Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Köszi grent...
Nemudom közüllük, akik velünk játszanak, vagy játszottak, mennyien játszottak már egy játékban Instagib vagyis 1 lövés=halál(már ha talál 😄) típusú játékmódot? Azok akik eme módot elég magas fokon ûzik annak igazán csak elismerésem juthat.
Ahol a pontos célzás az életet jelenti hisz amíg ujratölt a fegyver addig kinyírhatnak.
Tehát ha ültök 3-an a sarokban és beugrik közétek egy tag és mindhármat lekaszabolja az talán nem jó "mellékprogramján" múlik, hanem azért mert ilyen õrületen edzõdik.
Belefutottam egy két tagba.. játszottam Am@deus ellen, láttam kh@oszt is nyomulni. Mondhatom esélyem sem volt vagy lett volna. Játszottam Kaszi ellen is, igazán jó volt, a pontjainkat valószínû azért szereztük mert a másik lámább volt mozgásban. Ezt nyomod 1 hónapig és nem lehet lelõni sehol.
https://grentmedia.hu

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Ronaldo és Raffael valamin összeveszett, de persze csak sejteni lehet hogy min. 😄 Idézném valaki szövegét " ez már nem topic hanem a scene házi chatje" vagy valami hasonló volt annó. Tehát ez is ide tartozik. Mint görény velejes megszólalásai. És Akuma-D és barátai teljesen nemidevaló f..gai.
A másik csirázását nem kellene ide tolni, kedves Musa(Itt Devil-hez intázett kommentedre gondolok). Ezt intézd magánba. (Már töröltem.)
A kissebséghez intézett megnyilvánulásodat andriska dugd oda, ahol azokból sok van, meglátjuk mit szólnak hozzá(d). (ezt is töröltem)
Uff részemrõl ennyit ehhez a témához.
https://grentmedia.hu

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
azaz jóészakát gyerekek 😊))
ma se sokat aludtam .. de hát elõreláthatólag holnap se sokat fogok 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
valaki korrepetáljon, ha van, kösz!
gyuri http://gyur6.uw.hu
Megb@szlak tejszinen...nem érdekel....Beátával együtt 😊))
a Winows lefagyott fagyás közben...
Felborítalak a fülkéve együtt bunkóó...
Ne anyázzá idefigyejj mer elkaplak oszt megbaszom a szádat 😄
Mauahahahhahahahah

Nem pedig a puhapöcsi szörtelen duma : - idézet
kabbeafaszomhulyebuzicsiterlókötõszemétwalhackerbüdösszályúrepedsegûszemétládacsaló.hgrööööööööööööö

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
jut eszembe ne verekeggyetek szkander sokkal jobb, abba en is benne lennek xDDDD "gruppen szkander pówa" xDDDDDD

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.