Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Ez is lehet, mondtma ha jóltudom, de akkor nemtudom jól. Kössz hogy kioktatsz 😄

https://grentmedia.hu

Tibre
én meg úgy tudom,hogy necsi necsi

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
itt nem a kam2-rõl volt szó meg nem is a pano dolgáról,teljesen más volt a szitu,de azért kösz,hogy kioktatsz 😛

Mr.Grent
Ha jóltudom akkor a Cyrus jelenleg ezzel a nickel lép be. "a te anyád..".

Guidot plz Penge.

lol 3 tie 3 hosszú szöveggel 😄

ja a cyrus/ryl/multihack dologhoz még annyit, hogy ennek ma tanúja voltam gbs-ctf-en 2x is. bevallom amikor elõször megláttam h ryl repül pb-bannal, nyomtam is azonnal a shotot 😊)
aztán fölugrottam ventire, azt ott monta erasmus h mi is történt a posse-n. így már más megvilágításba kerültek a dolgok, ami persze még nem bizonyít semmit.
az elsõ banról a shotot 17:06kor csináltam, akörül nézzetek be a logba, hátha többet tuttok meg róla, dír gbs....

Sziasztok! Én nemtudom mibe keveredtem már megint de még hogy sok tanúm van hogy én mostanában csak esténként jáccom a soffal. Esténként : (este 9 ora kb)Ennek oka hogy szakirányt fogok hamarosan gyakorolni és nem árt korán kezdeni. Penge! Mint mondottam szeretnék veled megbékélni. Ez sikerült. Azóta nem cheaterezlek téged és senkit a possebol. Nemtudom mi a problémád de én most a bombázást tanulom és eszembe nem jutna cheatekkel foglalkozni. Nem hiszem hogy képes lennék kockáztatni a Ti.E Elötagomat. Esküsszöm a a sofra hogy nem én voltam aki bement állnéven és kidobta wallhack. Ti.E csapat is tudja tanusitani hogy nem cheatelek ott pedig vagyunk egypáran. Sajnos alig lesz mostanában idöm sokat jáccani nem még cheat meg hasonlo hülyeségek. Penge én Megbékéltem veled. Nem jáccom el ezt. Megigértem neked msn-en. Sztem nézz jobban utána ki volt aki rylandert akarta befeketiteni. Köszönöm hogy meghallgattatok.

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

Mr.Grent
Kedves Tibre. Tudod mikor vált a szerver és bejön a kam2, amit a 80% az emberek utálnak, akkor mindenki felteszi a szöveget. Next plz next map, admin stb. És mikor beírom hogy akkor legyen akkor az alapján mérlegelek hogy ki mit válaszol. És ha csak egy ember bindel hogy igen, akkor újra megkérdezem. És ha erre is csak egy jön akkor hagyom tovább. De ha játszanak 10-en és abból mint írtátok 6 ember reagált, akkor aztjelenti hogy 4 nem is tudta mirõl van szó. Tehát 4 igen, 2 nem. Ergo mapváltás lehet.
És itt nem ellened szólok csak mikor figyel egy A betû a neved mellett akkor egy kicsit több felelõsség van rajtad, mint playerként. Hisz elvárhatják tõlled, mert ezért van az A betû a neved mellet. Mert admin azért van hogy segítse a tisztább rendesebb játékot.

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ha nem cyrusz volt bocsánatot kérek

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

fdi-brutal
Ha érvekkel nyomjuk a tisztelet megmarad!😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Pano
hiszti roham? rosszul látod. De én nem fogok veled vitatkozni, mert elöbb utóbb olyan helyzetekbe kerülünk, hogy elszáll minden tisztelet a másik iránt, én meg azt nem akarom. Már csak azért is, mert jóval idõsebb vagy nálam...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

fdi-brutal
Látom Pano elkapott a hiszti roham hát idézném magam:"Ha ez igaz és netalán bizonyiték is van AKKOR MI MEGMUTATJUK MILYEN A Ti.E BÜNTETÉS!!!""
Szerintem ez elég elismerése annak, hogy faszságnak tartom a szitut!!
Egyébként velem érvek alapján lehet vitátkozni nem pedig ironikusan és ilyen baszott magas lóról ahogy most te adod elõ!Olvass-gondolkozz-irj!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Mr.Grent
Jobb estét, megint. Egybeírom hogy ne legyen olyan sok link.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST, EZ A 26.

Az admin témához hozzászólva, én azért kérdezem hogy leszek-e még admin, hogy hogy áljak hozzá, ha igen akkor járok,-nom kell hisz ez a dolgom. Ha nem akkor ez van, akkor is járok, hisz RD POWAAAAA.

