Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
ja és itt akciós most a geil ultra!😊

\':..:\'

NaNoKuTyA
én is most készülök venni, és a geil jó választás, nem csak laptopba. az hogy egy 2.33ghz meddig húzható, az passz, de szerintem 3ghz-ig fel lehet simán, persze nem gyári hûtõvel. én pl veszek az e6550-hez egy artic cooling freezer 7 pro-t (kb 4e Ft).

itt néz körbe, én szerintem innen szerzem be a cuccokat! itt

egy 2.33 GHZ-es intelt mennyire lehet felhuzni?kell hozzá ilyenkor vmilyen plusz hûtés?õõõ,és a ramok orajelevel mi a helyzet?azok is emelhetõek?
amugy geil ultra ramokat akartam venni(ill. akarok) és a sz.gépes boltban a srác azt mondta, h azok laptoba valók...<#confused><#nemtudom>

Sötétedés után kitágul a világ.

NaNoKuTyA
de az intelt bátran húzhatod, az amd-rõl ez nem mondható el!

ev1l FlOwEr
Szerintem csak költõi túlzás volt.....

Nem akarok beszállni itten az amd-intel flémbe, csak csendben megjegyzem, hogy ilyen teljesítményszint mellett tökmindegy a proci gyártója, csak a vigyókártya ereje számít. Már ha újabb fps-ek kicsikarásáról van szó.

Uff.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

czazsi
INTEL Core2 Duo E6750 2.66GHz
AMD Athlon 64 X2 6400+ AM2 @ 3,2GHz BOX Black Edition

Ezek a procik ugyanabban az árban vannak... 40 ezer Ft...Kötve hiszem, hogy a 2,66 os Intel 2x gyorsabb mint a 3,2 es AMD...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Mr.Grent
EZ biztos, vagy te is csak hallottad?

https://grentmedia.hu

[HUN]PAStheLoD
most mit mondjunk? szégyelld magad, hogy neked van? 😛

mellesleg mostanában eléggé megéri intelt venni. c2 (core duo) 6750-eseket, hozzá ASUS p5cK vagy milyen alaplapot és hasít mint a nyavaja, az azonos árfekvésû AMD-nél 2x jobb.. ez van :|

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sáska
msn..

Mr.Grent
Választhatsz, van felhozatal becsatlakozásra 😄

ev1l FlOwEr
Megvettem a codot jómagam is, becsatlakoznék, ha van valami ubammmmm.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

fdi-brutal
A memók nem rosszak😊

-FDI-Brutal-Hooligan

czazsi
Mondanátok véleményt a következõ konfigról:

Alaplap: ASUS - M2N4-SLI
Proci: AMD ATHLON64 X2 AM2 4800+ (2.5GHZ/2*512) BOX
Memória: GEIL - Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
VGA: Asus GeForce EN8600GT512MB(DDR3) Silent PCIExpress (DX10)

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

fdi-brutal
Én meg tölthetem le megint...mire lejön valszeg meg is veszem eredetibe.
Mert van remény, hogy Karácsony másnapjára lent lesz😊

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Vagy tedd fel a WinRAR-t, akár próba verziót, kijelölöd az elsõ rarfilét /vagy az egészet/ és katt a kitömörítésre. A prögi leszámolja mind az összes rarfile-t és egy szép iso-ba kitömörít amit egy daemon-tools-sal meg feltelípted.

Ha razoros akkor a mellékelt crack valszeg nem jó, olvasd el az itteni CoD4 fórumban a warezos gaméval kapcsolatos dolgokat, vagy a FAQ-t.

-FDI-Brutal-Hooligan

total commanderben állítsd be külsõ tömorítõnek a winrart, aztán nyisd meg a razoros mappát, jelöld ki az elsõ fájlt, majd kicsomagolás.

Sáska
Hmmm...
En ugy tudom, hogy ha egy file fel van darabolva tobb kisebb rar reszre, akkor a file-ok kiterjesztese igy fog kinezni: *.rar, *.r01, *.r02 stb..
Ilyenkor csak siman raklikkelsz a rar kiterjesztesure (ami lehet hogy r00?? - mar reg tomoritettem😊 ) es o kicsomagolja neked az osszeset, es kell kapjal egy image file-t. Ezt a virtual daemon-ba mountolod, es akkor ugy fogja erzekelni a gep, mintha cd-n lenne a jatek, es installalhatod.

Legalabbis regen igy volt.

most lehet h nagyon hülyének fogok tünni leszedtem végre a cod4et ilyen razoros verziót kaptam 68 db filet ami 001el kezdõdik total commanderbe egyesítem akkor kapok vmi ijen .out kiterjesztésû filet és ezzel nem tudok mit kezdeni nem írnak sehol semmit h ezt hogy lehetne használhatóvá tenni ha vki tud segíteni please elõre is köszi

Clint EastWooD
Január sztem

a Winows lefagyott fagyás közben...

RIZLA
hacod4 talánénizs 😊 /csak a bábumat meg kell még tanitanom ügyesen ugrani/

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sáska
azt mar nem tudom,
sztem kerj telefonos segitseget kaszitol, es este gyere😊

BorsoFozelek
mellik legyen inkább 512MB vagy DDR3???
tudom a kettõ 1üt lenne super de sajna az nem megy

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Sáska
nvidia.

