Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
hagyjatok már ülve! Dikk
Komolyan mondom itt nem lehet vélemény nyilvánítást csinálni...
Igaz 53716 üzenetre Pacman is igazat adott.
Mégegyszer és utoljára nincs bajom SENKIVEL!!!! és PLZ olvassátok el elõröl mielõtt nekem estek megint. Thx
a Winows lefagyott fagyás közben...
PS-re igen is azért nem megyünk, mert ryl belopta magát nemcsak a GBS, de az egész "sof2"-s banda szívébe.
A külföldiek nem jönnke a ping miatt, a magyarok egy része bepisilt, mert nem lehetett admin, egy másik része szinpatizál a pisisekkel, és már neki sem sok kell a pisihez, a maradék meg a PS és a TiE akik saját portjaikon játszanak TiE vs TiE ill. PS vs PS-t!
Kérdem én akkor miért minket kérdezget mindenki, hogy miért üresek a portok, hát Ti vagytok azok akik ezt így alakítottátok, magatoknak köszönhetitek?!!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
"make love not war"!
Miért kelett nekem esni most csak azt mond el? Az üzeneteim NEM a GBS ellen szóltak. Egy kivételével. Akinek nem inge ne vegye magára --> ma 09:28 | Privát | Válasz | #53717
"És a GBS nem azért nem jön PS re vagy TiE re mert ott van Ryl vagy mert csak TiE van hanem mert ott nem admin."
(Idézet volt)
..."szájbab@szhatja a harapóslovat"...
aki meg sír, az bekaphatja...menjena ps, meg a tie serverre sírni,
...te baromarcú....
Elmondanám hogy kettõnk közül csak te sirsz...még mindig...
"Nõjetek fel"
"Shut the fuck up te kis forbidden nyasgem!"
Nah ezeket befejezheted, mert bele találok szálni a fejedbe...
Miért kéne? Nem mondhatom el a véleményem? Ez a ti Fórumotok? Nem mondhatom el az álláspontom a portok helyzetérõl, az adminok áldásos munkájáról és a magyar sof2 komuniti látszólagos összetartásáról?
Lehet hogy uj vagyok de olvasom a fórumot, és ugyanolyan MAGYAR játékosnak érzem magam mint akik a SOF2 HUN portokon játszanak. Ugy gondolom lehet nekem is beleszólásom,véleményem a dolgokról
Senki sem játszotta az istent, én semmi rosszat nem mondam a GBS re se a TiE re se a PS re se senkire.
Te feszülsz öccse csak nem tudom mire?
Nem értesz valamit. Nekem nincs közöm egy klánhoz se!!!
Anno mikor fullba jöttem az OBI-tól és tõletek kértem segitséget hogyan kell szervert csinálni. Sokan segitettek is, meg is köszöntem mindenkinek, sõt felajánlottam hogy ha szerver kell adunk. Ezzel a lehetõséggel a Pos$e élt azóta csak.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Te buta eastwood! Nálatok milyen uralom van?? ne csináld már itt a hangulatot... faszom! amiért fizetek, hagy mondjam már meg, hogy ki legyen admin és ki ne.... aki meg sír, az bekaphatja...menjena ps, meg a tie serverre sírni, mert én nem fogom megsajnálni az biztos...
ps, ti, gbs POWAAA.
Mindenki kiskirálynak érzi magát a saját szerverén.
És a GBS nem azért nem jön PS re vagy TiE re mert ott van Ryl vagy mert csak TiE van hanem mert ott nem admin.
Kérdem én és akkor whattefuck? Én mindig oda megyek ahol vannak. Tie vagy GBS vagy LW szerver, ahol vannak. a Ps adminná tett a saját szerveremen 😛 de kábé értelme nem sok azon kivül hogy ott a sárga A betû a nevem mellett.
Nõjetek fel
Én nem siránkoznék hanem reklámoznám a szervereket.
Sok magyar játékost látok külföldi szervereken szállingózni, és nem azért mert nem ismeri a portot hanem mert nincs megbékélve az ottani egyeduralommal.
Attól még hogy ti OBI porton futtok, nem kell azt hinni hogy meg is váltjátok vele a szegénysorsú gémereket. Bele kell törõdni hogy több szerver van mint volt, és az emberek oda mennek ahol szivesen látják õket, jó a pingje, és sokan vannak.(ehhhh+adminok) Az pedig nagyon sajnálatos hogy magasabb lett ping a szervereteken, de ezt szerintem nem a krú fogja megoldani hanem az OBI-nak kell jelezned.
Az meg hogy SOF2 uninstal szerintem mindenki döntse el magában, de attól még hogy valaki nem a GBS szerveren játszik nem kell abbahagynia a gémet.

Te már csak tudod, hisz sokat pörög a szádban...

https://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
Ja és a fél GBS valami varázslós batkamanós fantasy gamet tol éjjel-nappal