Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Athletic  Bilbo
Ezt most találtam, de lehet már ezer éves 😊)))))))))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

rohadtgec
peace...kicsit feszült vagyok mostanság...de van bõven alapja annak, amiket írtunk....

Clint EastWooD
ragályos hogy rászáltok az emberre?
hagyjatok már ülve! Dikk
Komolyan mondom itt nem lehet vélemény nyilvánítást csinálni...
Igaz 53716 üzenetre Pacman is igazat adott.

Mégegyszer és utoljára nincs bajom SENKIVEL!!!! és PLZ olvassátok el elõröl mielõtt nekem estek megint. Thx

a Winows lefagyott fagyás közben...

Gugger
hát persze ... csak arra kérlek ne minket itélj el azért mert nem megyünk a PS-re, és mert nincs a magyar portokon elég játékos! Leszarom az adminségot nekem eddig sem hiányzott, most sem vagyok oda érte.

PS-re igen is azért nem megyünk, mert ryl belopta magát nemcsak a GBS, de az egész "sof2"-s banda szívébe.

A külföldiek nem jönnke a ping miatt, a magyarok egy része bepisilt, mert nem lehetett admin, egy másik része szinpatizál a pisisekkel, és már neki sem sok kell a pisihez, a maradék meg a PS és a TiE akik saját portjaikon játszanak TiE vs TiE ill. PS vs PS-t!

Kérdem én akkor miért minket kérdezget mindenki, hogy miért üresek a portok, hát Ti vagytok azok akik ezt így alakítottátok, magatoknak köszönhetitek?!!

Dud [OBI]
Ezügyben majd telefonon egyeztessünk, mert van egy megoldási javaslatom.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

az univerzum tudása csillog szemeidben, oh bölcsesség lótuszvirága te...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Clint EastWooD
Az hogy ki admin és ki nem magasról lefosom, azokat akik rinyálnak hogy admin akar lenni az meg menjem a 3kivánságba inkább.

"make love not war"!

Miért kelett nekem esni most csak azt mond el? Az üzeneteim NEM a GBS ellen szóltak. Egy kivételével. Akinek nem inge ne vegye magára --> ma 09:28 | Privát | Válasz | #53717

"És a GBS nem azért nem jön PS re vagy TiE re mert ott van Ryl vagy mert csak TiE van hanem mert ott nem admin."

(Idézet volt)

rohadtgec
naha phaszom koptatja itt az ujjat...este ventrin megbeszéljük.

Clint EastWooD
idézek tõled...ugyanis ezt mind neked címeztem

..."szájbab@szhatja a harapóslovat"...
aki meg sír, az bekaphatja...menjena ps, meg a tie serverre sírni,
...te baromarcú....

Elmondanám hogy kettõnk közül csak te sirsz...még mindig...

rohadtgec
értsd már meg hogy senki nem sajnálja tõletek a ps szervert te prick!! Minden ps-es jó cimbim és én örülök a legjobban, hoyg megy a port.. itt az volt a kérdés, hogy miért nem megy a miénk... erre meg mindenki...merta gbs... mert nme lehetünk adminok... blabla...

rohadtgec
ez igaz

rohadtgec
"És a GBS nem azért nem jön PS re vagy TiE re mert ott van Ryl vagy mert csak TiE van hanem mert ott nem admin."
"Nõjetek fel"
"Shut the fuck up te kis forbidden nyasgem!"
Nah ezeket befejezheted, mert bele találok szálni a fejedbe...

Clint EastWooD
Akkor sem leszek csöndben!

Miért kéne? Nem mondhatom el a véleményem? Ez a ti Fórumotok? Nem mondhatom el az álláspontom a portok helyzetérõl, az adminok áldásos munkájáról és a magyar sof2 komuniti látszólagos összetartásáról?
Lehet hogy uj vagyok de olvasom a fórumot, és ugyanolyan MAGYAR játékosnak érzem magam mint akik a SOF2 HUN portokon játszanak. Ugy gondolom lehet nekem is beleszólásom,véleményem a dolgokról

Gugger
Te meg olyan friss vagy még ebben a csapatban, hogy még égeti a kezed a bill. ha ilyen okosakat írsz. Legyél kicsit csöndben asszem az mindenkinek jobb lenne!

rohadtgec
dud! sajnos nem csak néhánynak, ahnem a külföldiek 90%-ának... nekem meg 5-10-el jobb..

rohadtgec
mind1 felejtsd el!

Dud [OBI]
Na még egyszer: a ping csak néhány embernek suxx. A többségnek jobb lett. A szolgáltatónak meg már szóltam, hogy hogfy lehet ez?!

