Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER
passz.
otthon teljes .cfg csere és más cd key-el ment a dolog, de itt a szobatarsnak most lett felinstallalva, bár a cfg-n kívül minden file tollem lett az osphez attolva, újra le kellene szedni? :S összeszedni mindent...

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Sáska
én nem értek az ilyesmihez, de proxy serveren keresztül el lehet takarni az ip-t, nem?

De amúgy mi is sofoztunk már 1 szobából többen ugyanazon a serveren, és simán ment. NEm a guid-ot nézi a server?

LES FORZA INTER
csak az a problem, hogy koliban 1 IP per szoba, meg a routerrel osztjuk a netet, ami kifele már csak 1 IP-t mutat.

Mr.Grent
2 ip kell, álcázd a másik íp-t. Bár mintha játszottunk volna olyannal akik egy szobából tolták a war-t.

https://grentmedia.hu

LES FORZA INTER
lenne 1 kérdésem: ugyanarról az IPrõl hogyan lehet felmenni SoFolni? a .cfg fileok nem egyeznek de a jó öreg Kurva end message üzenettel kivág.

Mr.Grent
Jah gyökereket nyírbálók 😄

GAthersw
Felcsaptál fodrásznak? <#mf1>

01110000 01110010 00110000

Mr.Grent
Na bazz most látom, hát este mentem volna én is. Na majd legközelebb le lesztek nyírva!

Sáska
LEstat tanácsára inkább az NSS-en gyûljünk, ott OBI van....
62.112.194.67:20103

Sáska
ennyire ne tolongjatok, még a végén nem férünk el a serveren<#idiota>

Sáska
ma este 21:00 inf/dem parti? Kurvabazmeg 2 szerintem mindenkit szeretettel lát! Rokkantak elõnyben! <#crazya><#nyes>

Sáska
kicsit off:

nekem is kehes a hátam, nektek mi volt vele a gond pontosan? nekem csigolyaív szakadásom van, de elvileg ezt nem kell mûteni (még..)

Jaja a komplett generál a legjobb szó...alaposan szétszedtek,most 2 csigolyával kevesebb van,viszont kaptam ajándékba 12 titáncsavart.Tök rendesek,nem?<#vigyor>

Nõvéremrõl meg leszállni!😛A kérdés elõl meg ne menekülj:mikor játszunk egyet?<#bee1><#violent><#gun>

Sötétedés után kitágul a világ.

fdi-brutal
Nekem tömítéscsere volt flexel, mexicoonak komplett generál.
Hoston én is legtöbbször magamat kerestem nem az ellent😊
Talán azért mert mindig Flowa után mentem?.))

Mellékesen: mexicoo, a nõvérednek ne add meg a számom, bármennyire is ragaszkodik hozzá, tod nõs vagyok😊)
<#taps>

-FDI-Brutal-Hooligan

RIZLA
mi a rücök lett veletek vazzeg ....? mind a kettötök háta lett csapágyas ? 40 nap Mex .... ohh az nem kevés 😞 mi volt, gerinc csere ? 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

A futás az enyhe túlzás,de már a járással nincs gond...lassan gyógyulgatok!Sajnos én még nem tudtam megfeledkezni arról,h mit mûveltek a hátammal!<#bee1>Amugy most jöttem haza mult pénteken...kereken 40napig tartottak benn.<#falbav><#falbav><#falbav>
Vmikor jer majd játszani egyet...<#nyes>

Kórház-lan<#nyes><#violent>

Sáska
<#smile>

ev1l FlOwEr
Hehe, õk is állandóan eltévedtek volna visszafele a budiról....
Én még sose mentem azon a pályán egyenesen oda, ahova akartam.
<#idiota>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
azért egy kórház-lan-t nyomhattatok volna, mondjuk a hos_1-en<#idiota><#vigyor>

fdi-brutal
Szasz!! Na futás már megy? Otthon vagy már?
Nekem hálisten egyre jobb, már arra kell ügyelnem nehogy megfeledkezzek arró, hogy mi is történt.
Nyomd a tornát vazze!😊

Flowa, nem szép dolog a féltékenység. Hiába, emészd meg, hogy te már nagyon kitágultál, fõleg amióta a görény és nigger társai felkerestek téged.😊
<#mf1><#taps>

-FDI-Brutal-Hooligan

ev1l FlOwEr
Visszatérve még a játék témára, ez a MOHAAirborne se lett éppen csúnya, csak rövid.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Az hagyján hogy a háta fáj, de az ánusza, az teljesen kivan. De hát aki kancsõdöröket elégít ki hivatásszerûen, az így jár....

