Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATS: Peelova
bakker én jómunkásember vagyok aki nem gamezozik melóplészrül, hanem gyarapítja hazája gdpjét😊
Phanta
Gyorsan reagáltál. Bazz megmentettek egy varjút Budapesten. Ez igen, micsoda hír...

10 perces havazás...

ATS: Peelova
ohh te nagytalpú nádvágó pöts, méghogy ATS nem létezik. ennél létezõbb klán nincs is. sõt ebben a klánban vannak a legfanatikusabbak. nekem speciel leszárad a nyelvem sof közben, annyira beleélem magam, ja és nincs még egy olyan klán amire ha rákeresel gugliban ennyi találatod lenne (1.970.000. szemben a ti überszar 160.000 tekkel ) szal ne tessék szapulni ATS-t, mert ihaj lesz, hmmm holnap sör?
Phanta
napi 5-6 órát is a gép mellett tölt. Eláshatom magam

10 perces havazás...

Phanta
Tamás a számítógép függõ ... há lol

10 perces havazás...

Phanta
Nézzétek a XXI. fuckin századot este! Francba,hogy nem a sof mezõnyrõl van szó Jah, ez nem a reklám helye...

10 perces havazás...

Kim Basinger
9545

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Clint EastWooD
Destinys Child kicsit másképp 😊))

a Winows lefagyott fagyás közben...

Taptarap

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mr.Grent
Az md5 tool, minden fontos sof2 fájlt digitális azonosító alapján ellenõriz minden cliens-nél. És ha nemeggyezik akkor kidob.

https://grentmedia.hu

Clint EastWooD

Clint EastWooD
kirááály 😊))))))))

Phanta
Gondoltam ha kell a cd akkor majd kifejted mikor érsz rá. fellõlem elviheted, bár az ecsém épp szétszedi a gépét, úgyhogy tõle is függhet a dolog.

10 perces havazás...

Pupcika
egy kis idõ töltés war közbeni szünetekre 😄
toronyugrás

balcooo
Phanta az smsedre reagalva: oké hoyg félsz hoyg elkopik az ingyé 6310esed billentyuzete de a "jah"-nál azér kimeritöbb választ vártam

balcooo
ja ö ilyen kis nemreagalos lehet
Amugy sztem csak pon nincs gépközelben akuma. vagy elkapták sikkasztásér a munkaheylén végre

GAthersw
Te is jó fej vagy, megkérsz, hogy meséljek, azt nem is reagálsz...

01110000 01110010 00110000

próbáld meg h a cd-rõl másold újra ezeket a fájlokat, hátha...

Clint EastWooD
Jobb volt a hangulat...
Szerény személyem ott jobban érezte magát

Tie szerver miért rúg ki mindíg?
md5tool miatt és mindíg vmelyik update file-t nevezni meg vagy az 1.01 vagy 1.02 vagy az 1.03-ast

\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

NaNoKuTyA
és mi értelme volt ennyi ideig a demóval játszani?

\':..:\'

balcooo
jaa aszittem akuma vagy... vmi miatt nem mozog az animated ikonotok

balcooo
of course melohelyröl... ez egy hatorás melo nefeledd 3ig tart (minimum), nem 8 orás minta tied ! 😛

Phanta
Splinter nem megy még... Sof üres... Marad az UT demó

10 perces havazás...

Phanta
Lehet már csak azért érdemes lenne feltennem a Lineagét, hogy tudjam épp miért nem válaszol Akuma, ha keresem

10 perces havazás...

Phanta
Melóhelyrõl tolod a netet ? Mert ha nem akkor gyere MSN-re prick!