Gugger
Én már megértem az OBI klánt miért hanyagolta el a sof2-t, mert ez már nem az a banda aki a lan-on összejött, már rég nem az, felhigult és széresett. Sajnálatos!

Clint EastWooD
gyógyszer volt ma reggel?
Senki sem játszotta az istent, én semmi rosszat nem mondam a GBS re se a TiE re se a PS re se senkire.
Te feszülsz öccse csak nem tudom mire?

Gugger
Az OBI után a GBS az aki a legtöbbet tett azért, hogy a magyar Sof2 tábor megmaradjon, hogy játék legyen stb...! Az egész banda köszönetet mondhatna ezért, de csak a fika van! Mindenki benyalhat a meleg szarig!

Clint EastWooD
Sztem a legtöbben oda mennek ahol vannak

rohadtgec
jó lefosom... de abból elegem van hogy mindenki okádika GBS-klánra... Eastwood cimborámnak nemtom mia phasz baja van, de felõlem szájbab@szhatja a harapóslovat. senki nem játszotta az istent.... hápffffffff

Gugger
PS és TiE a saját szerverén játszik, többnyire! Akkor miért tõlünk kérdezgetik, hogy miért üres a GBS port? he?

Clint EastWooD
Shut the fuck up te kis forbidden nyasgem!

Nem értesz valamit. Nekem nincs közöm egy klánhoz se!!!
Anno mikor fullba jöttem az OBI-tól és tõletek kértem segitséget hogyan kell szervert csinálni. Sokan segitettek is, meg is köszöntem mindenkinek, sõt felajánlottam hogy ha szerver kell adunk. Ezzel a lehetõséggel a Pos$e élt azóta csak.

Grave Digger
Egyébként meg senki se feszüljön, mert van annyi nigger a Flowánál, hogy az összes nyílásotokat bedugaszolja egy máteres phasszal😄DDDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
geci te se feszülj, mert küldöm a niggereket.😄DD

rohadtgec
itt a kérdés géniuszkám

rohadtgec
ne feszüljetek orcák! Szerintem is LOÁL, higy többen kijelentették, hogy õk itt nem játszanak, mert nemlehetnek adminok.... hát ezeknek az embereknek szarok a szájába! aki meg nem akar ne jöjjön. a PING AZ SUXX. Egyébként meg ne feszülj eastwood...semmi baj a serverekkel én szeretema ps-t, meg a tie-t is....de mindetttõl függetlenül érthetetlen, hogy miért állanak üresen a portok...
Te buta eastwood! Nálatok milyen uralom van?? ne csináld már itt a hangulatot... faszom! amiért fizetek, hagy mondjam már meg, hogy ki legyen admin és ki ne.... aki meg sír, az bekaphatja...menjena ps, meg a tie serverre sírni, mert én nem fogom megsajnálni az biztos...
ps, ti, gbs POWAAA.

Clint EastWooD
Ez azt jelenti egyébként (gyk):

Mindenki kiskirálynak érzi magát a saját szerverén.
És a GBS nem azért nem jön PS re vagy TiE re mert ott van Ryl vagy mert csak TiE van hanem mert ott nem admin.
Kérdem én és akkor whattefuck? Én mindig oda megyek ahol vannak. Tie vagy GBS vagy LW szerver, ahol vannak. a Ps adminná tett a saját szerveremen 😛 de kábé értelme nem sok azon kivül hogy ott a sárga A betû a nevem mellett.

Nõjetek fel

Dud [OBI]
A ping kérdésbe szólnék csak bele. Van akinek magasabb lett, de ahogy néztem egy csomó mindenkinek meg alacsonyabb. Ezt a jelenséget a szolgáltatónak már jeleztük. Amint van konkrét válaszuk, jelzem.

Clint EastWooD
Csávó az akivel a kocsmában iszod a felest, én sajna nem az vagyok!

Clint EastWooD
LuL..pöts!

Kérdezted egyáltalán? Nem ? Jaaaaaaaa!

Gugger
De nagyon okos csávó vagy apám! De te ki is vagy?

Ki ez a csávó én nem ismerem!?

rohadtgec
milyen egyeduralom te baromarcú???? Miért nem vagyok nálatok admin?? ha???