Pano tudom mit éltél át. Mikor mi csináltuk, kérdezd csak meg a srácokat mennyit játszottam. Az összes fölös idõmet arra nyomtam hogy menjen a szerver, mert a mienk linux-ról fut. Mire rájöttünk a dolgokra, a hajam megõszült. Este, éjjel én configoltam, nappal harczi meg DFS. Volt olyan hogy ordibálva áltam fel a géptõl.

Az OBI-s szerverrõl amit ti vettetek át, vannak itt is akik simán fizetnének érte.

Mi havi 4 ropit fogunk érte fizetni, és mikor ezt megemlítettem másnak akkor ök is mondták hogy szívesen beszálnának az árba, ahhoz a szerverhez amihez szinte semmi közük.

Azhogy csak ti tettetek lépést hogy az OBI-tovább fusson ez azért van mert titeket kerestek meg, vagy ti õket, ezt nemtudom. Mert ugye jött a bejelentés hogy obi-vált, és már megvan az aki átveszi. Tehát még esélyünk sem volt arra hogy esetleg az obi nyakára járjunk hogy ugyanmár van itt 20 srác aki fizetné a dolgot.

Részemrõl ennyit a szerverrõl és KÖKI hogy átvettétek, az a lényeg hogy fut és RD marad.

Mi bevallom öszintén azért csináltunk szervert, mert egy kicsit gáz volt folyton a Pilu és a Qnosi nyakára járni hogy plz kellene egy port. Így meg fut egy public, és ha kell akkor rárántunk egy warconfigot, és hadszóljon.

A csít, álnokság. PENGE utánajárok és ha tényleg igaz. Rögtön tudni fogjátok.

Mégegyszer köki a köszöntést egészen meghatódtam.

egyelõre annyit mondanék h nem saját néven, hanem másik, állandó néven szokot bejönni a testvérpár...

Pano
4:2 soryy, ejj bazzeg 😊

Pano
én meg nem olvastam el normálisan a hozzászólásod, bocsi 😊 mert akkor 6:3 arányban volt igen többségben 😊

Tibre
nah azért cyrustól már nem egyszer láttam,hogy álnéven bejött ilyen hülye neveken,hogy a te anyád meg hasonlók és pampogott.

Pano
lol 😊

Pano
ismerd már el, hogy enyhén geciség volt az amit csinált? Bár tudom hooli, veled nem érdemes vitatkozni, mert ha fullon nincs igazad akkor sem hagyod abba. Nem hiába kértem a pengétõl szerver logot! Ha nem találok egybeesést majd késöbb nem lesz bannolva, ilyen egyszerû. mert akkor nincs bizonyíték, hogy valaki kettõs álcát öltött vagy tényleg círus volt-e.

Tibre
birka volt 8-|

Pano
Mond azt, hogy rám gondolsz, mert ez az eset velem esett meg 😊. Asszem 7-en voltunk a szerveren, kérdeztem next map? erre jöttek a válaszok, vártam még 1 percet, hogy a többiek is beírják a véleményüket, meg is kérdeztem még1x, hogy "next map?", semmi. Így azok a szavazatok alapján döntöttem amik bejöttek a chatre. Választáson is, ha nem mész el szavazni akkor semleges vagy és a befutott szavazatokból döntenek, ennyi.

fdi-brutal
Pano nekem akkor ugrott az agyam a plafonra amikor kijelentetted, hogy bannolnád Cyrust!
1.Sajnos odáig jutottam,hogy Pengének azt sem hiszem el amit kérdez!!Ha bizonyitani tudja az más!!
2.Te erre egyböl ugrasz!/bannoljam??/
3.Pengével kapcsolatos faszságok /melyek inkább már igazak mint kamu/ miatt nem voltál ilyen buzgo!!!
Vagy max tolerancia or egyensúly és egységes etalon hozzáállás mindenkihez!thx

-FDI-Brutal-Hooligan

Tibre
az viszont tényleg nem fer,hogy vmelyik gbs-es admin megkérdi:next map?
jön rá pár válasz,NEM többségben erre ugyanúgy benyomja a next mapot

Pano
jah és bocsánat, hogy az érdeketekben próbálok eljárni.

Tibre
Az enyém,ANARCHIA

Grave Digger
õõõõõõ, izé no, nem igazán értem én ezt a vitát he😄DDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
? miért játszanék istent? Próbálom nektek intézni hooli, nem érted? Mindenki totál negatív módon közelíti meg a dolgokat. Ha OBI lenne még mindig és jött volna ez a cyrus eset most jönnének a hozzászólások: "bannoljuk a picsába az OBI szerverekrõl is".

