Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
muhahaha
Szép lövés!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
😄DD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Pakold fel, mint új hárdver-audijó-kodek.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

A szerelõaknás házban ellettetek picsázva buzi zõdek!
Phanta az a f2f kúvajóvót 
A SárgaTeam a Szerelõaknás épület után:
A ZöldTeam egy része a játék elött:
A ZöldTeam az Autóroncsos pályán szenvedett vereség után:

10 perces havazás...
Mail to: [email protected]

A sárgák keményen védik a lépcsõt. A zöldek pedig iszonyatosan nyomulnak felfele.
A harminc percig tartó állóháború kicsit megtörte mindkét fél állóképességét és türelmét:

10 perces havazás...
Sebesültek,halottak,árulók,eltüntek,dezertõrök,wallhackerek száma ?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Még nekem sem jött át az egész (mert lemerült közben a gép) ded igyexem az egészet megosztani majd veletek.

10 perces havazás...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
1. Kiru volt a serezés, gg (vote_restart 1).
2. Phantasztikus volt a paintball, thx 4 all.
3. ZÕD TÍM POWA (csakazér'is 😊 )
4. Fanta a képek mikor lesznek láthatóak? Már tûkön ülök...
5. Hangkártya ügyben SB Audigy elég jó, bár én zenélek is ,szal nekem kell az efféle vas. Játékra már az AC97 szabványú integrált is elmegy szerintem, ha nem akarsz 5.1-et.
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Sniper ! Sniper ! Sniper !
is.
😄DDD
,l,,
Ne szexuálj ki magaddal egy olcsóbb szarral.
, viszonylag drága hangkártya, de adnak hozzá alaplapot