Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
amugy már proszáltam 4.7es 4.8as és 4.9 beta ati driverekkel is. sajna azt még nem tudtam megnézni régebbi directx el is csinálja e mert nem sikerült leirtanom.

*Posse*T.W.D*

Sáska
másik drivert próbáltál?

Sáska
omg...

Kaszi46
srácok kb ezt a hibát próbáltam nektek szavakba önteni:

az alakzat persze mindíg más néha fekete de ugyanígy átlátszó, és csak 1 tzedszázadezredmásodpercre villan be

*Posse*T.W.D*

GAthersw
nem enged be az OBi :////

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Kíváncsi leszek Kaszi elvtárs montázsára

01110000 01110010 00110000

Kaszi46
aggyá egy képet magadrol pls, lehetõleg azt amellik volt már itt a fórumon

*Posse*T.W.D*

Devo
Na elég legyen a politikából gyerekek 😊. A kérdést egyébbként minden "LÁTHATÓAN" magyarérzerlmû arcnak fel szoktam tenni, hogy kiderüljön a válaszból, hogy ostoba divatfaszkodásról vagy hazaszeretetrõl szól-e a dolog. (Jól vizsgáztál Csabika.)

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

RaSTaBaNDiTa
pató pál úr és tsai

RaSTaBaNDiTa
háát a munkabírást inkább hagyjuk mert nem arról vagyunk híresek ...

Pano
arról nem is beszéve, hogy az egész baszott világ példát vehetne pl a magyar munkabírásról, ami fele robot.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
egy példát had hozzek fel drága tájékozatlan skiper barátom. Ha egy multicég tönkremegy, te meg ott egy pénztáros vagy a sok közül, akkor te tehetsz róla, hogy tönkrement a cég? Mert kb ezt fogalmaztad meg, én csak átültettem egy hétköznapi "példába".

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
jee koszike

RaSTaBaNDiTa
a 23mas üzire, már ha arra akartál utalni amire gondolok

Pano
béke=béka 😄 Lol, még az elirás is szar lett.

Pano
már bocs, de szvsz nem a polgárok taszítják a béke segge alá az országot 😊

Allatgoreny
Ki az a Klarissza?:}

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Ezt szanalmasnak talalom. Elegge...

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Kaszi46
ööö most vagy a 23-as üzire akartad ezt vagy ráéreztél arra hogy mire is akartam utalni ezzel 😄D

*Posse*T.W.D*

RaSTaBaNDiTa

Kaszi46
jaigen és csak pure 0 szerveren mükcik, szal obin nem:\

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
meg egy suzuki jel

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ez oki és a logo miatti basztatást én sem értem

*Posse*T.W.D*

Fulig Jimmy
OK

A téma egyébként tényleg nem idevaló, csakhogy a basztatást nem CSABI kezdte, hanem mások.
Kösz az infót!
Fülig

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

Kaszi46
apropo kenderlevél: ajánlom figyelmedbe az általam készített kis skinpacket soffhoz amit rastabandita oldalárol vagy a sof2filesrõl tudsz leszedni. weed(46)mode néven keresd.

az elõzõ témával kapcsolatban pedig, csakhogy nehogy valaki félreértsen ,nekem a logojával semmi bajom, sõt a magyarszívü emberekkel sem, lévén én is az vagyok. nekemcsak az a 2 dolog nem volt összeegyeztethetõ amit tsaba testvérünk most képvisel, és amit képet láttam róla 1 éve!!!!
amugy meg msn megbeszéltük a kép történetét és valóban hibásan gondoltam róla azt amit! de ha a képrõl lejövõ információk valóban utaltak volna csaba akkori nézeteire akkor igazam lett volna. na ennyi és tényleg keressünk meg ezzel inkább egy politikai fórumot

*Posse*T.W.D*

RaSTaBaNDiTa
egy korona még kéne a logódra mert így nem elég magyaros

Fulig Jimmy
Bocsi, hogy ilyen kibaszott naív kérdést teszek fel a CSABI-t baszogatóknak, de kénytelen vagyok:

mi a faszért zavar titeket a magyar kokárda és a magyar címer jelenléte az õ logójában?

Én sem vagyok drogfüggõ, csak mert van a sajátomban kenderlevél...

Amúgy pedig, aki nem büszke a saját hazájára, az bekaphatja, sok libernyák buzi!