10 perces havazás...

balcooo
Nem teljesen. Azt hoyg a francia STE realdamage szerveren áldoz a "shorter respawn time" isteneinek (amennyiben arra céloztal hogy ritkan latsz a gbs szerveren) 😛

legalabbis én. Föleg mikor konganak a magyar szörverek.

balcooo
gabber mosma a heyledben inkabb megvaram volna a pandoras tomorrowt... Persze ha még nem toltad ki a elsö részt akkor takarodjá játszani de azonnal 😄 ..ennyit minimum megerdemel óó a sprintertek cellája

Phanta
A második generációs Sof klán azt jelenti, hogy csak a single gámában tolja a Sofot ?

10 perces havazás...

Phanta
Hasznossá tettem magam: Feltettem újra a Splinter Cell nevü remeket. A baj csak az,hogy a crack-elt verzió nincs meg. HELP! Valaki küldjön egyet! Köszi!

10 perces havazás...

balcooo
Huu apam.. ha igy folytatod a végén még megsértödöm és nem leszek a netpincér-diszpécsred és akkor bizony MEG KELL TANULNOD MÉG A VÉGÉN EGYEDÜL PIZZAT RENDELNI AMI ELEDDIG NEM IGAZAN SIKERULT!

Ami a nemlétezö klanunkat meg egyebeket illeti: A Sof mezönyre ráfér egy kis felfrissülés ugyis..nem megszünt csak átalakul a scene ( ó köszönöm neked lineage -és ez nem személyeskedés akart lenni ;DD) - mi pedig az uj idök szeleit képviselõ masodik generacios sof klanok pionirjai vagyunk ezáltal!😄DD ATS powa 😛

De épp ez az aki akarja elhiszi aki meg akarja nem nekem tökmind1.
azt meg majd megnézem hogy hogy lehet sotit kérni és a pb-is azért nem volt bekapcsolva mert csak a clients van meg és azzal meg mindig kirugott a saját szerveremröl😊

\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

Ma beszólok Balcoookának is: te meg csak szopjál még, nehogy még a végén neked is tökéletes életed legyen

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Ma beszólok Phantomnak: Te mi a faszt csinálsz otthon? Húzzál dolgozni, vagy tanulni... tedd hasznossá magad.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Clint EastWooD
Erre csak annyit mondánék, hogy mikor etjöttem Fullba egy NAGY NYUJBI voltam és a helyzet nem sokat változott azon kivül hogy legalább szervert tudok inditani.
Demo után a full hatalmas váltás... ennyi

Mr.Grent
És akkor miért nem mondod nekik hogy itt az IP. És ezekre jöhetenek? És ha túl sok a jelentkezõ akkor indítasz még szervert!

Nincs harag csak nemértelek.
És nincs konkurens harc, mert mint írtuk már mi a war-ért tartjuk. A ps-nek te adod. A GBS-meg azért fizet hogy ott játszon mindenki.

Ez a lol, nem az hogy te még nyitsz egy szervert.

Phanta
"Ma beszólok az ATS-nek" nap van...

10 perces havazás...

Phanta
Amúgy rájöttem nem vagytok semmi helyzetben. Egy nemlétezõ klán, egy nemlétezõ Sof mezõnyben Nem alapítunk egy HL2 klánt együtt ? Jókat lehetne dumálni a nemlétezõ warokról

10 perces havazás...

Phanta
Rendkívül sajnálunk lúzer

10 perces havazás...

Clint EastWooD
jáomáj! törn áp dö béjsz bój!

Elsõdleges célje nem csak a magyar gémerek meghóditása. Napokon belül át lesz nevezve és uccu neki külföld.
A mod-okkal kapcsolatban pedig; én is jó5letek tartom mindet, sõt ha van annyi idõm akár minden mod-ra inditok egy külön szervert.

DE! Félreértés ne essék. Nem a Tie ill. GBS avagy PS játékosforgalmát akarom csökkenteni, vagy nagyanyámét.
Hanem a külföldi gémerek idecsalogtására szolgálna.

Az meg legyen mindenkinek a maga baja hogy ujfent a saját szerverén játszik hogy oda menjenek. Tegnap volt ha jól emlékszem PS en 2 Tie 12 GBS 6 player, és az apraja. Namost ez a sok jó emberke akár 1 helyen is játszatott volna. De mindegy nem fejtegetem ezt a témát mert megint nekemestek, mint hülyegyerek a nápolyinak.

