Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrBigSlingShot
Ja +1 kérdés. Miért nem tudok külföldi szerverekre felmenni? A PB állandóan levág. UNKOWN Aki arra gondolna, hogy nem eredeti a game + a CD key az hibázik mert azzal semmi gond.

Élni vagy égni???!

Tibre
ja,õ egyébként biztos,hogy 17 éves? a hangja alapján olyan 13-nak nézném
kötözködés off

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
mert ez CTF😊

DrBigSlingShot
SWAT MIKE játszott?

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
😊 Mit is jelent ez pontosan? Nekünk is volt velük 1 warunk a 7-en. Hasonló jókat tudnék én is elmondani.

Élni vagy égni???!

Taptarap
Sikerült elhitetni velük, hogy nagyon bénák vagyunk.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

DrBigSlingShot
Ja köszi ALPHA javúlgatok javúlgatok. Bocs kicsit ideges vagyok mostanában mert kijelentette az orvos, hogy simmán megtudtak volna már gyógyítani az elején de hát SAJNOS A TB NEM TÁMOGATJA AZT A GYÓGYSZERT MITÕL TELJESEN RENDBEJÖVÖK. Az nem számít, hogy a tb-felé én mát mennyi fizetem be, ha nagyon utána számolnék akkor 2-3 millió forint lehet. És most meg töröljem a seggem a maripennnnnel. + a c vitaminnal. Nos hölgyeim és uraim további nagyon jó játékot (kicsit ha lehet akkor kiméljetek a mapon) 😊 Talán akkor + 1x ellllnézést csak hát mostanság a magyar egészségügy kihozza belõlem az állatotttttttttttt. Tényeg volt war tegnap a TI.E vel? És hogyan sikerûlt?

Élni vagy égni???!

Taptarap
-298 😊))

Taptarap
lol nekem meg egyedül a Ti.E szervert nem birja a VGA-m ott mindig lefagy.

Taptarap
tegnap mért nem volt ilyen statod???

Taptarap
nem stat centrumu..... lehet, hogy azért nem megy mert egyfolytában azon idegesited magadat:-miért ilyen rossz a statom??. Ne arra figyelj hanem a játékra.

LSC
azon meg már nem csodálkozom hogy csalónak néznek (most nem te rád gondolok) külföldön két helyrõl 10 perc után banoltak minden ok vagy bizonyíték nélkül FAKK nekik mert akkor épp egy kicsit jobban ment ilyen 50/13 pedig itthon nem ritka az ilyen.

Taptarap
ez teljesen attól függ mennyire tudsz koncentrálni a játékra nekem is van olyan, hogy a pálya másik végérõl lelövök valakit szinte amikor csak egy nagyon pici vonal látszodik belõlle de amikor nem alszom ki magam vagy ideges vagyok akkor meg amikor elöttem van akkor sem találom el. Ezt érzi az ember, hogy mikor mit tud kihozni magából.Sokakkal beszéltem akik nagyon jól nyomják, hogy nekik is van olyan napjuk amikor mint egy zombi úgy mennek a pályán. Szvsz ezzel nem kell foglalkozni csak élvezni kell, hogy az ember elfoglalja magát.

LSC
Mi van a betegségeddel javul már ezekszerint?

LSC
van olyan hogy látja az ember pl én mert sûrûn nézem a scoretab-ot és ha látom hogy megszületett az ellen akkor már tudja az ember mikor ér oda az ellen és már lövök oda ahol még nem is látok senkit és soxor bejön. A másik meg hogyha hallok valakit a fal túloldaláról akkor is lövök mielõtt látnám hogy jön. Az 1000 méteres hedsot meg gyakorlás és szerencse kérdése kérdezt Highway tegnap Jor1-en megleptem párral kör kezdéskor (én is kaptam azért)

ATS: Peelova
gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás gyakorlás. ha megfigyeled akiket említettélfolyamatosan ott vannak vmeik szerveren. többségük naponta több órát jácik, úgy meg ugye nem nehéz kialakítani egy tetszetõs kis kokckafejet. az ats nem gyakorol, jó ha jácik heti két órát, ezért is fordulhat elõ, hogy olykor olykor belefut egy 1/20as kezdésbe ahogy szerénységem múlkor
ReTeK
hidd el nincs ebben semmi fura, ahogy Warchief már mondta a legtöbben már 2 éve nyomják minden nap ennyi idõ alatt még a legbénábbakban is kialakul(6) valami
ja és ha belegondolsz 2 év óta alig volt új pálya, már annyira gépiesen lehet ezt a gamét nyomni mint atom (cáfoljatok meg!) egyszóval rendesen fel kell kötnie a gatyát aki labdába akar rugni

DrBigSlingShot
Igazából azaz én nagy bajom, hogy elveszik a játék öröme. Sajnos nagyon stat centrumú lett a game. De ha már itt tartunk akkor miért nincs engedélyezve az RPG? Na azzal lehetne irtani a népet.......

