Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
A problemad az, hogy mikor radiantkor csinalod a palyat, azert nem latod a palyat, s csak a kis kockat kereszttel, ami egy kor, de nem lenyeg mert allo, es mert nem modell, mert nem ez a lenyeg, hanem majdnem az osszessel, de ugy sem ment.
Remelem segitettem.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Glm Radiant.
Csinálom a pályát és be akarok rakni egy modelt.
PL: Airport pályán lévõ ujságos standot akkor 2d-be kattintok a jobb gombal és akkor megnyomom a misc\model
-t
ekkor elõjön egy ablak amibe kéri hogy ugyanmár adjam meg neki mit is akarok én belerakni.
ekkor kiválasztom és megnyomom a megynitás nevü gombot.
ekkor 2d-be kapok egy kis kockát.
status sorba pedig egy szép hibaüzenetet ami szerint(vagyis az én angoltudásom szerint)
aztmondja hogy ne a relativ utvonalat használjam hanem a teljes utvonalat.
ezután meg azt írja hogy loading model: failed D
és akkor most mit csináljak?
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"
BSZ Kh@oSz, H@rczos

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
ki tudja hogy radiantkor csinálom a pályát és egy modelt akarok berakni akkor miért nem látom a modelt hanem csak egy kis kockát benne egy a kockánál nagyobb keresztel vagyis nem kereszt hanem mondjuk átló a lényeweg hogy az nem a model kiprobáltam majdnem az összesel de úgy se ment.
Ki tud nekem segíteni ebben?
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
ATS😛eelova pedig jóhaverom és szereti a hugyhabzsolást, szal végülis lelki társad, csak te hugy helyett a soksok spermát szürcsölgeted kétpofára.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mint Peelova 😄DDDDMit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?