Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm no comment... cyrus meg megalol..... vajh nem õ tolta oda Devilnek...
https://grentmedia.hu
Bocsánat, hogy megszólaltam. Elnézést kérek. Mekkora egy pöcs vagyok. Kimerem nyitni a számat egy nyílt fórumon. Máskor majd a PANOszirodához fordulok.

jaaaaaaaj te, birs alma! NC!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ahhaha nem is tudom mit monnyak, de ez egy jó lecke azoknak akik két hete nyomjak es a por-kat csiterezik le, ez az fiuk igy tovabb ezekbol lesznek a jó tátékosok :
n1
n1
Kaszi, én lefuttatnék egy virus scannelést a gépen 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Sztem ez amiatt van, mert fenn van a gépeden vmi gore mod. nekem is szokta ezt nyomni akkor, mikor hirtelen túl sok vért kell megjelenítenie. pl. közeli shotis headshotnál

a warningokat nekem is kiírja egyes szervereken...
ez lényegében nem érdekes, de megszüntetni sem tudtam, így hát beletörõdtem... valami szart frissíteni kellene a nyeten keresztûl de nekem nem ment még
ez lényegében nem érdekes, de megszüntetni sem tudtam, így hát beletörõdtem... valami szart frissíteni kellene a nyeten keresztûl de nekem nem ment még
bocsi de ez mit jelent fent?????
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
3 kõ megszerez-> fej megszerez-> lépcsõ felnyit-> 3 kõ behelyez, megfelelõ pozícióba beállít-> fej behelyez-> a fej elkezd mozogni-> lépcsõ lecsuk-> ajtó kinyit-> bemegy-> örül 😊
De az ajtó zárva van bazze, hogy megyek be rajta? Itt akadtam el én is. Mi a faszt kell csinálni a fejjel?
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
ha beraktad a fejet, akkor el kezd mozogni és akkor le kell csukni azt a lépcsõt vagy mit, és bemenni az ajtón
beraktam a 3 követ meg a fejet de semmi se töreténik
waaaaaaaaaaaaaaaaaa
waaaaaaaaaaaaaaaaaa
a Winows lefagyott fagyás közben...
megvan a 3 kõ meg a fej a dobozba oszt nemtom mit kéne csinálnom vele...
5let?
5let?
a Winows lefagyott fagyás közben...
holnap a fehérvári auchanban a Logitech Wingman FORMULA FORCE GP 12 900 vagy 13 900 lesz, akit érdekel 😄
és thenksz! mindenkitõl :]
már jólenne megin valami gém ahol kb. u. ez A scene megtalálná magát 😊
már jólenne megin valami gém ahol kb. u. ez A scene megtalálná magát 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Jó kis játék 😊 El lehet vele pöcsölgetni. A 3. pályánál beraktam a 3 csempét vagy követ, nemtom, abba az üvegszerkezetbe, meg az a hülye kis fej benne van a floppy tartóba. 15 perc után elegem lett, mer tnem tudok továbbmenni 😄 MAjd folytatom..

és még õk csítereznek mindenkit.. hápff