Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt néz körbe, én szerintem innen szerzem be a cuccokat! itt
\':..:\'
amugy geil ultra ramokat akartam venni(ill. akarok) és a sz.gépes boltban a srác azt mondta, h azok laptoba valók...<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Sötétedés után kitágul a világ.
Nem akarok beszállni itten az amd-intel flémbe, csak csendben megjegyzem, hogy ilyen teljesítményszint mellett tökmindegy a proci gyártója, csak a vigyókártya ereje számít. Már ha újabb fps-ek kicsikarásáról van szó.
Uff.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
AMD Athlon 64 X2 6400+ AM2 @ 3,2GHz BOX Black Edition
Ezek a procik ugyanabban az árban vannak... 40 ezer Ft...Kötve hiszem, hogy a 2,66 os Intel 2x gyorsabb mint a 3,2 es AMD...
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
mellesleg mostanában eléggé megéri intelt venni. c2 (core duo) 6750-eseket, hozzá ASUS p5cK vagy milyen alaplapot és hasít mint a nyavaja, az azonos árfekvésû AMD-nél 2x jobb.. ez van :|
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Alaplap: ASUS - M2N4-SLI
Proci: AMD ATHLON64 X2 AM2 4800+ (2.5GHZ/2*512) BOX
Memória: GEIL - Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
VGA: Asus GeForce EN8600GT512MB(DDR3) Silent PCIExpress (DX10)
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Mert van remény, hogy Karácsony másnapjára lent lesz😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Ha razoros akkor a mellékelt crack valszeg nem jó, olvasd el az itteni CoD4 fórumban a warezos gaméval kapcsolatos dolgokat, vagy a FAQ-t.
-FDI-Brutal-Hooligan
En ugy tudom, hogy ha egy file fel van darabolva tobb kisebb rar reszre, akkor a file-ok kiterjesztese igy fog kinezni: *.rar, *.r01, *.r02 stb..
Ilyenkor csak siman raklikkelsz a rar kiterjesztesure (ami lehet hogy r00?? - mar reg tomoritettem😊 ) es o kicsomagolja neked az osszeset, es kell kapjal egy image file-t. Ezt a virtual daemon-ba mountolod, es akkor ugy fogja erzekelni a gep, mintha cd-n lenne a jatek, es installalhatod.
Legalabbis regen igy volt.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
tudom a kettõ 1üt lenne super de sajna az nem megy
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Videokari AGP
Nvidia---Ati???????
7600gs---2600xt??????
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
bar most megmondom, hogy csak Te, Penge, ZBF, Lalee, Nano, Bitang, Martin s en leszunk.
ja meg még erasra, marcelinora is látok esélyt részünkrõl.
*Posse*T.W.D*
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Kurvan leszünk.
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Ha mindenki jon, aki mondta, akkor:
Birka, Nano, GSXR, Amadeus, Lalee, pacMAN
Kaszi, Penge, ZBF, Martin.
Ebbol egyelore Kaszi, Penge s en jatsszunk, Birka s GSXR csak hebe-hoba jon fel par mapra, a tobbiek meg epp gepet ujitanak, ha minden igaz...😊
Videokarit akarok venni és nem tudok dönteni 7600gt v 7600gs v 7300gt.
A 7600gt márkás az drága nincs lovém csoroság van :|
A 7600gt noname az gyenge azt hallotam.
A 7600gs az butitott azért szar.
A 7300gt márkás arról nem tudok semmit, de lehet h ez a legjobb a 4 közül?
Hát akkor vissza COD4-zni <#email>#email><#taps>#taps><#nezze>#nezze><#wave>#wave>
Birkus Maximus
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ugyhogy a posseban most alnevvel jatszom, mert se az nem volt elfogadhato verzio hogy posse Sis3, se az, hogy GBS Kaszi46😊)<#hehe>#hehe>
A másik dolog meg az, hogy ezt a játékot se egy patch, se a modderek nem fogják tudni rendberakni, mert az alapjaitól kellene benne mindent újra csinálni, egy két kivételtõl eltekintve.
sof3= budget konzolátirat, a gyengébbik fajtából.
Elõbb lehetne bármely más moddolható játékhoz készíteni egy sof modot, mint ebbõl valaha is csinálni egy értelmes multit.
még egy hasonlat a végére.
olyan ez a gém, mint a retekklubbon a don de dragon wilson-os 'ZS' kategóriás filmek.
*Posse*T.W.D*