Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Guidot plz Penge.
aztán fölugrottam ventire, azt ott monta erasmus h mi is történt a posse-n. így már más megvilágításba kerültek a dolgok, ami persze még nem bizonyít semmit.
az elsõ banról a shotot 17:06kor csináltam, akörül nézzetek be a logba, hátha többet tuttok meg róla, dír gbs....

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
És itt nem ellened szólok csak mikor figyel egy A betû a neved mellett akkor egy kicsit több felelõsség van rajtad, mint playerként. Hisz elvárhatják tõlled, mert ezért van az A betû a neved mellet. Mert admin azért van hogy segítse a tisztább rendesebb játékot.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szerintem ez elég elismerése annak, hogy faszságnak tartom a szitut!!
Egyébként velem érvek alapján lehet vitátkozni nem pedig ironikusan és ilyen baszott magas lóról ahogy most te adod elõ!Olvass-gondolkozz-irj!!!
-FDI-Brutal-Hooligan
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST, EZ A 26.
Az admin témához hozzászólva, én azért kérdezem hogy leszek-e még admin, hogy hogy áljak hozzá, ha igen akkor járok,-nom kell hisz ez a dolgom. Ha nem akkor ez van, akkor is járok, hisz RD POWAAAAA.
Pano tudom mit éltél át. Mikor mi csináltuk, kérdezd csak meg a srácokat mennyit játszottam. Az összes fölös idõmet arra nyomtam hogy menjen a szerver, mert a mienk linux-ról fut. Mire rájöttünk a dolgokra, a hajam megõszült. Este, éjjel én configoltam, nappal harczi meg DFS. Volt olyan hogy ordibálva áltam fel a géptõl.
Az OBI-s szerverrõl amit ti vettetek át, vannak itt is akik simán fizetnének érte.
Mi havi 4 ropit fogunk érte fizetni, és mikor ezt megemlítettem másnak akkor ök is mondták hogy szívesen beszálnának az árba, ahhoz a szerverhez amihez szinte semmi közük.
Azhogy csak ti tettetek lépést hogy az OBI-tovább fusson ez azért van mert titeket kerestek meg, vagy ti õket, ezt nemtudom. Mert ugye jött a bejelentés hogy obi-vált, és már megvan az aki átveszi. Tehát még esélyünk sem volt arra hogy esetleg az obi nyakára járjunk hogy ugyanmár van itt 20 srác aki fizetné a dolgot.
Részemrõl ennyit a szerverrõl és KÖKI hogy átvettétek, az a lényeg hogy fut és RD marad.
Mi bevallom öszintén azért csináltunk szervert, mert egy kicsit gáz volt folyton a Pilu és a Qnosi nyakára járni hogy plz kellene egy port. Így meg fut egy public, és ha kell akkor rárántunk egy warconfigot, és hadszóljon.
A csít, álnokság. PENGE utánajárok és ha tényleg igaz. Rögtön tudni fogjátok.
Mégegyszer köki a köszöntést egészen meghatódtam.

1.Sajnos odáig jutottam,hogy Pengének azt sem hiszem el amit kérdez!!Ha bizonyitani tudja az más!!
2.Te erre egyböl ugrasz!/bannoljam??/
3.Pengével kapcsolatos faszságok /melyek inkább már igazak mint kamu/ miatt nem voltál ilyen buzgo!!!
Vagy max tolerancia or egyensúly és egységes etalon hozzáállás mindenkihez!thx
-FDI-Brutal-Hooligan
jön rá pár válasz,NEM többségben erre ugyanúgy benyomja a next mapot
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Rendben van hogy GBS server de ne játsz istent pls!!

-FDI-Brutal-Hooligan
-FDI-Brutal-Hooligan
a gbs-é a szerver, fizetik, oké. a kérdés az, hogy tekinetenek a szerverre. amennyiben ez csak egy újabb szerver, akkor teljes mértékben azt csinálnak, amit akarnak, nincs senkinek beleszólása, max meghallgatják. mint a posse és tie szerverek. amennyiben viszont annak a folytatásaként kezelik, amit az obi elkezdett, akkor eszerint illene folytatni...de ez csak egy vélemény, gbs tietek a döntés, mellesleg engem nem zavar mit csináltok, csak jól csináljátok 😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Hol van már az a ku..jó társaság aki ott volt az OBI liga-sorsoláson vagy a mittudoménholvoltunkmég sörözni eggyütt??
Mindenki anyázik,hisztizik,vagy "hatalomra" jutása fejébe száll! Mi van itt???Döglõdünk??
SÛRGÕSEN ÖSSZE KELL HOZNI MEGINT EGY GÖRBE ESTÉT AMI TALÁN MEGINT ÖSSZERÁZZA A TÁRSASÁGOT!!!!

-FDI-Brutal-Hooligan
01110000 01110010 00110000