Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
De drágán számítod fel még barátok közt is azt a szelet!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RIZLA
😊)nálam esetleg vásárolhattok némi hátszelet .... 😄<#hawaii><#law>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

fdi-brutal
Spigi!!!!!
Feltetted már a SOF-ot?? Rád várok, hogy feltegyem én is putta.😊
Mondjuk hamar bannolva lennék szerintem😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Nagyon nem cáfoltad a leírtakat....

-FDI-Brutal-Hooligan

Majd legközelebb azért kérdezzétek meg miért lett bannolva szegény...<#mf1><#mf1><#mf1><#gun><#mf1><#mf1><#mf1>
fdi-brutal
Az ilyen "kiskirály" adminokat kellene bannolni egy életre.

-FDI-Brutal-Hooligan

czazsi
BAN törölve. No Comment.

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

ev1l FlOwEr
Szeretem mostanság a kemperek elleni keresztesháborút.

Sok idióta szabadult fel a szerverre, - hál' istennek, mert legalább sokan vagyunk - akiknek be van ragadva a w gombjuk. Ha bárki megáll és pulykavadászatot tart, jön a hiszti. Félreértés ne essék, egyik csoport tagja sem vagyok, az idegesít, amit a chat-ben látok. Néha már ki is kapcsolom. Szóval, ez a kemperüldözés csak a hangulatot kúrja el. Ahelyett, hogy az ismert helyre repülne a gránát, vagy a heccsát, már rohannak is bele a tûzvonalba megint. Többet ésszel, mint ész nélkül.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

RIZLA
😄 Olop!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

A Kaszas
asszem azért rúgták ki mert állítólag mindig kempelt.de sok külföldi bunkó is ezt csinálja.szerintem azokat kéne inkább banolni mint régi magyar sofosokat.kaloz meg én vagyunk a legjobb adminok😄D ugye kalozka

RIZLA
Rájöttek, hogy WOW-ozott ............. 😄

Nem tudom mi volt az ok, de nagyon gáz hogy a régi arcokat is banolják az egyre ritkuló Sof-os játékosok közül. <#wow3>
ev1l FlOwEr
Reason: Too NooB!

xDDDDDDDDDD

,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mr. Fulop

muhahaha

Sanyi nem vagy okos...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

RIZLA

mooo
és?
RIZLA

GAthersw
old.

01110000 01110010 00110000

RIZLA
Kurvak! 😊

ev1l FlOwEr
<#hehe>

NaNoKuTyA
<#schmoll2>

\':..:\'

ev1l FlOwEr
Én inkább attól tartok, hogy csak harangoznék.....

NaNoKuTyA
túl szoros neked az a szimering!!

LES FORZA INTER
nah mindenki megmutatta rejtett valóját...

jah amikor jor1/shop2 ment volt mellette "B" server, amin lehetett infelni más mapokon, míg most maradt a jor1/shop2 amit nem lehet bírni, inkább a cod4 más jó multiról nem tudok, de ha tudtok jelezzétek bátran, mmo nem játszik, csóró vaok.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Mr.Grent
Késõ sikítani hogy ég az erdõ. Akkor kellett volna mikor már a jor1/shop2 ment csak.

https://grentmedia.hu

Pigo
Hát elég elképzelni és máris átérzem...
De gondolj bele ha cementet szór rá<#buck><#buck><#buck>

RaSTaBaNDiTa
az évek és a rutin mi? <#idiota>

Pigo
Nana!Csak ne szord be prézlivel a farkad, mert azt már nem élvezné nano, mert nagyon húzza a bõrt!!!<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

ev1l FlOwEr
Nem visszaélnék, hanem egyszerûen ÉLNÉK a lehetõséggel. A te kis hamvas popóddal kezdeném.

GAthersw
Nekem a CD elveszett de a kézikönyv a CD kulccsal amúgy is jobban ég 😊

01110000 01110010 00110000

NaNoKuTyA
szerintem egy közös bebaszás keretében kéne felgyújtanunk a sof2 cd-inket és meztelenül körbetáncolni a tüzet! Csak félõ, hogy flowa visszaélne a helyzettel!😄

ev1l FlOwEr
Többi pálya is OBI rd-vel.

Pigo
Félreétették!
Ha szerntém akkor ilyen buzi smilekat nem tennék bele a postba.De mivel jelenlleg már ND- is csak 5-6an vannak,a cod4 az uncsi, így a jor/shop marad.
De ha tudsz mást akkor kérlek mondd!

Mr.Grent
Lámák!

https://grentmedia.hu

LES FORZA INTER
azért a jor1/shop2 már elég uncsi, bár nevem kuss, majd csak júliusban gyüvök jáccani<#rinya> <#kuss><#integet2>

Pigo
jó neknünk a zrest jor/shop2-vel<#vigyor1><#mf1><#boxer>

Sáska
ha lesz obi rd, es nem csak jor1/shop2, akkor meg en is felnezek! Talan..😄

Sáska
>DDDDDDD

ev1l FlOwEr
Nem akarjátok visszarakni az qrvára az obi féle rd-t?

A szúnyogírtó zrest imádó skac sem tûnik fel mostanában....

Na?

RIZLA
nem tettem még fel, mielött nem mondanak rola vmi biztatót 😊
viszont most néztem épp itt meloban fent van. Minden müxik rendesen.... szoval elvileg ..... de azért ha vki tud vmit, szoljon 😊

LES FORZA INTER
gyorsjavítás sp2

LES FORZA INTER
ez még nem pont az, de ha elindítod tényleg format C: lessz belõle 😊

de ha feltetted akkor pls vmi infót érdemes-e felrakni, vagy bõven elég az sp1

RIZLA
hát ez ez már az?😊

RIZLA
loooool..... ez dekemény 😄

taptarap1

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

Pigo
Megoldottuk mi frappánsan.
Szalonnasütésközben is el lehet mondani az rcon pass-t!<#vigyor2><#vigyor4><#vigyor2><#vigyor2>

czazsi
Hehe! Azért valami admint szervezzetek a warra! 😄 Ne engem zaklassatok SZALONNASÜTÉS közben! xD

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

ev1l FlOwEr
Azonnal indulok!

Pigo
<#violent><#boxer><#gun>Ma este 9kor FunWar a kurván akit érdekel írjon/jöjjön<#gun><#boxer><#violent>