Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a "Clint Eastwood meg bekaphatja, hejjj" szöveget egyszer elengedtem játék közben a filmtörténet nagy klasszikusaiban kevésbé járatos - viszont Clint EastWooDdal gyakrabban játszó társak nagy megrökönyödésére.
(Tán Micimackó szólt rám, hogy mi bajom van vele.)
Mindenestre most is jelzem: ez tõlem mindössze idézet volt (van/lesz), senkit nem akarok vele megbántani.
(Tán Micimackó szólt rám, hogy mi bajom van vele.)
Mindenestre most is jelzem: ez tõlem mindössze idézet volt (van/lesz), senkit nem akarok vele megbántani.

bár nem igazán admin parancs...
g_alternatemap 0
/vsay_team negative
muhaha.... viccih naon
Mail to: [email protected]
Clint Eastwood, Charlie Sheen - A Zöldfülü
Ott nem clint volt a zöldfülü 😊
Ott nem clint volt a zöldfülü 😊
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nem tud érdekelni ha netalan tán égáznak talátlad hozzászolásom, én legalabb nem adom itt az überjofejet!
Delutan 4-fél8ig msn-en voltam, te bezzeg csesztél jönni, gondolom inkább RTLklubbos Fókusz nézést választottad parizereszsemle nyammogással, joszokásodhoz hiven
Delutan 4-fél8ig msn-en voltam, te bezzeg csesztél jönni, gondolom inkább RTLklubbos Fókusz nézést választottad parizereszsemle nyammogással, joszokásodhoz hiven

Gyerekek,hohohoho😊!Még a végén megint egységes és összetartani tudó scene lesz ez,gonodolok itt az igen szimpatikus és önkritikus GBS /Gugger/hozzászólására.
Este értetek is játszunk!!!!!!/bár kétlem,hogy akitõl ti kikaptok ,még ha ti hibáztatok is,azokat mi meg tudnánk verni, de MEGTESZÜNK MINDENT!!!!!!

Este értetek is játszunk!!!!!!/bár kétlem,hogy akitõl ti kikaptok ,még ha ti hibáztatok is,azokat mi meg tudnánk verni, de MEGTESZÜNK MINDENT!!!!!!

-FDI-Brutal-Hooligan
Yo reggelt.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Szerintem mi basztuk el HK1-el, ott sajna nagyon jók voltak! Egyszerüen ledaráltak minket az eddig jól bejött dolgok szart sem értek, mert õk jobban tudták mint mi. Talán egy nagyob map (HK2) jobb lett volna, mivel az Õ mapjuk egál lett. Szerintem Ti megveritek õket mert nálatok van taktika és ovatosabbak vagytok! Mi csak hentelunk a WAR-okon, gyaroklás és taktikai megbeszélés nem volt hónapok óta. "Mert ugye a nagy GBS a legjobb, mit nekünk gyakorlás, hiszen mi istenek vagyunk!" Most meg is kaptuk a nagy pofánkra! 

na nekem a 10 000 ik kommentem asszem ez itt ni ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a lényeg.. hogy nemtudok aludni a kiba.ott szpemmerektõl 😄DD mingyá 10 K :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
TiE vs -=zTs=- Király volt , köszi Grent és többiek, nagyon élveztük. Már most sokat tanultunk, nem szégyen azt hiszem 😊! Mindenki jól érezte magát meg a játékot. GG volt fiúk KÖSZI 😊. Az eredmény asszem lényegtelen,egy élmény volt maga a játék, MÉG ILYET !!! 😊 (nem kell találgatni ki nyerTiE az összecsapást...) Jóéjt srácok.
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
aha.. 😊