Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd xp 1600, gef2mx400, 256ram
Mail to: [email protected]
vki help plz. haver most rakta fel sofot. a rencert meg egy hónapja kb. és a sof mégis gecidurván beszaggat 5-6 másodpercenknt 3-4 mpre. más gémmel nem csinálja ezt. bármi tipp jöhet. danka

naon lol, tímsz pówa, kemp pówa, tömeg pówa 😄D
Szevasztok megjöttem a melóból .Ki vagyok facsarva, lehet, hogy jövök ,de mostanában nem várható tõlem túl sok. Bocs 😛
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
ezen a néven regeltem magam és a n8icket nem léehetettt átirni ujat meg nem akartam regelni
Az a baszott féreg... Kh@oSz
nem lealacsonyitás hanem az egymással játszott meccsek alapján csináltam a viszonyitást
szal abszolute realis feltevések

szal abszolute realis feltevések

TIE még mindig kétséges a holnapi warunk. Flóva sielése, és egyébb problémák bekavarnak. Ma még írok hogy mi legyen.
10 perces havazás...
ne gecizz már vele

, végül is megelõzött három embert, aki közül kettõ el sem indult egy meg kicsúszott

, végül is megelõzött három embert, aki közül kettõ el sem indult egy meg kicsúszott

Egyebkent is kivagy te Shogun?

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
mi már alig játszunk sajnos
mindenki azt a szr lájnédzset nyomja
bár én is inkább q3azok mostanság
mindenki azt a szr lájnédzset nyomja
bár én is inkább q3azok mostanság

hogy lehet igy nyomni?😊
és meg nem is a tie meg a swat a legjobb team😊
nézzél más (külfüldi v itteni) teameket hogy nyomják!
Az itteni teamek közül nem a gbsre gondoltam hanem a psre
és meg nem is a tie meg a swat a legjobb team😊
nézzél más (külfüldi v itteni) teameket hogy nyomják!
Az itteni teamek közül nem a gbsre gondoltam hanem a psre
Azt a tiszaparti sétány legmagasabb fûzfájának kopasz tetejében füttyögõ kékpatinás rézkomplex úrangyalát az árok szélén föl s alá sétálva dolgozó édes jó anyjának, hogy a hetvenlábú, büdöstalpú marsi pillangó zuhanna rá arra a kibaszott szõrös egér seggére!
Hehe😄
Hehe😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
jah fõleg a col1 -n ha be lettek szorítva

ATS: BalcOoO ponn ilyen, hülye kis hisztis ribanc, aki szétveri a billentyûzetet és belenyomja a monitort az ablakba, ha valaki lelövi. ez pedig sûrûn elõfordul

Na megyek sielni bár levagyok tiltva mindeféle mozgásról de kit érdekel 1x élünk.
Élni vagy égni???!
16 pontból 6 elértem azért ez nem semmi, egy kummmma szót nem tanúltam........
De a ORVOSNAK akinek eddig oly sokat köszönhetek
mát tudok segíteni, hogy milyen programot használjon.....
De a ORVOSNAK akinek eddig oly sokat köszönhetek
mát tudok segíteni, hogy milyen programot használjon.....Élni vagy égni???!
Vazzeg mesterséges inteligenciából nagy büdös 1-est kaptam. LoL Most hát ez a doga sem sikerûlt.
Élni vagy égni???!
Igen 17 ez biztos, ismerem sokat beszéltem már vele. Majd az idõ elteltével lehet belõle még egy CSÁRLI is.
Élni vagy égni???!
Játszott, és 22-11 lett nekik. Azt hozzá kell tennem azért hogy majdnem végig 5v6 volt de MI mondtuk hogy mehet 5v6-ban nyugodtan. Õk 5v5-öt akartak ja és az uccsó körben adtak plussz 10 percet😊