Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval mindenkit szivesen várunk az újonnan nyílt posse spf2 szerveren(sponsored by .|FYL 😊) inf/ctf PB-on😄D.
amugy eza posse szerver nekem kb annyira meglepetés mint nektek mert én is kb 2órája tudtam meg hogy mi van készülõben. Ezuton is szeretném megragadni az alkalmat hogy köszönetet nyilvánítsak eme nemes gesztusért Erasmusnak, akinek végeredményben a szervert, vagy portot vagy mit is😊köszönhetjük. és köszi penge és ry nektek is mert ugy tudom ti is aktiv résztvevõi voltatok annak hogy most legyen 1 posse szerver. szal köszi mindenkinek.
Néha komolyan meglepõdöm hogy milyen joarc emberek is vannak itt, nemisolyan rég weblapot kaptunk ugye Panotol ill. az egész gbs-tõl, most meg ez a szerver szoval nemistudok igazábol mit szajkózni azon kívül högy KÖSZÖNJÜK.
és az egészben a legeslegkirályságosabb dolog az hogy RYLANDER ADMIN a szerveren😊)))))))))))))
na viccet félretéve ha van kedvetek gyertek posse szerverre is.
ERASMUS-->

*Posse*T.W.D*
háémpfhmpmpfmpfpfmpfmhhhámmpfhheh
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

De most már tényleg befejeztem.Nosztalgia powaaaa.

Ha nem ismernénk a történelmet, olyan lenne, mintha mindig gyermekek maradnánk: tudatlanok, tehát gyengék és védtelenek. A történelem olyan mint egy föld alatti folyó: ha nem ismerjük természetét, könnyen alámoshatja az életünk. Ezért a multból soha semmit nem szabad eltörölni, minden darabja fontos.
Mindenki vonja le soraimból a tanulságot ...