Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief

ReTeK
hmmm, kedvenc részem:
"Cyrus : mi a neved a sofba? "

Allatgoreny

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Köff kedves Fakutya-D

na hát igen... AZ A BAAAJ!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

hát nem is vagy gigacsíter... te ultragigahiperszupermegaterramázlista vagy és csak mellesleg csíter

BorsoFozelek
MEGAGIGABRUTÁL LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Sáska
Ez véresen komoly.. AZ A BAJ

Sáska
Whahahaha
Én gigacheater😄D thx

Mr.Grent
Ez tényleg jóas, bár mitvárjak tõlle. Engem is csiternek nevez, pedig messze a legbénábbvagyok. És megjegyezném kokobine nagy elõnye hogy 150-es pingel is jól hentel. A Ti.E-s skacoknak is megmondtam hogy legrosszabb döntésem volt õt meghívni közénk, a kezdeti indulás után nagyon rossz felé vette az irányt. És hogy ki hogy játszik, errõl meg ne nyissunk vitát.

Szeressétek egymást. A szart meg lökjük ki. Hungary POWAAAAAAAAAAA

https://grentmedia.hu

serious
Kösz

Amadeus
O-Zone - Dragostea Din Tei

serious
Te mi nnak a számnak a cime az elején amelyikre ez az idegbeteg énekel?

Amadeus
Ja kisjimy azt meg megjegyezném hogy don john-hoz képest ama lehet hogy nem is olyan láma😊

Amadeus
Na most kedves Cyrus barátom azzal kezdeném hogy te ehhez a játékhoz akkora láma vagy mint a vadállat,és nekem az a véleményem hogy lehet hogy korban 20 éves vagy de agyban öcsém szintjét se ütöd meg pedig õ még csak 12 éves,az pl milyen dolog hogy lelõlek és egy alföldi faszfejnek hívsz,és az az igazság hogy akkora tompa vagy agyban hogy már sajnállak,nemtom Jimmy te nem vetted még észre,én rábeszélném helyedbe egy pszhichoterápiára,mert ennyire behülyülni egy játék miatt ez azért durva.Cyrus nálad ez a csiterezés ez már beteges.

csabawarchief
üdvözlünk Görény!

és örülönk hogy hozod a formád

;D

A köritõ szöveged kimondottan frappáns, kedves spermától fehér orrszõrû barátom.

nos igen,, nem olvastam el alaposan de khm,...lol..

Shogun
hát ez joas😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Nos igen, ilyen jókat már régen röhögtem... Boccs kedves Cyrus, de ez már beteges... Kezelhetnéd a dolgokat kicsit több humorral.

Allatgoreny
Jo estet kedves gyerekek. Spermatol dalias arcu Goreny bacsi esti meseje kovetkezik. MSN beszelgetes tanult kollegam Akuma es Cyrus reszvetelevel.

Nos, az alabbi beszelgetes termeszetesen engem is minosit, jobb esetben nem igy reagalom le a dolgokat, tulajdonkeppen nem is erdekelne, de hat ez joas.

Aki esetleg felhaborodna az alabbi szovegen, szives elnezeset kerem, es majd felhevult testu, pokemonfarku, makkrohasztoan joarcu trubadur testverek modjara megbeszeljuk.

Itt

ev1l FlOwEr

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief

ev1l FlOwEr
niggaz

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mr.Grent
Ha hazaérek akkor az obi-n.

LSC
melyik szerveren menne ez? Én kipróbálnám.

csabawarchief
most jutött el hozzátok 😛

ez DJ Rotti, Rotterdam DJ-re, van egy csomo ilyenem tõle, csak ugy töri a lemezeket

Amadeus
Nekem kajakra bejön ez a ctf

Erasmus
hahaha xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gugger
jumá jumá jééé, vuhahaaaaahaahahaha

Clint EastWooD
idióta? nem
Elmebeteg! 😄

a Winows lefagyott fagyás közben...

NaNoKuTyA

\':..:\'

Gugger
muhahaaaaa

Gugger
nyihahaaaaa

Clint EastWooD
Szeretem a focit

a Winows lefagyott fagyás közben...

NaNoKuTyA
Valahogy így fogalmaztam volna én is! Nincs bajom a görögökkel, de maradtak volna a gíroszsütõ mellett, kemper gecik

\':..:\'

Mr.Grent
Nézd pupci amint valami változik, úgysem játszák, példa rá tegnap. 5perc alatt a fele társaság elment. Begyöpösödött társaság. Tisztelet a kivételnek.

Erasmus
Srry ittvan xDDD
HAHAHA xDDD

Erasmus
http://tykke.dk/data/2Film/Idiot.wmv

Ez egy régi sof2 mp demos haveromnak a rokona könyörgk töccsétek le mert ha en mondom nem hiszitiek el xDDD

ReTeK
jimmyjump-os fickó se véletlenül szaladt oda

csabawarchief
a görögök gyõzelme a magyaroknak is példamutató, kis csapat idáig juthat!

Erasmus
HAHAHAHAH bazzeg Pupci xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pupcika
hát igen, a foci nem ctf hanem inf 😄DDDDDDDDD és itt lehet kempelni tkzás nélkül is 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pupcika
az elsõ sorból az utolsó "nem" szó nincs ott 😄

ReTeK
na ja ez egy kiba nagy kemp volt ami bejött

Pupcika
nekem nem tetszik mert nem akadozik a játék ez miatt.
tehát kezdheted elõlrõl, nem jó, maradjon reverse de hogy átfutok rajta és vissza a kezdésre az ne legyen mert darabolja a játékot és nem lesz érdeklõdés, mert nem lesz lendületes a hent.

Erasmus
NYiahahahahha xDDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief

Shogun
a budos gorogok elmehetnek a budos picsaba a buzi egész ebs vedekezesukkel

beszarok hogy hogy tudnak 90 percen keresztul 11en védekezni a 11es kurol és azon belul

majd talalnak egy kamugolt szaros szogletbol mint a csehek ellen aztan mar az otosre toljak be a vedekezest

Erre csak annyit tudok mondani hogy UNDORITO
kb olyan mint sofban a kempeles: eredmenyes de az ossze kemper bekaphatja😊

szoamiszo Portugalia akkor is powa mert ok fociznak a gorogok meg szarok...

Az a baszott féreg... Kh@oSz

csabawarchief
örülök hogy ha már ilyen döntõ lett akkor görögország nyert, és innentõl velük is számolni kell 😊