Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól tom nyaralni van
ez kemény volt loál 😄
egyszer én is elvesztettem 40GB adatot (nem csak porror)
azóta írogatok ide is

egyszer én is elvesztettem 40GB adatot (nem csak porror)
azóta írogatok ide is

mocskos szemét antiszemiták, mágjára velük vagy "ölni tudnék egy nóbelbékedíjjért" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
"azzal hogy elvesztek cuccok amiket éveken át gyûjtöttem, felér azzal mintha néhány nap kimaradt volna az életembõl, és azt szokták mondani hogyha vkinek az életébõl kimarad egy nap, akárcsak 1 nap is, akkor az személyiség zavarhoz vezet."
Akkor te elég zavart lehecccc
Akkor te elég zavart lehecccc

szevasz Oláh testvérem 😊,bizony rég voltam szervereken,de most akarom megvenni sof2-õt eredetibe és tudni akarom van e még értelme 

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
csá Tib,rég láttalak itt forumba,mert te igen?mert biza rég láttalak bármelyik szerveren is,különben én már kvékezek,Q3 POWAAA

én is jártam már egyszer hasonloképpen mintegy 30 giga játékisoval, de leszürtem a tanulságot: ha fontos cuccok vannak a winyomon inkább nem particionálgatok ...

a Winows lefagyott fagyás közben...
"Nincs semmi elszomorítóbb, mint emlékezni régi szép idõre nyomorban..."
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
kb 50-55 GB 😛
- dokumentumok
- 3GB F1 kép, program, egyéb (videok egy része megmaradt)
- 800mb iskolai, osztálykirándulás, rendezvények képek
- scannelt dokumentumok, okmányok, bizonyitványok, vizsgapapirok, szinházjegyek
- néhány giga politikai anyag, választási viták, beszédek, parlamenti aranyköpések
- Adobe Premierben készitett videok, videobevezetõk, animált feliratok
- filmek 2001 szeptember 11-rõl
- Big brother 1 videok
- digitális fényképek, video (rólam 😄, hülyéskedések, szobámról, a városról, budapestrõl, duna-alby rallyról, a cuccaimról)
- játékokhoz (COD, SOF2, OFP, Q3, Diablo 1-2, BFV, BF1942) patchek, mentések, screenshotok, mapok ...
- feljegyzés az utobbi 2 év törölt ill. cd-re kiirt cuccairól
- 5gb appz szerencsére az adobe-k nem ott voltak 😄
- pár száz mb dokumentum adobe photoshopról, névtelenségrõl, internetes dolgokról 😊
- kb. 500mb fun video, kép, zene
- 19 810 képbõl álló celeb kép gyûjtemény 😞((
- f1 video gyûjtemény a sport 54 évébõl
- dokumentumok
- 3GB F1 kép, program, egyéb (videok egy része megmaradt)
- 800mb iskolai, osztálykirándulás, rendezvények képek
- scannelt dokumentumok, okmányok, bizonyitványok, vizsgapapirok, szinházjegyek
- néhány giga politikai anyag, választási viták, beszédek, parlamenti aranyköpések
- Adobe Premierben készitett videok, videobevezetõk, animált feliratok
- filmek 2001 szeptember 11-rõl
- Big brother 1 videok
- digitális fényképek, video (rólam 😄, hülyéskedések, szobámról, a városról, budapestrõl, duna-alby rallyról, a cuccaimról)
- játékokhoz (COD, SOF2, OFP, Q3, Diablo 1-2, BFV, BF1942) patchek, mentések, screenshotok, mapok ...
- feljegyzés az utobbi 2 év törölt ill. cd-re kiirt cuccairól
- 5gb appz
- pár száz mb dokumentum adobe photoshopról, névtelenségrõl, internetes dolgokról 😊
- kb. 500mb fun video, kép, zene
- 19 810 képbõl álló celeb kép gyûjtemény 😞((
- f1 video gyûjtemény a sport 54 évébõl
részvétem

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
de kulonben részvétem a cuccaidért,hát igen nem nagyon lennék a helyedben,hány giga is veszett el?
nemtom egyébként hogy szelektál a particiok istene, van pl hogy 5mbos video nem megy, egy mappában levõ 2cd-s filmnek meg mind2 cd-je mûxik ... 

meg nem lesz hova hely elpakolni mindent 😄DD
szóval ilyen pech már nincs, látom már PAStheLoD reggeli röhögését 😄
no mindegy, igy alakult, majd uj életet kezdek ;D
szóval ilyen pech már nincs, látom már PAStheLoD reggeli röhögését 😄
no mindegy, igy alakult, majd uj életet kezdek ;D
ja JPG fájlra azt irja hogy 'Can't read file header' de méretbe megvan a kép akkor mivan? 😄
nem tudtok esetleg vmi képjavito programot?

nem tudtok esetleg vmi képjavito programot?

