Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az itteniek nagy részének meg van eredeti kulcsa.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
HK1 (GBS map) 22-12 FB-nek
7-12 (GBS RED)
5-10 (GBS BLUE)
PRA2 (FB map) 13-13
7-6 (GBS RED)
6-7 (GBS BLUE)
GG volt nagyon, annak ellenére, hogy szoptunk. A vicc, hogy pont a saját mapunkon. Majd next time megkapják

Ebben az esetben a véletlenül eme fórumba tévedõ tisztalelkû laikus azt hihetné hogy sof2 fórumban jár 
Huzzatok inkább kefélni vagy játszani LAMAK!😄DDDDD
F..sz kivan a Rylanderrel és az õt körülvevõ piárcéggel /amit lehet,hogy Meggyesi elvtárs hozatott neki Amcsibol?!.😄DD/"Egy rakás szerencsétlen" aki megegyszer megemliti e szent forumban Rylander nevét!!!!!
-FDI-Brutal-Hooligan

, ezek után léci ne szólj semmit😊Mail to: [email protected]
A warozók körében én lennék a nap embere az tuti 😄
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Peramos is 30-40 közötti pingel játszik ma. lehet hogy már Õt is hamisítják?😄
--A *GBS* szerverek továbbra is szigorúan Ryl mentesek maradnak--
Ne gyalázzuk meg szerencsétlent.
Forog a sírjában, pedig szegény fószer még meg sem halt. 😄DDD
Amúgy FORD ÜBERPOWA !!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mondjuk valakinek akkor még nete se volt.
Én is idézek "Halászok detektívje." Ford Fairlain POWAAAAAAAAA
https://grentmedia.hu
Inkább saját kezûleg....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A Ryl témára visszatérve, nekem édesmindegy, hogy csalt-e, vagy sem, már az "egyénisége", illetve civilizált megnyilvánulásai miatt is banolni kellett volna régen.
Nem megbántani akarlak, de Te itt köztünk zöldfülûnek számítasz, nem vagy tisztában a teljes történettel. (Ha igen, akkor bocs) Nála nagyobb tahó még nem fordult meg ebben a közösségben, és az egészséges önvédelem már rég kilökte volna innen, de páran (számomra rejtélyes okból) felkarolták, és ez azóta is komoly viharokat kavar itt eme apró biliben. Persze, még nagyon fiatal, meg stb...
Ezzel semmi gond, jöjjön vissza, ha némi civilizált viselkedésmódot magáévá tett, de addig töltse az idejét hasonszõrûekkel. Mi, jópáran, a játék öröméért járunk ide, ez a figura pedig elveszi ezt tõlünk. Ennyi. nem érzem, hogy nekünk kéne elhúznunk innen.
Písz.
Ry száksz.
az egész bomlási folyamat ry miatt kezdõdött el, mindenki vélemény nyilvánított, aztán egymás véleményébe kötöttünk, ry hozzászólt és mégjobban megkavarta a szart, jött ez a "lejáratom rylander nevét egy csíttel eset" ami olaj volt a tûzre, tehát ha így is történt valamelyik fasz elérte amit akart és ez itt a szomorú, ez az egész dolog meg ráhat mindenre, köztük a szerverekre is, meg a hozzáállásokra mindenki részérõl( a mindenki fogalmoba mindenki beletartozik, még én is).
Tehát, én marhára hálát adnék az Istennek ha befejeznénk ezt a faszságot, rylander és egymás fikázását és viszatérnénk a normális kerékvégésba. Tiszta lappal, régi alapokkal. Köszöntem.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha itt lettél volna amikor rylander elõször feltûnt akkor tudnád,hogy nem szivatta senki sõt egyesek segítettek neki megmutatni(pl:Alpha) pár könnyû dolgot,táskát hova kell vinni stb.De amikor ilyenekkel jött,hogy küldjön vki csítet a mailemre meg nagy lett a pofája a semmire akkor asszem jogos,hogy ellene fordultunk(már aki).
az elmúlt egy hétrõl beszéltem nem az elmult 10 percrõl...
Ha gondolod lapozz vissza és olvasd mirõl is szólt ez a fórum az elmúlt napokban.
az biztos hogy nem arról amire tényleg szolgálna..
Csak a pocskondírozás ment..
na ennyi mert kiherrélnek annyit kések
a Winows lefagyott fagyás közben...
"Csak annyit kérek, ha ti elvárjátok, hogy tiszteljenek titeket akkor ti is tiszteljétek a másikat ezért.
"
Akkor senki sem "anyázna" senkivel...
Csók Mindenki. MOst rohanok mert már elkéstem.
Csak annyit kérek, ha ti elvárjátok, hogy tiszteljenek titeket akkor ti is tiszteljétek a másikat ezért.
Ennyi.
A címe: Ford Fairlane kalandjai.
Íme az idézet:
-Clint Eastwood? Bekaphatja!
miért kellett hozzá egy emberkét bemocskolni?
Mr. Grent megkapta a két IP-t
GUID is különbözõ bár az semmit se számit
Ennyit errõl. Holnap reggelig nem leszek, addig gondolkozzatok el rajta hogy tényleg kell e az a "sapka"!?
Nem hiszed el?
LOL vagy öcsém!
Kire gondolsz? 😊 Az egyetlen problémánk amúgy az, hogy nem férünk hozzá a pbshotokhoz még, mert piluék még nem csinálták meg a hozzáférést, ezért megfelelõen nem tudjuk leellenõrizni az embereket, egyenlõre. Ha valakire viszont nem tudjuk rábizonyítani, hogy csal azt nem bannolhatjuk. Szerintem így lesz ry esetében is a felállás, legalábbis részemrõl.
Egyébként ha figyelmesen megnézed képet, amit biztos nem tettetek meg akkor látjátok hogy a 2 ryl között 5 mp telik el...
namost mondjatok nekem egy olyan embert vagy szolgáltatót aki képes egy másik felet ennyi idõn belül kapcsolni. No mindegy...
Biztos meg volt beszélve! Pont amikor én is belépek... Biztos...
Az a baj veletek srácok hogy már ti sem tudjátok mi a bajotok. És tood mit. Szidjatok engem is azért mert megvédem ryl-t. Szarok bele magasról.
Ti olyanok vagytok mint a viccben nyuszika meg a medve:
"van sapkád?...Nincs sapkád!..Bumm!"
A Nero-ban meg igenis a wizardot hasznalom mer én CD-bacsival szeretek kopizni, meg gitarozos CD bacsival audio CD-t irni, ha nem tetszik, gyere msn-re azt megdumajjuk. Te ksi alpári! ;p

írás közben nem refresheltem így áldozatul estem a kis gonoszságodnak
ártatlanul...