Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Delta a sok szutyok codec helyett ezt tedd fel http://www.k-litecodecpack.com/
ÉS semmi gondod nem lessz. A win98 és ME családhoz akkor nyúlok ha fizetnek érte, azok egy rakás kakik.
Ati kártyához nem kell refresh lock, mert alapból tudja.
A monitor beállításnál kell megadni.
Neted mien van. DSL? CABEL? Eggyikhez sem kell szinte semmit telepíteni. CSellóhoz nemértek sry.
Én igy telepítek.
Winxp pro
Itt kikapcsolom a távoli elérés hibát. Virus miatt.
XP PATCH mindet
alaplapdriver
usb
lan
hang
monitor driver
VGA driver
DX9és b patch
clite codec
Symantec
Venti
ase
SOF2-- már ha telepítem.
és semmi más.
és semmi gondom mindent lejátszik
http://www.k-litecodecpack.com/ ez a codec honlapja
GL
ÉS semmi gondod nem lessz. A win98 és ME családhoz akkor nyúlok ha fizetnek érte, azok egy rakás kakik.
Ati kártyához nem kell refresh lock, mert alapból tudja.
A monitor beállításnál kell megadni.
Neted mien van. DSL? CABEL? Eggyikhez sem kell szinte semmit telepíteni. CSellóhoz nemértek sry.
Én igy telepítek.
Winxp pro
Itt kikapcsolom a távoli elérés hibát. Virus miatt.
XP PATCH mindet
alaplapdriver
usb
lan
hang
monitor driver
VGA driver
DX9és b patch
clite codec
Symantec
Venti
ase
SOF2-- már ha telepítem.
és semmi más.
és semmi gondom mindent lejátszik
http://www.k-litecodecpack.com/ ez a codec honlapja
GL
https://grentmedia.hu
Flowa lásd be hogy van némi alapja ha rinyálok egy picit.
De ha nemteccik fasért vetted el a lányom 😄 ,I,,
De ha nemteccik fasért vetted el a lányom 😄 ,I,,
nálam is 6 hónapja van fent az XP és sömmi gond vele /egyenlöre/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
kb 2 hónapja nem sofoltam, most amikor akarok akkor meg nem tudok, ugyhogy amig nem lesz vmi ötlet, vagy kedvem kinlodni a problémával addig megint off leszek.
winrar ase es office-n kivul barmelyik elveheti a hangodat
A képfrissítéshez ajánlom a refreshlockot joo nagyon ...
A képfrissítéshez ajánlom a refreshlockot joo nagyon ...
igen, restart is, meg minden, idáig is ha mûködött a reforce, akkor az is 5-10edszerre, pedig ugyanazt állitottam.
arra figyelj, hogy a reforce csak a következõ felbontásváltáskor aktiválódik, ez megvolt?
ja és a winme lenne az uccsó amit fölraknék, szal vagy 98se, vagy xp, de asszem már nem lennék meg az xp nélkül
hát nemtom, mostanában volt xp-reinstall mind2 gépen, háló egybõl mûködött, és 85hz is okés, a többihez nemtok hozzászólni
Ezek közül melyik okozhatja a hang elromlását? (csak játékokba megy el, windowsba van)
-Windows Media Player 9;
-MusicMatch Jukebox;
-Real Player Gold 10;
-Fraps;
-Adobe Premiere Pro 7.
-DirectX 9.0b
-Ati Catalyst 4.4
-AD-Aware 6 Pers.
-Nav2004hun
-flashget
-Winrar
-office2k3
-ventri
-ase
kb ennyit tettem fel (mondjuk máskor is) de ki tudja...
-Windows Media Player 9;
-MusicMatch Jukebox;
-Real Player Gold 10;
-Fraps;
-Adobe Premiere Pro 7.
-DirectX 9.0b
-Ati Catalyst 4.4
-AD-Aware 6 Pers.
-Nav2004hun
-flashget
-Winrar
-office2k3
-ventri
-ase
kb ennyit tettem fel (mondjuk máskor is) de ki tudja...
Másik: az ember akármelyik fórumba megkérdezi a többieket hogy segitsenek, adjanak tippet, tudás hiányában elkezdik lámázni, meg elküldök a véres ****be. Az biztos hogy láma vagyok, de azért annyira nem. Anno Win3.1 floppys változatával, meg a Win95 és Win98al semmi gond nem volt. Inditolemez meg midnen komplikáltabb volt, de simán ment.
