Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
otthon teljes .cfg csere és más cd key-el ment a dolog, de itt a szobatarsnak most lett felinstallalva, bár a cfg-n kívül minden file tollem lett az osphez attolva, újra le kellene szedni? :S összeszedni mindent...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
De amúgy mi is sofoztunk már 1 szobából többen ugyanazon a serveren, és simán ment. NEm a guid-ot nézi a server?
https://grentmedia.hu
nekem is kehes a hátam, nektek mi volt vele a gond pontosan? nekem csigolyaív szakadásom van, de elvileg ezt nem kell mûteni (még..)
Nõvéremrõl meg leszállni!😛A kérdés elõl meg ne menekülj:mikor játszunk egyet?<#bee1>#bee1><#violent>#violent><#gun>#gun>
Sötétedés után kitágul a világ.
Hoston én is legtöbbször magamat kerestem nem az ellent😊
Talán azért mert mindig Flowa után mentem?.))
Mellékesen: mexicoo, a nõvérednek ne add meg a számom, bármennyire is ragaszkodik hozzá, tod nõs vagyok😊)
<#taps>#taps>
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Vmikor jer majd játszani egyet...<#nyes>#nyes>
Kórház-lan<#nyes>#nyes><#violent>#violent>
Én még sose mentem azon a pályán egyenesen oda, ahova akartam.
<#idiota>#idiota>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nekem hálisten egyre jobb, már arra kell ügyelnem nehogy megfeledkezzek arró, hogy mi is történt.
Nyomd a tornát vazze!😊
Flowa, nem szép dolog a féltékenység. Hiába, emészd meg, hogy te már nagyon kitágultál, fõleg amióta a görény és nigger társai felkerestek téged.😊
<#mf1>#mf1><#taps>#taps>
-FDI-Brutal-Hooligan
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
,l,,
<#vigyor1>#vigyor1>
Hooligan,veled meg mizu?Hátad gyógyulgat?Azért nem semmi,hogy a korhazban fut össze egy régi és egy uj sofos!<#nyes>#nyes>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Mondjuk a nano ruha miatt kicsit sokat kell lõni az emberbe, de a többi dolog simán feledteti ezt akis bosszúságot.
Jah, meg kéne alá valami erõsebb vas, mert így minimumon is eléggé akadt.
*Posse*T.W.D*
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
<#gun>#gun><#merges2>#merges2><#duhos2>#duhos2><#ijedt>#ijedt>
btw, mától lehet letölteni a cod4 single player demot.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
béesz xD
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Épp ezért..imádnak a nõk!😊
-FDI-Brutal-Hooligan
-FDI-Brutal-Hooligan