Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi hi hi
persze .. mingyárt a végeredményt is mondja csak azt lasabban sorsolja 😄DDD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szia Grent!
Igazán gördülékenyen haladnak a dolgok KUPA ügyben.
Majd értesítesz minket is a fejleményekrõl?

Igazán gördülékenyen haladnak a dolgok KUPA ügyben.
Majd értesítesz minket is a fejleményekrõl?

Sziasztok!
Szeretném megadni a csapattársaimnak a mail címemet, de priviben, úgyhogy kérem Posse ZBF-et és PACMANT, hogy küldjenek rám egy privit, beszéjük meg a részleteket.
Egyáltalán: van kialakított idõpont és sorrend, hogy melyik csapat mikor, melyik csapattal fog megküzdeni?
Üdv: Fulig Jimmy
AVE CAESAR! MORITURI TE SALUTANT!
Szeretném megadni a csapattársaimnak a mail címemet, de priviben, úgyhogy kérem Posse ZBF-et és PACMANT, hogy küldjenek rám egy privit, beszéjük meg a részleteket.
Egyáltalán: van kialakított idõpont és sorrend, hogy melyik csapat mikor, melyik csapattal fog megküzdeni?
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Jah a Franciák erre büszkék bazz, nálunk bármelyik kis vidéki phasz megtanul netezés közben angolul náluk semmi
Apróság.
Kihívtam õket. Megjelentek. Meg volt szabva hogy 20 perc 0 pontlimit. Játszottunk majd valaki ak-ról m203 ra váltott és ezt sérelmezték. Meg azt hogy itthon 42-8 ra lenyomtuk õket. nálluk meg 8-2 re nyertünk. És ezt nemvették jónéven.
A cb meg aztmondta : a szabály adott, mindent lehet ami nem tiltott. Ennyi. Tehát m203 érvényes volt mert nem volt tiltva.
Kihívtam õket. Megjelentek. Meg volt szabva hogy 20 perc 0 pontlimit. Játszottunk majd valaki ak-ról m203 ra váltott és ezt sérelmezték. Meg azt hogy itthon 42-8 ra lenyomtuk õket. nálluk meg 8-2 re nyertünk. És ezt nemvették jónéven.
A cb meg aztmondta : a szabály adott, mindent lehet ami nem tiltott. Ennyi. Tehát m203 érvényes volt mert nem volt tiltva.
https://grentmedia.hu
Ráadásul amikor megkerestem õket msn-en se angolul se németül nem értettek egy büdös szót sem a csigaevõk.
azok köcsögök, engem banoltak minden ok nélkül a szerverükrõl mert leírtottam a szar klánjukat szinte egyedül.
pl az lw-hez.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
sziasztok, honnan tudok minden patch-et letölteni, egyhelyrõl??
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
és ÉN ki vagyok ?????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
FIGYELEM!!!!
Ma ha valaki ráér egy meccsre szedje össze a TEAM-jét és jelentkezzen le itt!!!
Ma ha valaki ráér egy meccsre szedje össze a TEAM-jét és jelentkezzen le itt!!!
01110000 01110010 00110000
Mondanom sem kell sis3 a te csapatod volt a maradék
.
Senkit sem akartak melléd sorsolni. Te egyedül is megoldod
.
.
Senkit sem akartak melléd sorsolni. Te egyedül is megoldod
.https://grentmedia.hu
Nem lehet minden jó játékos egyesben, mert akkor csak két csoportra lett volna elég ember.
01110000 01110010 00110000
Az elsõ két csoportba tökmindegy ki kerülhetett volna. Ott voltak az õsök. Egyékbént valószínûleg azért került oda mert nem Pacmanként jött a mail hanem más néven. De rajtad gondolkoztam hová is tegyelek
. És különben is ki az a pcman? 😄

. És különben is ki az a pcman? 😄
https://grentmedia.hu
Sziasztok! Bejelentkeztem végre ide is :-) Most Klarissza címén írok, mert 24 óráig még nem tudok saját nevemen beírni.

hol lehet megnézni?