Help PLZ! Szokás szerint csak 60Hz megy a SoFII. Se Reforce, se Powerstrip nem segit. (idáig mûködtek).
Másik magán jellegû vélemény: a tököm tele van ezzel a szar winxp-vel. Mindig, de mindig ugyanugy telepitem fel, ugyanazokkal a beállitásokkal, mindent ugyanabban a sorrendben végzek el, de olyan még soha nem volt hogy minden mûködött volna. Multkor pl egymás után 30szor beállitottam a helyi hálozat ip-it (amire azt mondták hogy ha összedugom akkor kapásból megy, közbe a l*****t), és 30adszorra mûködött, pedig ugyanazt csináltam.
Ma is azért telepitettem fel a winxp ujra, mert tegnap már nem volt hang semmibe. Kiderült hogy az Ace Mega Codecs Pack miatt. Feltettem hát ujra, persze hogy utána sincs, pedig direkt nem tettem codecet.
Ritka az olyan hogy én ideges lennék, nagyon nyugodt ember vagyok, más esetben csak elszomoritott hogy mindig kicsesz velem a windóz, de ami sok az sok😊, az hogy soha a büdös életbe nem mûxik normális az nem lehet) (Ich bin pech-zsák?). Szerintetek WinME on menne minden és megbirnám osztani a netet is ha a másik gépen winxp van? mert akkor felteszem azt. Aki winMe-n sofol, véleményt plz.
....
Másik magán jellegû vélemény: a tököm tele van ezzel a szar winxp-vel. Mindig, de mindig ugyanugy telepitem fel, ugyanazokkal a beállitásokkal, mindent ugyanabban a sorrendben végzek el, de olyan még soha nem volt hogy minden mûködött volna. Multkor pl egymás után 30szor beállitottam a helyi hálozat ip-it (amire azt mondták hogy ha összedugom akkor kapásból megy, közbe a l*****t), és 30adszorra mûködött, pedig ugyanazt csináltam.
Ma is azért telepitettem fel a winxp ujra, mert tegnap már nem volt hang semmibe. Kiderült hogy az Ace Mega Codecs Pack miatt. Feltettem hát ujra, persze hogy utána sincs, pedig direkt nem tettem codecet.
Ritka az olyan hogy én ideges lennék, nagyon nyugodt ember vagyok, más esetben csak elszomoritott hogy mindig kicsesz velem a windóz, de ami sok az sok😊, az hogy soha a büdös életbe nem mûxik normális az nem lehet) (Ich bin pech-zsák?). Szerintetek WinME on menne minden és megbirnám osztani a netet is ha a másik gépen winxp van? mert akkor felteszem azt. Aki winMe-n sofol, véleményt plz.
....

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Grent, baze, nézd az élet szép oldalát. Gyûjtsél csíííít magadba, csajozzál be, idd le magad, szívjál füvet, utazz el a Bahamákra, bármit, csak ezt a rinyálást fejezd már be !!!
Az összes fórumon, ahol feltûnsz, fikázol valamit. Olyan vagy, mint a legundorítóbb anyós.
Örülj, hogy a sporttársak ilyen remekül elszórakoztatják magukat.
Amúgy a PS szerveren mostanában esténként nagy hentek vannak!!!
Mindenki tolja oda az arcát a heccsátjáért !!!!
Az összes fórumon, ahol feltûnsz, fikázol valamit. Olyan vagy, mint a legundorítóbb anyós.
Örülj, hogy a sporttársak ilyen remekül elszórakoztatják magukat.
Amúgy a PS szerveren mostanában esténként nagy hentek vannak!!!
Mindenki tolja oda az arcát a heccsátjáért !!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Több tiz hozzászólás törölve. Már egyszerûen undorító és nevetséges hogy milyengyerekesek vagytok. Legalább értelmes dolgokat irogatnátok. A tök kivan veletek.
"... akár siet a napszámos ember, akár lassacskán dógozik, csak egy a fizetése." -> míg csõdbe nem megy a gazda!
