Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DD
nekem ez jobban tesszik.. 
ja hogy fizetni is kell? nem meghívásról volt szó? 😄
Jah további programpont hogy Ápr. elején egy sörözést is összehozunk azoknak akik jönnek. (ugyanis össze kéne szedni a pénzt elõre) 

10 perces havazás...
Csövi! Beindítottunk egy Paintball projectet. Szeretnénk meghívni mindenkit akinek kedve van. Elvileg Ápr. 24-re szervezzük. Ha sokan leszünk akkor 2 körben fog menni. Így a második team 25-én játszana. (szombat/vasárnap) Egyébb információk a sebtében összedobott honlapunkon: Shadow Legion Paintball A hiányzó kép a fórumlinkre vezet
. Bocsi a Tár lassuságáért. Nemsokára átköltöztetjük az oldalt.
. Bocsi a Tár lassuságáért. Nemsokára átköltöztetjük az oldalt.10 perces havazás...
voltál eklubba hedbengelni sok szörnyespulcsis között?😊
Mail to: [email protected]
Azé ez túlzás, de futamot nyerni annyi az esélye (még) mint féllábúnak a seggberúgóversenyen. Ki tudja...
Mindenesetre én örülnék, ha menne neki a szekér, elvégre mindig örülök, ha a magyarok jók valamiben.
Mindenesetre én örülnék, ha menne neki a szekér, elvégre mindig örülök, ha a magyarok jók valamiben.
01110000 01110010 00110000
én meg aztat mondom, hogy nem ezt kecseget kellene pénzel nyomni, hanem a vizilabdát, a kézit, az evezõsöket és azokat a sportokat amikben a magyarok jók. ez a zsolti gyerek csak egy bohóc lesz az F1-ben...
Le kéne mérni az összes versenyzõ idejét a Ferrárival, tuti nem a német himnusz szólna 

10 perces havazás...
Amúgy jó drukkolni a Zsoltinak
Végülis mi már akkoris örülhetünk ha sikerül beérnie. (Ez persze nem az õ hibája) Viszont kiváncsi lennék mit csinálna a Schumi kocsijával. 
Végülis mi már akkoris örülhetünk ha sikerül beérnie. (Ez persze nem az õ hibája) Viszont kiváncsi lennék mit csinálna a Schumi kocsijával. 
10 perces havazás...
nemtudom te mi alapján ítélsz meg egy pilótát, én az eredményei alapján! természetesen nem mindegy milyen szekér van alatta, de az már kicsit túlzás, hogy a "ferrárit már vezetni se kell, nyer magától is"! Te szimplán szimpátia alapján bíráskodsz, és lehet hogya sumi egy fasz (bár én nem ismerem személyesen), attól még veri a mezõnyt, és verni is fogja, még ha a fejed tetéjre állsz, akkor is!
\':..:\'
persze, nem vita ez, az köztény hogy schumacher nem a legjobb pilóta
raikönnen ténleg jó
barichellohoz meg ne hasonlitsátok mert õ nem versenyezhet vele és a beállitásai is mások
raikönnen ténleg jó
barichellohoz meg ne hasonlitsátok mert õ nem versenyezhet vele és a beállitásai is mások
ez te gyerekként?
mi voltál elõzõ életedben? Tuti Bob MArley a rasztakirály gandzsföldrõl 😄 loál 😄
mi voltál elõzõ életedben? Tuti Bob MArley a rasztakirály gandzsföldrõl 😄 loál 😄
melyik az a játék amiben egy K-9 es csapat emberi tagja vagy? (FPS) pontosítok rendõr vagy és kutyás rendõr...
mi a játék neve? mert állítólag igen jó... 😄
mi a játék neve? mert állítólag igen jó... 😄

(legalábbis F1-ben)

😊