Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
jah késo van
vagy koran
?
egy biztos , én megyek aludni

Az a baszott féreg... Kh@oSz
Nagyon figyelmes vagy! 😊
Na mentem sörözni...
Bye!
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Nick: Pupcika <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
Csillagjegy: Oroszlán
Életkor: 14 alatt
Neme: ismeretlen
Teljes név: Chillie Pahlmer
Foglalkozás, hobby: uzsorás, pénzbehajtás
LoooÁáállllll!
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
rég sofoztam, asszem hamarosan hentelek 1et vhol 😊
igaz ritkán, de amig nem lesz olyan multi ami leköt (HL2 ig szvsz) addig sof
lol
bátorkodom megkérdezni, hogy ki hogy boldogul mostanába, mi van veletek? ha már nem is sofolunk azért a baráti társaság megmaradhat, én is néha találkozok közületek ezzel azzal más játékokba....
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Mail to: [email protected]
Mail to: [email protected]
szal, ha vhol sof3:exodus-t láttok az kamu 😊
most mit is írtam?
a lényeg az hogy 1024*768ban is kib****tt jó hígba a gáma AA nélkül is 😄

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
nekem se bejövõs majd hölökettõben ircsuk 1mást okés

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Engem kb a Painkiller akasztott még ki ennyire.
Rá vagyok cuppanva a monitorra mert olyan sötét van mindehol persze a monitor már-már sipol mert minden 120% on. A szemem finoman csordogál ki üregébõl mikor egy egy villanás a legutóbbi átmulatott este képét flasheli be elém. És persze 5 percenként kell ujraéleszteni a sötétbõl-kiugró-vicsorgó-hangos pixel szöryek miatt.
Olyan izé Half life - Resident Evil - és Painkiller Maszlag lett.
Akinek esetleg bejön és erre várt, azoktól elnézést kérek de ez már olyan mint a rendõakadémia 26. Kicsit erõltetett.
a Winows lefagyott fagyás közben...
,
ja a sof3-hoz meg annyit hogyha telleg doom3-as angine leszz kivancsi vagyok hogy leszz megoldva a multi rész, gondolj bele 4-en multizni há ez lol
Nagyon Half Life utánérzésem van...
Mintha ezt a labor-baleset-démonok-hent kombót ott találták volna ki....
Ráadásul ez az elemlámpa-soti-elemlámpa-soti-elemlámpa-gépfegyver-elemlámpa-gránát-elemlámpa-elemlámpa-elemlámpa-elemlámpa menetrend kicsit fárasztó...
Szép, szép; sõt, gyönyörû, de azért ennél többet vártam.

- [ DOOM III ] -
--->look