Ui.: Nem az a célom,hogy mégtöbb üres szervert futtasunk.
Közel 2 évig játszottam Sof2Demo-t már közel 50 srác jelezte hogy megszerezte a Full-t és szereten ujra a Demobol ismert DF&CE szervereken játszani, zömmel Holland és Belga gémerek.

Ui2.: Pl demoban soha sem volt baj az ha valaki elinditott egy másik szervert. Ott nem estek neki az ugynevezett "konkurensek". Igaz ott azon folyt a harc hogy kiszoritsuk a csitereket, de akor is más volt.

Peace és Respect mindenki.

ui.ui.: Nagyon remélem senkit nem bántottam meg szavaimmal, ha mégis elõre BOCS!

má' fosok 😊

Mr.Grent
Hele all! Nahh, többszöri unszolásra mostmár megkérdezném, kell-e m203 ctf-re. Mi kivennénk, és mondjuk 3 db ködgránátot kapna.
Plz látogassatok el a fórumunkra. (commentben a website, és onnan a fórumra.) És mondjátok el a véleményetek. Kiváncsiak vagyunk.

Ti.E ti pedig szavazzatok.!!!!!!!

Mr.Grent
Én ezt most nemértem. Az eddig is pangó szerverekre még nyitottál mégeggyet? Az haggyán hogy ugye mindeni tudja hogy a népek oda mennek ahol más is van. Valószínû ezért vagyunk mi is tele, mert a 20-30 emberbõl 7-8 mindig Ti.E-s. ÉS mi kezdünk majd gyûlik a nép. Ha a GBS-lenne mindig a szerverein akkor oda mennének. A ps-en is akkor van ember ha õk fentvannak és valakinek Real INF kell.
De most mégeggy port a semmire. Pff. Akkor már tegyél fel valami mod-ot. Pl a Tibre most nyomatta az ICS-t. Megleshetnénk. Bár én akkor még mikor próbáltuk nemjött be mert az nem normál volt hanem valami kaki. Egy hét alatt eltünt. De a táskás dolog az cool volt. Egy hétre megtelne szerintem. De lehetne Mandown is, vagy Goldrus. Tegyél be botokat. Ez most elég menõ.

Az -A- klánnak van egy szervere ahol 30 férõhelyen 15 Bot küzd 15 Emberrel. Itt leblokkolhatnád hogy a Botok közé is belépjenek emberek, és halyrá. Mikor 5 BOT egyfolytában a tatyón ücsörög, és arra vár hogy belépj a hatósugarába. PFFFF elég gáz.

De még eggy RD CTF?? Ennek annyi értelme mint az OBI megin SOF2-n 😄

TocoManyus

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

rohadtgec
Itt az igazi Gang-Bang-Büntetõ pacMAN😉)))

Clint EastWooD
GBS és Tie
Csináltam egy uj szervert nem kell megijedni. 20108 as porton fut.
Felraktam az OBI féle RD-t és CTF a leggyorsabb tesztelni.

balcooo
Reggel elöször összeomlik a windozom butoláskor (miutan tegnap ejjel 1ig szarakodtam vele, és már azt hitttem megoldodott a problema) utana meg meloba menet megbasz az ellenör a villamoson...hasonlo szép reggelt midnenkinek

MICIMACKO86
MENJ A JO ÉDES........ ugy megijedtem 😄DDD

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

NaNoKuTyA
nekem csak 1140.4

\':..:\'

Clint EastWooD
MEGVAN!!! YESSSSSS sir 😊)))

Szem TEST 😊

Clint EastWooD
lehet nem sikerül akkor töröljétek légyszi az üzit.

vagy
szem teszt
átraktam Freewebre...de itt meg ugrált a kép nálam...hátha nektek nem