Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
az alakzat persze mindíg más néha fekete de ugyanígy átlátszó, és csak 1 tzedszázadezredmásodpercre villan be
*Posse*T.W.D*
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Posse*T.W.D*
A téma egyébként tényleg nem idevaló, csakhogy a basztatást nem CSABI kezdte, hanem mások.
Kösz az infót!
Fülig
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
az elõzõ témával kapcsolatban pedig, csakhogy nehogy valaki félreértsen ,nekem a logojával semmi bajom, sõt a magyarszívü emberekkel sem, lévén én is az vagyok. nekemcsak az a 2 dolog nem volt összeegyeztethetõ amit tsaba testvérünk most képvisel, és amit képet láttam róla 1 éve!!!!
amugy meg msn megbeszéltük a kép történetét és valóban hibásan gondoltam róla azt amit! de ha a képrõl lejövõ információk valóban utaltak volna csaba akkori nézeteire akkor igazam lett volna. na ennyi és tényleg keressünk meg ezzel inkább egy politikai fórumot
*Posse*T.W.D*
mi a faszért zavar titeket a magyar kokárda és a magyar címer jelenléte az õ logójában?
Én sem vagyok drogfüggõ, csak mert van a sajátomban kenderlevél...
Amúgy pedig, aki nem büszke a saját hazájára, az bekaphatja, sok libernyák buzi!
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
na de igazad van majd nyitunk egy topicot
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Amúgy ez a SOF2 fórum, politizálni menjetek a...ahova akartok.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
aki szerint ez a Csabi srác rosszul szól, vagy túl hungarista, az kapja be és nézzen már magába, mennyire teszi tönkre az országot a szar gondolkodásával. vagy gyenge módon beletörõdött abba, ami van, és nem képes okosan gondolkozni? sajnos azért tart itt az ország, ahol tart, mert az efféle hülyék akadályozzák az egészet, szarul választanak, azt hiszik, hogy jók. kicsit el lett szarva az ország, baze, és ti csak pártoljátok ezt.
(az antimagyarokhoz szóltam)
gyuri http://gyur6.uw.hu
Ezért szeretem Evilt, õ mindig egy szinten van érzelmileg, nekem vannak gyenge napjaim 😊, amikor az érzelmek erõsebbek, na most itt azért annyit még hozzá tennék hogy a logo nem jelent semmi, én nem mondtam semmilyen pártállást magamról, 1-2en mondtak én meg válaszoltam reá.
Vórcsíf koma, kicsit túlpörgetted magad.
Nyugi, Magyarország még fenn fog maradni anélkül is, hogy harcot kezdesz itt a fórumon....
*Posse*T.W.D*

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...