Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raikonen Powaaaaaaaaa!!Õ a tehetség!!Ezek a finn tesók négykeréken jönnek a világra!Én specko tojok arra ki milyen verdában feszít, én a pilótát nézem. Aki képes elsõ versenyén a lakókocsiban elaludni majd csipás szemmel pontszerzõ lesz az egy ISTENADTA ÕSTEHETSÉG!!
OFFF AND UFFF.
OFFF AND UFFF.
-FDI-Brutal-Hooligan
Egyébként az egész F1 nem egy nagy durranás, élõben a pálya mellett lehet egyszer élmény, de a TV-ben uncsi... F1-ben is inkább a pénz versenyzik szerintem!
meddõ vita, caak magamat tudom ismételni:"amíg ez így megy, addig okoskodhattok, HIÁBA!" 

\':..:\'
Áj níd Jór Help Pípöl!
Újra elkezdtem játszani régi nagy kedvencemmel Fallout2 vszont elbasztam a karakteremet. Az átíráshoz Hex Editorra lenne szükségem viszont nemtom hogy kell Windows XP alatt elindítani. Ha valaki tudja segitsen.Kösztök
Újra elkezdtem játszani régi nagy kedvencemmel Fallout2 vszont elbasztam a karakteremet. Az átíráshoz Hex Editorra lenne szükségem viszont nemtom hogy kell Windows XP alatt elindítani. Ha valaki tudja segitsen.Kösztök
a Winows lefagyott fagyás közben...
Nagyon harmatos! A sumit lehet utálni, de legyõzni egyelõre nem nagyon. És amíg ez így megy, addig okoskodhattok, HIÁBA! muhahha! egyébként így tényleg kibaszott unalamas, én már nem is nézem

\':..:\'
Bar Honda RuleZ! James Button a jövõ nagy tehetsége Fernando Alonso, és Mark Webber mellett.
A mezõnyben szerintem a legnagyobb fejlõdést elért csapata a Bar Honda. Ahhoz képest hogy az elmúlt két évben estek keltek, most le a kalappal elõttük.
Sumi tényleg jó pilóta de bekaphatja, azzal az autóval tényleg könnyebb.
Érdemes összehasonlitani a belsõ nézetes felvételeket, mondjuk Hedifeld(jordan) Sumi (ferrari). Ahogy Palik is mondta Minardi és Jordan WRC.
Ennyit az F1 rõl. Sztem jó futam volt eltekintve az elsõ helytõl

A mezõnyben szerintem a legnagyobb fejlõdést elért csapata a Bar Honda. Ahhoz képest hogy az elmúlt két évben estek keltek, most le a kalappal elõttük.
Sumi tényleg jó pilóta de bekaphatja, azzal az autóval tényleg könnyebb.
Érdemes összehasonlitani a belsõ nézetes felvételeket, mondjuk Hedifeld(jordan) Sumi (ferrari). Ahogy Palik is mondta Minardi és Jordan WRC.
Ennyit az F1 rõl. Sztem jó futam volt eltekintve az elsõ helytõl

a Winows lefagyott fagyás közben...
anno a cbladder vezetõ amerikaiak csak ezt a mapot nyomták, és mikor minket kihívtak, épp elkezdtünk rá gyurni, majd kiléptek a ladderbõl.
https://grentmedia.hu
ez a CS:CZ gigaFUCK a beta-ban volt egy egész tûrhetõ kampány rendes sztoryval meg minden erre a fullosban nincs semmi csak játszhatsz botok ellen a multis pályákon. Na ehhez grat. Grafika semmit nem változott.
Nem ez a nyilvános alázás. Az amikor még a kiesett versenyzõt is elé sorolják az. 😊))) Meg ma amikor késsel ledobták a fejemet. 😊))))
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
cb waron hospital 2-n kikaptunk mint kaki 😞
úgy rohangáltuk le föl mint kezdõ lámák tavalyelött télen a kezdetekkor.
Pedig Dem ben is meg infben is imádtam ezt a mapot...
úgy rohangáltuk le föl mint kezdõ lámák tavalyelött télen a kezdetekkor.
Pedig Dem ben is meg infben is imádtam ezt a mapot...
na,de azért csapattársától kapott egy kört a baumgarthner...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
hát inkább egyikre se. Egykutya bár a bumgártner nem tehet arról hogy szar a kocsija annyi a különbség.
Senna Foreva! Schumi-t meg már szarrá unja az ember. Semmi versenyhelyzet nincs az egészben amíg ezt németet nyomják. Eszem megáll meddig van még fenn a szerencsecsillaga.
10 perces havazás...
Még az öreg Senna ha élne cipatná a Sumit rendesen!!
Bár akkor Senna ülne a Ferráriban, Sumi meg talán Zsoltikánk helyén!
Hmm, Mika is cipatta a cáját....akkor talán nincs most méltó ellenfele??
Ezt a friccnek!:

Bár akkor Senna ülne a Ferráriban, Sumi meg talán Zsoltikánk helyén!
Hmm, Mika is cipatta a cáját....akkor talán nincs most méltó ellenfele??
Ezt a friccnek!:

-FDI-Brutal-Hooligan
Nincsmit csak egy kicsit becsmérlõ. Kivagy te hogy megmond hogy ki milyen. Ez nyilvános alázás.
https://grentmedia.hu
Külsõ nézet a SuperMarioban van....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
mi ez, valami elbaszott formaegy topik ???
F1 száksz.

F1 száksz.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
inkább rá költsünk mint a genyládaszemétszarbuzeráns ízeltlábú focistákra (dögöljön meg mind!)