikor a tk-s játékot játszotta....
Elég hamar elment a kedvem az egésztől.....
-
#77354 lehet tudni, hogy kiét? -
#77353 hm sokat nem vesztettél a ts-el
eccer volt ts-e: én meg Legacy voltunk vele 3v3ban
erre folyamatosan adta az infókat legacynak meg nekem merre menjunk, ő meg örökké meghalt.
amikor hula voltam/épp akkor éledtem újra ordított, hogy menjek az ellenfél zászlójáért, mert most mindenki hulla rajtam kívül, az egész szépséghibája az volt, hogy a zászlóval ellentétes oldalon voltam.
jah és map felénél mennie kellett, ami az ellenek se nagyon teccett :S -
#77352 off
ha unatkozol és van 2 üres perced, akkor töltsd ki légyszi, valakinek a siplomamunkáját segíted vele. kksrythxbb
on -
#77351 Egyébként ezt még lehet űberelni! :D Pl Figo elhatározta, hogy lelkesen hozzájárul a "TEMESSÜK MIHAMARABB A SOF2-t" mozgalomhoz... Nem csak szólval, hanem tettekkel is... Pl. neki nincsen jobb dolga hétfőn délelőtt (de elmondható ez a hét bármely napjáraa mikor adminmentes a szerver), mint felmenni a Kurvabazmeg szerverre és TKzgatni... 3 TK reconn... Persze elég rendesen fel is van háborodva mindenki, mert nem fogja fel azzal a parányi agyával, hogy nem a szerver adminjait szivatja meg hanem azokat az embereket, akiknek elrontja a szórakozását...
Megkérdeztem egy psychológus ismerősömet, ő azt mondta, hogy gyerekkorbol eredő komplexusok (nem a megfelelő szűlő szoptatta gyerekkorban, vagy hasonló...) és feltűnési viszketegség... Hát úgy legyen! Mindenesetre gyűjtünk a gyógykezelésre...
BTW ha valakinek birtokában van demó amint Figo eszmefuttatást végez 2 tk között a szerveren, szívesen látom (már a Dallas régen nem megy a TV ben, így estére kell valami szórakozás...) -
#77350 El se hiszitek mekkora kő esett le.:) Már kezdtem azt hinni, hogy 3nap sof alatt 2 gyereknek is teletaposnám a nagy fejét, akkor nálam nem stimmel valami:)).
-
#77349 Ugyan, olyan ritka az ilyen kincs, engem határozottan szórakoztat, ahányszor lelövöm, mindíg az az YouTube-os gyerek jut az eszembe -
#77348 Osztom az elozok velemenyet.
Kleiner Idiot, nem kell vele foglalkozni. Egy ideig nekem is fel volt veve msn-en, de rovid ido alatt blokkoltam:D
Nem kell vele foglalkozni, mert csak idegesiteni tudja az embert, mast nem.
En sosem reagalok ra, ha ir valamit nekem jatek kozben, mert: NINCS ERTELME. -
#77347 Egyszer nem is tudom hogy már de sikerült rávennije engem, hogy beálljak hozzá másodinak 2v2 warhoz.
1. TS-e nem volt
2. Rinyált, mert 5mp-re afk volt és lelőtték
3. Rinyált hogy nem tették ki a klánjelet a nevük elé
4. És rinyált...Jah nem rinyált mert kibaszták
Am meg Zsolti asszem te mondtad,hogy v.ki beszólt neki és lefagyasztotta a Kurvát, de úgy hogy a szolgáltatót kellett kérni, hogy indítsa újra a servert.
Am meg tegnap láttam hogy admin lett a Kurván
Este inf nss? -
#77346 Newbie -
#77345 Megnyugtattál, mert híresen alacsony az ingerküszöböm és azt hittem én látom csak, hogy mekkora paraszt a szó nem a legnemesebb értelmében.
Azt, hogy Luigi gyerek is megkérdi ki vagyok erre én "ott a nickem, egyébként egy senki:)" erre ő, "azt látom meg tudom, meg azt is hogy új vagy"...na ezt még lenyeltem bár nem könnyen:). De a tiniteknős felbaxott rendesen arogáns nagyképű admin dumájával.
De bevallom én vagyok a "fasz", hogy felveszem és "szóba" állok ilyenekkel.:)
-
PuLZeN #77344 Ismerjuk...
Ha talalkozok vele eloben, torott kezevel fogja verzo orrat torolgetni!
mint azt mar oly sokszor megfogadtam.
amugy azt csinalja hogy megprobal a spanod lenni, nyal ahogy csak tud.
aztan meg at akar baszni. lattam mit muvel a haverjaival hivta oket warozni valami 2 vs 4 volt, ok 4 en mi meg Lestattal azt ott szidta a sajatjait mert jor1 ctf kek oldalon egy pontjuk se volt:))))
masik remek akcioja: sir h lepjunk be a klanjaba belepunk aztan kibasz:)))
ez donatello. szal ha hozzam szol reflexbol anyazok, tokmind1 mit mond:))) -
#77343 a tirpákra gondolsz vagy Ő-rá??? nem mind1
mindkettőről fellelhető 1-2 infó, csak merre keressük -
#77342 Hogyne ismerném..
Olyan zöld, tud karatézni, meg szereti a pizzát, olyan teknősképű. Ja és vigyázz vele, mert három tesója van!
Amúgy igen van egy sofos verzió is, hát nem az eszéről híres. Szerintem csak akkor szabadna játszani jönnie, ha már lesz néhány szőrszál a kukiján. -
#77341 -
#77340 "szar GTS -
#77339 ááá, virágföldet rakna a dobozba!:)) -
#77338 :D -
#77337 Na tessék, megint felbaxott egy kis pöcs. -
#77336 Ismeri valaki a kis b...zi Donatellot, igazán teleszarnám a nagy pofáját:) Meg fogom csinálni a szőrös mammmmája hátán.
Ha a fővárosban járna véletlen, mondjuk mert elaludt a vonaton, kérem jelezze, hátha meg tud győzni arról , hogy nem is egy tuflák paraszt, de megvallom, nehéz lesz.
Ne kóstolgass kiskuki, nem vagy péksüti.
uff
hogy rakd teherbe mammmmma--dat
-
#77335 PROFI?? Itt:)
-
#77334 Ha valahol taálsz PROFITot azt linkeld már be plz! -
#77333 Benne vagyok, csak nem értem, mi szükség van az 1., 2. és 3. pontokra? -
#77332 A legtöbb játékkóder azt rebesgeti, hogy memóriát, méghozzá minnél többet a kártyákra... mert lehet, hogy nem olyan hipergyorsak a pixel- ill vertex-shader műveletek, de ha minden körben be kell tölteni ill ki kell pakolni a kártya memóriájába/ból a textúrákat, egyéb kacatokat, akkor az erősen visszafogja még a legizmosabb kártyákat is. -
#77331 Flowa, a terv a következő,
1 alapítunk egy nagykert
2 behozzuk a GT-ket .. ugye, mivel most nyíltunk, nincs szar GTS-se a raktáron
3 ???
4 PROFIT!!
:) -
#77330 OICW-t még egyszer se láttam a játékban, pedig már próbáltam többször is, hogy kreálok egy szervert és engedélyezem :D
A Single meg felejtős volt már 5 éve is :P