,l,,

<#vigyor1>

Na ez egy ütõs játék Zsóti!<#eljen>Csak a gépemen nem fog menni..<#falbav>
Hooligan,veled meg mizu?Hátad gyógyulgat?Azért nem semmi,hogy a korhazban fut össze egy régi és egy uj sofos!<#nyes>

fdi-brutal
Na végre.....ez nekem is tetszik!!😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

Clint EastWooD
ty

a Winows lefagyott fagyás közben...

czazsi
Jah, ha a nanosuite maximum armour -ra van állítva, akkor kb 3x annyit kell belelõni a csókába... Feltéve, hogy a ruha full energián van, és nem futkároztad el, nem ugráltad el... Persze amilyen gorsan "lemerül" olyan gyorsan töltõdik is vissza! Nagyon feldobja a játékot... azaz fõleg ez az egyik meghatározó alapelem benne... Itt van róla egy videó! <#violent>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Sáska
nano ruha<#hehe><#nyes><#idiota>

Kaszi46
Fanyalogva kipróbáltam én is, és pozitívan csalódtam. Én pont a nano ruhától féltem, illetve úgy gondoltam amiatt nem fog tetszeni a multi. Ennek ellenére ez a rész tetszett a legjobban, iszonyatosan megdobja a hangulatot.

Mondjuk a nano ruha miatt kicsit sokat kell lõni az emberbe, de a többi dolog simán feledteti ezt akis bosszúságot.

Jah, meg kéne alá valami erõsebb vas, mert így minimumon is eléggé akadt.

*Posse*T.W.D*

czazsi
Tessék - lássék! 😄 avagy COD4 multi...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Kaszi46
BSZ Plint!!

*Posse*T.W.D*

Sáska
még 1.5 óra és lejön a cod4 demo 😛 remélem elszalad a gépemen 😉
<#gun><#merges2><#duhos2><#ijedt>
ja ja egész jó és még Ladákra is lövöldözhetünk 😛
Taptarap
szerintem qrva jól néz ki.😛

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
demot kidobhatnának már ha novemberben jön.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sáska
ez nem is néz ki annyira szarul, mint amit én linkeltem pár napja.

btw, mától lehet letölteni a cod4 single player demot.

czazsi
Nah, egy videjó a SOF3 (SOF payback)rõl... Ne a crysis videó után nézzétek... Sztem (sztem tuti) ez single player mód, viszont el tudom képzelni, hogy multiban nagyon jó hangulata lesz... Asszem ezért szerettük(jük) a 2. részét is!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
czazsi
Hát srácok... Azon szerencsés emberek közé tartozom akik kipróbálhatták már a Crytek Crysis-t. Ugyan még csak egy Beta-Teszt multiplayert (és dx10 helyett csak a dx9 es változatot)... Néha egy két levegõben ugráló béka kicsit viccesen hatott, viszont a fejlesztõk folyamatosan küszöbölik ki a bugokat... Mindenek ellenére majdnem elfelejtettem levegõt venni, amikor megláttam! Hihetetlenül részletgazdag világ, rendkívül jól használható nanoruha, elképesztõen jó (különbözõ speckókkal testreszabható) fegyverek... A robbanások, a tûz, füst, víz jobb mint a valóságban! xD Aki teheti próbálja ki! Vagy legalább nézzen meg róla egy HD videót! Ízelítõnek itt van a beta-testben látható BASIC TUTORIAL VIDEO A félreértések elkerülése végett maga a játék nem néz ki rosszabbul mint ahogy ez a videóból látszik... (mondjuk teljes grafikán 1024x768 as felbontásban játszottam) És ez még csak DX9... Nem tudom, mennyivel lesz szebb a final dx10 es verzió...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Mr.Grent
Piszkos vagy harry!

RIZLA

béesz xD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

fdi-brutal
Haggggyadmáá kistáska😊...baromi jól nyalok és lógatni is tudok.😊
Épp ezért..imádnak a nõk!😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Nekem szokott állni, nem úgy mint egyeseknek<#mf2><#idiota>

fdi-brutal
Ne fake-ez mert megállsz...nem tudsz magyarul baxxxameg, mit arcoskodsz itt külföldiül, neked nem áll jól!😊<#duhos2><#action><#mf1>

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Ez egy fake, olyan cod és BF feelingje van, jah és mennyire látszik hogy signle , abban a sof2 is szar volt.

czazsi
Hát jah... COD4 tõl sokkal gyengébb, így elsõ ránézésre...<#wow3>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Sáska
RIZLA
annak a 3210-esnek a kijelzõje már 3 évvel ezelött is elég kicsi volt .... vagy már +szoktad 😄

RIZLA
Szénné szolizzuk a valagunkat..... don't fosing.....!! 😄D Jah......és ha mentek cápát simogatni, csak bátran ..... xDDDD<#law>

ev1l FlOwEr
Jo olvasni ezt a sok szart, mert most elvonas alatt vagyok.

Sajnaljatok, mert itt rohadok Tenerifen, es nem tudok sofolni.....

Muhahahahahahahahahaha
xDDDDDDDDD

Hofeherke banda!

,l,,