Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élni vagy égni???!
kötözködés off
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Élni vagy égni???!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ja köszi ALPHA javúlgatok javúlgatok. Bocs kicsit ideges vagyok mostanában mert kijelentette az orvos, hogy simmán megtudtak volna már gyógyítani az elején de hát SAJNOS A TB NEM TÁMOGATJA AZT A GYÓGYSZERT MITÕL TELJESEN RENDBEJÖVÖK. Az nem számít, hogy a tb-felé én mát mennyi fizetem be, ha nagyon utána számolnék akkor 2-3 millió forint lehet. És most meg töröljem a seggem a maripennnnnel. + a c vitaminnal. Nos hölgyeim és uraim további nagyon jó játékot (kicsit ha lehet akkor kiméljetek a mapon) 😊 Talán akkor + 1x ellllnézést csak hát mostanság a magyar egészségügy kihozza belõlem az állatotttttttttttt. Tényeg volt war tegnap a TI.E vel? És hogyan sikerûlt?Élni vagy égni???!

Mail to: [email protected]
ennyi idõ alatt még a legbénábbakban is kialakul(6) valami
ja és ha belegondolsz 2 év óta alig volt új pálya, már annyira gépiesen lehet ezt a gamét nyomni mint atom (cáfoljatok meg!) egyszóval rendesen fel kell kötnie a gatyát aki labdába akar rugni
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
De reggel megyek meloba!
Na ez már gond!
Este leszek /talán/ 😊
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Mail to: [email protected]
van egy Epox 8KHA+ alaplapom AC97 integrált hangizével .. ennek a kimenetét letörtem (rip 😞(() aztán van az egyik PCI ban egy Genius Sound Maker 5.1 es csoda (csoda hogy mûxik..) aztán néha ha filmet nézNÉK amint elkezdi játszani a filmet kiakad a gép .. de szó szerint .. monitor elsötétûl hang beakad (ezér gondolom hogy azzal van a baj mert amikor még DivX codec se volt fenn csak a hang Ment Vóna akkor is kiakadt) aztán persze a film tökéletes mert öcsém gépén meg is néztem ... szal javaslatok ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]