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

csabawarchief
Az hogy én hungarista lennék én nem ejtettem ki, olvassátok el, néhányan kitalálták aztán ebben a szellemben válaszoltam 😉)

na de igazad van majd nyitunk egy topicot

csabawarchief
Legalább lesz Grentnek dolga 😊

ev1l FlOwEr
Ja, köszi Grent az új OSP-t, már vittem is a Spammer kitüntetést....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Mielõtt belekezdenénk vadul, a hungarizmus a fasizmus magyar változata, Szálasi által fémjelezve. Aki szerint ez jó, az bekaphatja, sõt segítek neki átélni, hoz egy fegyvert, lemegyünk a Duna-parta és a Dunába lövöm.

Amúgy ez a SOF2 fórum, politizálni menjetek a...ahova akartok.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief
Azért Herederi jóslatot ne feledd el 😄

Skiper
jah, majdnem elfelejtettem:
aki szerint ez a Csabi srác rosszul szól, vagy túl hungarista, az kapja be és nézzen már magába, mennyire teszi tönkre az országot a szar gondolkodásával. vagy gyenge módon beletörõdött abba, ami van, és nem képes okosan gondolkozni? sajnos azért tart itt az ország, ahol tart, mert az efféle hülyék akadályozzák az egészet, szarul választanak, azt hiszik, hogy jók. kicsit el lett szarva az ország, baze, és ti csak pártoljátok ezt.
(az antimagyarokhoz szóltam)

gyuri http://gyur6.uw.hu

csabawarchief
Na az elsõ értelmes hozzászóló 😊

Ezért szeretem Evilt, õ mindig egy szinten van érzelmileg, nekem vannak gyenge napjaim 😊, amikor az érzelmek erõsebbek, na most itt azért annyit még hozzá tennék hogy a logo nem jelent semmi, én nem mondtam semmilyen pártállást magamról, 1-2en mondtak én meg válaszoltam reá.

ev1l FlOwEr
Hujujujj!
Vórcsíf koma, kicsit túlpörgetted magad.
Nyugi, Magyarország még fenn fog maradni anélkül is, hogy harcot kezdesz itt a fórumon....

Skiper
te hülye vagy, bameg

gyuri http://gyur6.uw.hu

sc morpheus
hagyjátok már szegény magyart

http://tatbaratiklub.uw.hu

csabawarchief
Legalább pörög a fórum 😉

csabawarchief
Igen ez igaz, a kép kedvéért felvettem a barátaim áltál készitett karszalagot 😊. Egyebet errõl nem tudok mondani.

Kaszi46
bár nem tudom mi okból viselted

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
csaba fijam a no comment kategóriát súrolod, de arra azért szeretnélek emlékeztetni téged igy a nagy magyarságtudatod közepette, hogy a képeken amiekt küldtél magadról anno egy nyilas horogkeresztes lofaszban feszítesz, szal szerintem inkább psssszt....

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
haggyámá

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Azt az álláspontomat sok éve tartom, hogy sértegetés sehova sem vezet, és másra nem illõ szavak haszláta. Ettõl függetlenül lehet hogy ez is egy jó módszer, mindenkinek szíve joga választani. Én azt vallom, hogy vitáink lényege ne legyen egymás sárba tiprása, hanem egy jó ügy, a haza szolgálata.

csabawarchief
Véleményed tiszteletben tartom és megígérem, hogy a szavaid nem felejtem el.

csabawarchief
Koromnál fogva még nyílván nem voltam katona, de ha menni kell, én megyek. És háború nélkül is lehet élni tisztelt Devo, békés úton is meg lehet a dolgokat oldani, fõ az igazság 😉

Kaszi46
sztem te beteg lettél
és nem akarok leülni ezt megvitatni hogy miert

*Posse*T.W.D*

Devo
Kis hazafi hol voltál katona? Hol védted a hazádat az alkotmány hatályos rendelkezése szerint? Akkormeg? Mit magyarkodol... Ennyi...

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

csabawarchief
A legfõbb téma ez 'a tüntess az új miniszterelnök ellen' ; ez érdekelne hogy hogy gondoltad ...

csabawarchief
Nagyon érdekes amit mondasz, üljünk le, és vitassunk ezt meg!

Pano
tr kis hazafi. Menyjé tüntessél a Parlament elött az új minisztrbácsi ellen. Legalább lecsuknak 😄DDD Najó, ez szemét kijelentés volt, bocs 😄