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
hoppá hoppá nem mondtam, hogy csalásról van szó ezt csak Te mondtad. Elég régen nyomom én is sajnos közbejött egy rohadék Lyme kóros esetem lényegében kieset fél év. Nekem csak az a kérdésem, hogy hogyan lehet ilyen jól nyomni? Ja igen akinek nem inge ne vegye magára, tudom, kicsit olyan cheateres beütése volt a szövegnek és talán ugye ugye lehet is ezt azt hallani, hogy valakinek a gépén fire fura filek voltak. Én bevállalom azt is hogy sajnos stupid lettem a gamehoz, de akkor is furcsa számomra nagyon futcsa, hogy szétvágnak a pálya másik végérõl......

Élni vagy égni???!

csabawarchief
Sztem ezt a gyakorlat teszi és valószínû hogy nem csalunk. . Idestova a swat-bõl és a tie-bõl is a legtöbben 2 éve játszanak már. És ha csalnánk ez idõ alatt lebuktunk volna már. SZVSZ ennyi

DrBigSlingShot
minden elismerésem a ti.e a swat és minden más játékosoknak, hihetetlenûl és eszméletlenûl jól játszik mindenki (de hogyan?) mostanság szinte csak 1 statiszta vagyok a pályákon aki állandóan fekve tölt, dölök gurulok. Az a legjobb répsz mikor a pálya másik oldaláról 1 lövéssel leterítenek vagy maximum 3-malllll. Komolyan monmdom HIHETETLEN és a legjobb feeling az amikor a kedves enemy a sarkon már úgy fordúl be, hogy simmán telibe talál, pedig már kétségbeesésembe szégyenletes de a kempingezést választom de minden hiába. Meglepõ képességek.........parafenomén tulajdonságok vagy mik ezek? LoL

Élni vagy égni???!

csabawarchief
tegyétek meg tippmixen schumachert 10e forinttal! biztos vagyok benne hogy az õ kocsija nem ég ki, vagy romlik el

Taptarap

DrBigSlingShot
hi all jó reggelt

Élni vagy égni???!

TocoManyus
Vegyél még 95 fps-t!!

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

Mr. Fulop
Reggelt megjöttem a buliból nem volt túl érdekfeszitõ...

De reggel megyek meloba!

Na ez már gond!

Este leszek /talán/ 😊

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

[HUN]PAStheLoD
bwáwááháháaáhaáháahááaáááá rOTFl

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
na 1 hét múlva csa'

csabawarchief
nah fogy fogy....

csabawarchief
még 1 óra😊)

csabawarchief
nah lassan f1

csabawarchief
aranyos gyerek vót 😄

Athletic  Bilbo
Igy nézett ki Spigi kiskorában.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Taptarap
szerintem jól játszot a Ti.E nagyon fegyelmezettek voltak.

Taptarap
8-|

Tibre
vagy mi voltunk túl szarok 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csabawarchief
túl jó volt az ellen, el kell ismerni 8-|

Taptarap
nem 40-0???

Taptarap

LSC
Thx tie GG volt. De a noob canon-ról leszokhatnátok már😊

22-11 vagy ilyesmi lett nekik.

Athletic  Bilbo
Vedd meg öcséd gépét!!! 😊)

ATS: Peelova
mit nem adnék, ha 30 fpsem lenne sofban
[HUN]PAStheLoD
nekem ennél jobb a gondom ..

van egy Epox 8KHA+ alaplapom AC97 integrált hangizével .. ennek a kimenetét letörtem (rip 😞(() aztán van az egyik PCI ban egy Genius Sound Maker 5.1 es csoda (csoda hogy mûxik..) aztán néha ha filmet nézNÉK amint elkezdi játszani a filmet kiakad a gép .. de szó szerint .. monitor elsötétûl hang beakad (ezér gondolom hogy azzal van a baj mert amikor még DivX codec se volt fenn csak a hang Ment Vóna akkor is kiakadt) aztán persze a film tökéletes mert öcsém gépén meg is néztem ... szal javaslatok ?

Taptarap
köszi ez volt a gond

Taptarap
ja ok megtaláltam a settingsbe is.

Taptarap
amit a BIOS-ba engedélyezek??

Pupcika

Athletic  Bilbo
JAJAJAJA ott a 2 pont. 😊)))

Pupcika
plüsz a gyorsírást nem szereti a sof2 az ATI kártyáknál

Athletic  Bilbo
Nekem Spigi oldotta meg az ilyen problémámat. Valami függõleges szinkronizációt kellett levennem 0-ra szerinte az ATI beállításoknál. Pont ugyanez volt a problémám nekem is.