Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mail to: [email protected]

10 perces havazás...
, méghogy ATS nem létezik. ennél létezõbb klán nincs is. sõt ebben a klánban vannak a legfanatikusabbak. nekem speciel leszárad a nyelvem sof közben, annyira beleélem magam
, ja és nincs még egy olyan klán amire ha rákeresel gugliban ennyi találatod lenne (1.970.000. szemben a ti überszar 160.000 tekkel 

) szal ne tessék szapulni ATS-t, mert ihaj lesz

, hmmm holnap sör?
Mail to: [email protected]
Jah, ez nem a reklám helye... 10 perces havazás...
a Winows lefagyott fagyás közben...
https://grentmedia.hu
fellõlem elviheted, bár az ecsém épp szétszedi a gépét, úgyhogy tõle is függhet a dolog. 
10 perces havazás...
toronyugrás

lehet
Amugy sztem csak pon nincs gépközelben akuma. vagy elkapták sikkasztásér a munkaheylén végre

Szerény személyem ott jobban érezte magát
md5tool miatt és mindíg vmelyik update file-t nevezni meg vagy az 1.01 vagy 1.02 vagy az 1.03-ast
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

10 perces havazás...
legalabbis én. Föleg mikor konganak a magyar szörverek.

10 perces havazás...
10 perces havazás...
Ami a nemlétezö klanunkat meg egyebeket illeti: A Sof mezönyre ráfér egy kis felfrissülés ugyis..nem megszünt csak átalakul a scene ( ó köszönöm neked lineage -és ez nem személyeskedés akart lenni ;DD) - mi pedig az uj idök szeleit képviselõ masodik generacios sof klanok pionirjai vagyunk ezáltal!😄DD ATS powa 😛
azt meg majd megnézem hogy hogy lehet sotit kérni és a pb-is azért nem volt bekapcsolva mert csak a clients van meg és azzal meg mindig kirugott a saját szerveremröl😊
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Demo után a full hatalmas váltás... ennyi
Nincs harag csak nemértelek.
És nincs konkurens harc, mert mint írtuk már mi a war-ért tartjuk. A ps-nek te adod. A GBS-meg azért fizet hogy ott játszon mindenki.
Ez a lol, nem az hogy te még nyitsz egy szervert.
Nem alapítunk egy HL2 klánt együtt ? Jókat lehetne dumálni a nemlétezõ warokról 

10 perces havazás...
Elsõdleges célje nem csak a magyar gémerek meghóditása. Napokon belül át lesz nevezve és uccu neki külföld.
A mod-okkal kapcsolatban pedig; én is jó5letek tartom mindet, sõt ha van annyi idõm akár minden mod-ra inditok egy külön szervert.
DE! Félreértés ne essék. Nem a Tie ill. GBS avagy PS játékosforgalmát akarom csökkenteni, vagy nagyanyámét.
Hanem a külföldi gémerek idecsalogtására szolgálna.
Az meg legyen mindenkinek a maga baja hogy ujfent a saját szerverén játszik hogy oda menjenek. Tegnap volt ha jól emlékszem PS en 2 Tie 12 GBS 6 player, és az apraja. Namost ez a sok jó emberke akár 1 helyen is játszatott volna. De mindegy nem fejtegetem ezt a témát mert megint nekemestek, mint hülyegyerek a nápolyinak.
Ui.: Nem az a célom,hogy mégtöbb üres szervert futtasunk.
Közel 2 évig játszottam Sof2Demo-t már közel 50 srác jelezte hogy megszerezte a Full-t és szereten ujra a Demobol ismert DF&CE szervereken játszani, zömmel Holland és Belga gémerek.
Ui2.: Pl demoban soha sem volt baj az ha valaki elinditott egy másik szervert. Ott nem estek neki az ugynevezett "konkurensek". Igaz ott azon folyt a harc hogy kiszoritsuk a csitereket, de akor is más volt.
Peace és Respect mindenki.
ui.ui.: Nagyon remélem senkit nem bántottam meg szavaimmal, ha mégis elõre BOCS!

má' fosok 😊
Plz látogassatok el a fórumunkra. (commentben a website, és onnan a fórumra.) És mondjátok el a véleményetek. Kiváncsiak vagyunk.
Ti.E ti pedig szavazzatok.!!!!!!!
De most mégeggy port a semmire. Pff. Akkor már tegyél fel valami mod-ot. Pl a Tibre most nyomatta az ICS-t. Megleshetnénk. Bár én akkor még mikor próbáltuk nemjött be mert az nem normál volt hanem valami kaki. Egy hét alatt eltünt. De a táskás dolog az cool volt. Egy hétre megtelne szerintem. De lehetne Mandown is, vagy Goldrus. Tegyél be botokat. Ez most elég menõ.
Az -A- klánnak van egy szervere ahol 30 férõhelyen 15 Bot küzd 15 Emberrel. Itt leblokkolhatnád hogy a Botok közé is belépjenek emberek, és halyrá. Mikor 5 BOT egyfolytában a tatyón ücsörög, és arra vár hogy belépj a hatósugarába. PFFFF elég gáz.
De még eggy RD CTF?? Ennek annyi értelme mint az OBI megin SOF2-n 😄

Csináltam egy uj szervert nem kell megijedni. 20108 as porton fut.
Felraktam az OBI féle RD-t és CTF a leggyorsabb tesztelni.
...hasonlo szép reggelt midnenkinek
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
vagy
szem teszt
átraktam Freewebre...de itt meg ugrált a kép nálam...hátha nektek nem