Pano
Az hülyeség, hogy "csak meghallgatjuk". Eddig még használható 5let innen nem érkezett, írjátok le ti mit állítanátok be a szerveren, mi az ami hiányzott eddig. Ami jött eddig "javaslat" az az adminok, de az sem éppen normális formában. Még nem mondtunk nagyon semmit errõl, de egyesek már úgy állnak hozzá, hogy nem lesz magyar admin stb stb. Azt próbálom veletek megértetni, hogy jelenleg télleg nincs szükség az összes régi admin visszahelyezésére, de "szükség esetén" helyzetre fent vannak a listán. Ugyan úgy lehet nyomni a map ajánlatokat, miegyebeket. Itt az ahiba felõllelet -szerintem-, hogy bekövetkezett ez a váltás és mindenki kizökkent a régi megszokott rendbõl ahonnan ugyanúgy lehetett volna folytatni. Visszavezetni meg már nem lehet kinek a hozzászólása indította el ezt.

fdi-brutal
Na Pano a FerencsikJani!!Te is mennyire egy hatalomvágytol felpuffadt mitugrálsz vagy!!!lol
Rendben van hogy GBS server de ne játsz istent pls!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Tibre
lol Ti.E büntetés=ráküldenek cyrusra pár tucat niggert 😄

fdi-brutal
Ha ez igaz és netalán bizonyiték is van AKKOR MI MEGMUTATJUK MILYEN A Ti.E BÜNTETÉS!!!Persze nem ugy ahogy Ti büntetitek Rylandert a faszságai végett!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

pontosan ez az ábra. "alphát adminnnak tie-szerverre"!! 😉

Tibre
hehe kurva jól van összevágva az aláírásod 😊

most inkább mindent összevetve, a köv a véleményem.
a gbs-é a szerver, fizetik, oké. a kérdés az, hogy tekinetenek a szerverre. amennyiben ez csak egy újabb szerver, akkor teljes mértékben azt csinálnak, amit akarnak, nincs senkinek beleszólása, max meghallgatják. mint a posse és tie szerverek. amennyiben viszont annak a folytatásaként kezelik, amit az obi elkezdett, akkor eszerint illene folytatni...de ez csak egy vélemény, gbs tietek a döntés, mellesleg engem nem zavar mit csináltok, csak jól csináljátok 😊

Pano
de plusz adminok akkor lettek kinevezve amikor már nem játszottak annyit, mi meg játszunk. De ezt az admin vitát lezárom a saját részemrõl.

Tibre
ez igaz

fdi-brutal
ALPHA ORDIBÁLVA IROM ,HOGY TE NÁLUNK FELTÜNTÉL ADMINNAK AZ NEM BAJ,SÕT HELYETTEM BÁR MIKOR LEHETSZ!!A probléma az volt ,hogy A FÕNÖK😊) nem beszélte meg velünk!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Tibre
amos nem admin szerencsére 😊

Tibre
sõt szinte soha,ezért is kellettek az új adminok

Tibre
de õk nem is játszottak minden nap a szerveren

emellett azt is bejelentette, h tárgyalnak! akkor mirõl is beszéljünk?

másik meg h minek minden gbsesnek adminnak lennie? de ti tudjátok...

figy szted obiék nem voltak adminok? az plusz 7 ember, ember...

fdi-brutal
Azért drága GSXR mert elvileg hivatalosan Ti lettetek jogörökösei az OBI-nak és szerintem aki ott Admin volt az megérdemelné /már csak az eddigi munkáját tekintve is/, hogy GBS serveren is az legyen, bár teljhatalmulag Tiétek a döntés! Admin powaaaaaaaaaa vitaforum lol!!!!

Hol van már az a ku..jó társaság aki ott volt az OBI liga-sorsoláson vagy a mittudoménholvoltunkmég sörözni eggyütt??
Mindenki anyázik,hisztizik,vagy "hatalomra" jutása fejébe száll! Mi van itt???Döglõdünk??
SÛRGÕSEN ÖSSZE KELL HOZNI MEGINT EGY GÖRBE ESTÉT AMI TALÁN MEGINT ÖSSZERÁZZA A TÁRSASÁGOT!!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

LSC
Ez is megfeküdte a gyomrom

GAthersw
LSC
szóval ne ítéljetek elhamarkodottan. Egy IP csekkolást még megér a dolog szerintem.

LSC
õõõ és mivan akkor ha épp Cyrus-t akarta megszivatni valaki?

LSC
anno ugyanezt csinálta zoleeeeeeeee is ventilatorral😊. Azóta nem láttuk. Cyrus az hogy útálod rylander-t (sokan vagyunk így ezzel) attól ez még undorító dolog tényleg.