BorsoFozelek
Akkor felteszem a kérdést énis hátha van itt 1-2 nagyokos.
Videokari AGP
Nvidia---Ati???????
7600gs---2600xt??????

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Sáska
<#eljen>
bar most megmondom, hogy csak Te, Penge, ZBF, Lalee, Nano, Bitang, Martin s en leszunk.

Kaszi46
Penge, ZBF, Martin, Lestat, Clint(decembertõl\januártól), Kaszi46

ja meg még erasra, marcelinora is látok esélyt részünkrõl.

*Posse*T.W.D*

ChMx
Warra gondoltam :p

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

ChMx
Este inf/ctf valaki?

Kurvan leszünk.

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

Sáska
Egyelore 3an akik masszivan toljuk😊
Ha mindenki jon, aki mondta, akkor:
Birka, Nano, GSXR, Amadeus, Lalee, pacMAN
Kaszi, Penge, ZBF, Martin.

Ebbol egyelore Kaszi, Penge s en jatsszunk, Birka s GSXR csak hebe-hoba jon fel par mapra, a tobbiek meg epp gepet ujitanak, ha minden igaz...😊

Mr.Grent
ZBF azthiszem ugyanebben a problémában jár, vagy mi

[HUN]PAStheLoD
Ettõl féltem, már mikor HardWireden írták, hogy alacson pénztárcákat célozzák meg :/

Ja AGP-röl beszélgetünk (tudom az egész gépet vigyem a bontoba és vegyek újat de ahogy mondtam csoroság van :|)
Csajok help plz
Videokarit akarok venni és nem tudok dönteni 7600gt v 7600gs v 7300gt.
A 7600gt márkás az drága nincs lovém csoroság van :|
A 7600gt noname az gyenge azt hallotam.
A 7600gs az butitott azért szar.
A 7300gt márkás arról nem tudok semmit, de lehet h ez a legjobb a 4 közül?
Birk@
GSXR :SSS Hát ezt sajnállattal hallom, pedig épp most töltöm <#zavart2><#levele><#violent>

Hát akkor vissza COD4-zni <#email><#taps><#nezze><#wave>

Birkus Maximus

[HUN]PAStheLoD
ööö.. asszem ez félrement :|

[HUN]PAStheLoD
én hol/mikor/melyik-alternatív-univerzumban szidtam a SoF II-t? 😊 Hát évekig azzal játszottam multipléjerben (:

GSXR
Hát én a régi idõk miatt vártam és le is töltöttem a SOF3-at. Iszonyat nagy fos lett sajnos. Egy percet sem érdemes foglalkozni vele...

LES FORZA INTER
este inf? a sof2 még fut a gépemen... vagy menjek inkább cod4ezni?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Mr.Grent
És most mennyien vagytok?

Sáska
<#hehe><#worship>

NaNoKuTyA
a gbs tag mindenkinek jól áll, ez még nem jelent semmit!😊)))

csadam
Köszi Kaszi a cimeket.Nah sikerult letesztelnem a cod4 multit.kb<#wow1><#worship><#violent>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Sáska
De azt beszeltuk, hogy a Kaszi soha nem lehet GBS-es, nem?<#nyes>

RIZLA
<#rinya>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NaNoKuTyA
pedig jól mutat...😊

Sáska
akarjuk.

Kaszi46
akartuk?

a másik meg, vedd már el a nevem elöl a gbs-t😄DD

*Posse*T.W.D*

Sáska
Brutal, ugy van, ahogy Grent apo mondja. Ossze akartuk vonni eroinket CoD4-re, mert se a posse, se a gbs nem rendelkezik eleg aktiv taggal ahhoz, hogy onallo csapatot csinaljunk. Ezert merult fel a Grant altal irt verzio, csak az a baj, hogy a CoD4 limitalja a nev hosszusagat. Igy pl. azt nem tudom kiirni, hogy ':..:'|Sis3|*GBS*, csak ugy megy, ha a ket *-t leveszem. De pl. nem tudom, hogy mondjuk Amadeus hogy irna ki a nevet, mert neki joval hosszabb.
Ugyhogy a posseban most alnevvel jatszom, mert se az nem volt elfogadhato verzio hogy posse Sis3, se az, hogy GBS Kaszi46😊)<#hehe>

czazsi
R.I.P SOF PB! <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Kaszi46
Pedig a sof2 1.0 fényévekkel jobb volt ennél, de még az alpha demo is lealázza ezt a szart.

A másik dolog meg az, hogy ezt a játékot se egy patch, se a modderek nem fogják tudni rendberakni, mert az alapjaitól kellene benne mindent újra csinálni, egy két kivételtõl eltekintve.

sof3= budget konzolátirat, a gyengébbik fajtából.

Elõbb lehetne bármely más moddolható játékhoz készíteni egy sof modot, mint ebbõl valaha is csinálni egy értelmes multit.

még egy hasonlat a végére.

olyan ez a gém, mint a retekklubbon a don de dragon wilson-os 'ZS' kategóriás filmek.

*Posse*T.W.D*