Clint EastWooD
Baj az hogy a PS ill. a Tie-nek is van szervere?
Én nem siránkoznék hanem reklámoznám a szervereket.
Sok magyar játékost látok külföldi szervereken szállingózni, és nem azért mert nem ismeri a portot hanem mert nincs megbékélve az ottani egyeduralommal.
Attól még hogy ti OBI porton futtok, nem kell azt hinni hogy meg is váltjátok vele a szegénysorsú gémereket. Bele kell törõdni hogy több szerver van mint volt, és az emberek oda mennek ahol szivesen látják õket, jó a pingje, és sokan vannak.(ehhhh+adminok) Az pedig nagyon sajnálatos hogy magasabb lett ping a szervereteken, de ezt szerintem nem a krú fogja megoldani hanem az OBI-nak kell jelezned.
Az meg hogy SOF2 uninstal szerintem mindenki döntse el magában, de attól még hogy valaki nem a GBS szerveren játszik nem kell abbahagynia a gémet.

Grave Digger
Távozz tõlem Sá(n)tán...😄DDDD

Hmm amúgy jóreggelt

Te már csak tudod, hisz sokat pörög a szádban...

Grave Digger
Azt úgy írják, hogy fasz. Te gyökér😄DDDDD

NaNoKuTyA
no comment te kis fazs!

\':..:\'

Gugger
"varázslós batkamanós fantasy game" <<< ez pl azért van, mert rylander sux, és bocs, de ezért PS szerver is sux, unom az állandó fikát amit kapunk, pedig szerintem nem ezt érdemelnénk. Alig van CB war + nekem pl. már nincs kedvem ebbe a magyar "összetartó, szeressükegymást" társaságban játszani. A kis kukim tele van a sok okostojással + mindennel ami itt megy az utóbbi idõben!

Gugger
Ez is igaz! Én úgy érzem a magyar tábor magának köszönheti ezt a helyzetet, mert nem lehet ezt a GBS-re fogni, hogy a mi hibánk lenne. A GBS szerverek megszünnek létezni abban az esetbe, ha nincs értelme, mert ugye tök üresek, utána mindenki mehet amerre lát, ennyi volt a "sof2". Sokaknál uninstall lesz, ha eddig még nem volt és lehet emlékezni a régi szép idõkre. Én nem fogok Rylander & Penge + TiE módra bent csücsülni egész napa a szerveren csak azért hogy jöjjön játszani a nép! Tényleg nem bánom, hogy van PS ill. TiE szerver csak ha kicsit elgondolkodunk, akkor látható, hogy azokon a szervereken bent lévõ össz. max 10 ember eddig az OBI szerveren nyomult, ami már elég csalogató lehetett más játékosoknak. Tényleg ez a megoszlás lehet az egyik oka annak, hogy az OBI utód GBS portok valamint a PS, TiE portok nem keltik fel az érdeklõdést külföldön. A PS, TiE szerverek maradnak ennek lehet örülni, de hogy magyar szerveren ezután nem lesz tömeg az is biztos! GBS megmarad CB-n, részünkrõl ennyi ez a történet!

Gugger
",de egy ugye egy és ugyanaz = ,de ez egy és ugyanaz"

Gugger
külföldiek azért maradnak el, mert megemelkedett a pingjük mióta új helyen vagy a szerver, ill a GBS viszi, de egy ugye egy és ugyanaz. Amosnak pl 80 ról 150-re, hát ezért üresek a szerverek + PS + TiE szerver (semmi gond ezzel csak megoszlik a nép) + a sok kics ovodás (és barátaik) duzzog mert nem lehetett admin ! Ez van!

Mr.Grent
JAhh és mikor láttam hogy sehol senki megnéztem a környezõ RD szervereket. És Amos pl épp RS-en tolta. Nemmintah arról lenne szó hogy nemlehet csak, megjegyeztem.

https://grentmedia.hu

csabawarchief

Mr.Grent
Nekem is holtmindegy hol tolom. De ha nincs fent senki a porton, akkor nem is jönnek ám a madarak.

https://grentmedia.hu

Taptarap
pfmmmm hurrá munka powaaaa

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GSXR
Igen ez jó kérdés. Az hogy OBI helyett GBS lett a szerver neve szerintem semmit nem jelent mert az OBI már nem sofozott a Cod megjelenése elõtt sem. Az hogy azok az arcok akik nem maradtak adminok(és barátaik) emiatt nemjönnek..no comment. Nekem nem esik nehezemre felmenni a Tie vagy Ps portra sem ha azokon vannak többen. Max nem nekem kell nyomogatni az even teams bindet. A külföldiek elmaradását viszont énsem értem. Valszeg tudod hogy a portokat egy fix idõre fizettük ki elõre így ha nem lesz értelme futtatni akkor lehúzzuk a rolót ha az idõ lejár.
Ja és a fél GBS valami varázslós batkamanós fantasy gamet tol éjjel-nappal

BorsoFozelek
Szar választás

Csak két isten van: a pénz meg a baszás