1k verti.go
2k Pano
3k Dud
4k Radical
5k Pano
6k Pano
7k Qnosi
8k t.Füly
9k Kim
10k DayWalker
11k Taptarap
12k Pupcika
13k Ford Fairlane
14k Dud
15k LSC
16k Rain
17k PAStheLoD
18k harczos
19k harczos
20k Dali
21k Pano
22k Rommel
23k Pano
24k Pilu
25k Pano
26k Stoto
27k Dud
28k Taptarap
29k Warchief
30k Pilu
31k Pilu
32k Pano
33k Warchief
34k DayWalker
35k Warchief
36k Hooligan
37k Tibre
38k Pano & Warchief
39k Rain
40k Spigi
41k DayWalker
42k Warchief
43k Warchief & Taptarap
44k Taptarap
45k Daywalker
46k Akuma & Evil Flower & Tibre
47k Sáska & Taptarap
48k Spigi
49k Taptarap
50k Pano
51k Athletic Bilbo
52k Kaszi (asszem)
53k GAthersw
54k Taptarap
55k Taptarap
56k GAthersw
57k Warchief
2k Pano
3k Dud
4k Radical
5k Pano
6k Pano
7k Qnosi
8k t.Füly
9k Kim
10k DayWalker
11k Taptarap
12k Pupcika
13k Ford Fairlane
14k Dud
15k LSC
16k Rain
17k PAStheLoD
18k harczos
19k harczos
20k Dali
21k Pano
22k Rommel
23k Pano
24k Pilu
25k Pano
26k Stoto
27k Dud
28k Taptarap
29k Warchief
30k Pilu
31k Pilu
32k Pano
33k Warchief
34k DayWalker
35k Warchief
36k Hooligan
37k Tibre
38k Pano & Warchief
39k Rain
40k Spigi
41k DayWalker
42k Warchief
43k Warchief & Taptarap
44k Taptarap
45k Daywalker
46k Akuma & Evil Flower & Tibre
47k Sáska & Taptarap
48k Spigi
49k Taptarap
50k Pano
51k Athletic Bilbo
52k Kaszi (asszem)
53k GAthersw
54k Taptarap
55k Taptarap
56k GAthersw
57k Warchief
01110000 01110010 00110000
na gyerekek most mi lesz a SOF2-vel?
látom egyre kevesebben nyomjuk. 😞
látom egyre kevesebben nyomjuk. 😞
\"A jövő nem megjósolható, de feltalálható\"
Luftwaffe egy elcsent német vadászgéppel suhant el a szembenálló felek fölött és gyors jelentést adott a HW fõhadiszállás részére. A TheInquirer kémfotói alapján az NVIDIA GeForce 6800-as bestiája duál tápcsatlakozóból meríti a poligonok hadrendbe állításához szükséges energiát. A központi grafikus magban 222 millió tranzisztor tombol, 16x1, illetve 32x0-ás (Z értékek nélkül) szervezésben. Elõzetes információk alapján 12353 3DMark03-ot képesek kisajtolni magukból. A GDDR3 memória 550MHz-en ketyeg. A marketing a 3.0-ás Pixel és Vertex shaderekre, az új élsimítási eljárásra és a feltápolt árnyék renderelésre (Rotated Grid full MultiTargetRendering) fog összpontosítani.
A TSMC baklövései után az IBM lett az NVIDIA kegyeltje. A magot .13 mikronos technológiával gyártják, s a 60-as szériájú driverekkel lehet életre bírni.
A TSMC baklövései után az IBM lett az NVIDIA kegyeltje. A magot .13 mikronos technológiával gyártják, s a 60-as szériájú driverekkel lehet életre bírni.
A jelenleg futó SW fejlesztések közül tálalásban a Republic Commando viszi a prímet. Jópofa az egyik katonán folydogáló kemoflázs effekt. Egybõl a GITS sorozat katonai cybermókusai, fõként Major Motoko Kusanagi jutott eszembe. (Thx Grath!)
A Gamesagent-re felkerült egy újabb STALKER interjú, amelyben kerek perec megkérdezték a készítõket, hogy jelenleg milyen készültségi állapotban van a játék. A Küblicicák atyjai szerint a grafika immár 100%-ig készen van, jelenleg a gémpléj programozása zajlik, amellyel olyan kétharmad részben vannak meg a becslések szerint. A multimódokról elmondták, hogy a szokásos DM és CTF módozatok mellett egyéb lehetõségek is lesznek a játékban. (Thx Barny)

Újra van netem POWA!