ja meg egyszer már jártam igy,, hogy nem az én hibámból, hanem particionálás közben kiakadt a gép, ill. a PM (Partition Magic) és elveszett minden. Most ami azóta a fél év óta készült családi és egyéb digitális fotok elvesztek, ezekért is számolhatok ;D
XLSek közül is olyanokat szed elõ amiket már letöröltem, amibe meg a CD-k lelõhelye, meg listája volt az meg megsérülta picsába :///
XLSek közül is olyanokat szed elõ amiket már letöröltem, amibe meg a CD-k lelõhelye, meg listája volt az meg megsérülta picsába :///
jól elirogatok magamba 😄D, akit érdekel olvassa, de hát itt magányomba vkinek el kell mesélni hogy mi történik itt, skizo powa 

senkinek nem kivánom hogy igy elvesszen a particioja. nekem pont az a particiom veszett el amin mindenem volt, mosst olyan mintha elvesztettem volna az azonosságom ;]], azzal hogy elvesztek cuccok amiket éveken át gyûjtöttem, felér azzal mintha néhány nap kimaradt volna az életembõl, és azt szokták mondani hogyha vkinek az életébõl kimarad egy nap, akárcsak 1 nap is, akkor az személyiség zavarhoz vezet. Másrészt viszont hosszu távon jól is jártam ezzel, hiszen még könnyebben elszakadok a géptõl, és az eddigi gyûjtõmunkáknak vége, egy teherrel kevesebb ....
legyen áldott a neved ezért a programért örökre 😊
igaz 10/2 fájl jó, de ez azt jelenti hogy 20% megmaradt. Köszönöm!
ezzel a fájlvisszaszedegetéssel meg a visszaszedett fájlok átnézésével el leszek egy ideig, de azt hiszem mostmár semmit nem fogok gyûjteni (20000 képbõl álló celebkép gyûjtemény, 6gb f1 video veszett el, mentett cuccaim >> sok sok olyen dolog amit 5-7 éve rendszeresen irtam / gyûjtöttem / rendeztem / dolggoztam rajta). Egy szó mint száz ha kész leszek ezekkel mert nem csak az én hanem bátyám cuccait is vissza kéne hozni (3szor jeleniti meg ugyanazta vinyot és mindig 2 lehetõségem van arra hogy jó lesz-e) meglesz ami meglesz.
igaz 10/2 fájl jó, de ez azt jelenti hogy 20% megmaradt. Köszönöm!
ezzel a fájlvisszaszedegetéssel meg a visszaszedett fájlok átnézésével el leszek egy ideig, de azt hiszem mostmár semmit nem fogok gyûjteni (20000 képbõl álló celebkép gyûjtemény, 6gb f1 video veszett el, mentett cuccaim >> sok sok olyen dolog amit 5-7 éve rendszeresen irtam / gyûjtöttem / rendeztem / dolggoztam rajta). Egy szó mint száz ha kész leszek ezekkel mert nem csak az én hanem bátyám cuccait is vissza kéne hozni (3szor jeleniti meg ugyanazta vinyot és mindig 2 lehetõségem van arra hogy jó lesz-e) meglesz ami meglesz.
Ha olvssa akkor [email protected] nevû játékosnak szól:
nem bántani piszkálni akartalak, de ha ctfen vagyok és monjuk bemegyek egy LW vagy egy STE... szerverre és jáccom 2 perce és mindig ugyanott és mindig ugyan az az ember lõ le és csak nõl a fragja ctfen az embernek akkor átállok és leszarom (azaz le TKzom) miután megkértem hogy fejezze be. neked nem szóltam mert nekem is csak a többiek szóltak, hogy ott kuporogsz egy helyen és lelöttek de te visszamentél ugyanoda (az ellen respan végén) és megint csak nem mozdultál.
Persze hogy szóvátették páran és én csak azt akartam mondani, hogy egy hsonló gyogyós jön a szerverre mint én akkor letékáz szinta ezonnal és még meg se magyarázza.
Tehát a tanúlság, hogy ha CTF módú szerverre jön vki akkor a CTF (Captur The Flag) szellemét kövesse (azaz lopd el a zászlót) és nincs vita se beugatás se tékázás.
Én véleményem szerint ha ücsörögni akar valaki akkor kerülje a CTF szervereket és fõleg a sátgánom végét, inkább mennyen inflitration szerverre.
Remélem nem bántottam meg senkit, de ha mégis akkor inkább csak egy jótanácsnak vegye és ha véletlenül letékázom és azt se mondom hogy fapapucs, akkor vegye úgy hogy kapja be a kukimat.
ugye finoman fogalmaztam (nem voltam túl dúrva? mert akkor óvszert húzok és tovább bírjuk 😄DDDDDDDDDDDDD).
nem bántani piszkálni akartalak, de ha ctfen vagyok és monjuk bemegyek egy LW vagy egy STE... szerverre és jáccom 2 perce és mindig ugyanott és mindig ugyan az az ember lõ le és csak nõl a fragja ctfen az embernek akkor átállok és leszarom (azaz le TKzom) miután megkértem hogy fejezze be. neked nem szóltam mert nekem is csak a többiek szóltak, hogy ott kuporogsz egy helyen és lelöttek de te visszamentél ugyanoda (az ellen respan végén) és megint csak nem mozdultál.
Persze hogy szóvátették páran és én csak azt akartam mondani, hogy egy hsonló gyogyós jön a szerverre mint én akkor letékáz szinta ezonnal és még meg se magyarázza.
Tehát a tanúlság, hogy ha CTF módú szerverre jön vki akkor a CTF (Captur The Flag) szellemét kövesse (azaz lopd el a zászlót) és nincs vita se beugatás se tékázás.
Én véleményem szerint ha ücsörögni akar valaki akkor kerülje a CTF szervereket és fõleg a sátgánom végét, inkább mennyen inflitration szerverre.
Remélem nem bántottam meg senkit, de ha mégis akkor inkább csak egy jótanácsnak vegye és ha véletlenül letékázom és azt se mondom hogy fapapucs, akkor vegye úgy hogy kapja be a kukimat.
ugye finoman fogalmaztam (nem voltam túl dúrva? mert akkor óvszert húzok és tovább bírjuk 😄DDDDDDDDDDDDD).