Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDD thx nem sûrûn járok a dujv.comon de thx

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Spigi van vmi friss hír a lanról??? Mert én k*** enm találtam semmit.

Találtál már havat?
De egyezünk meg jeget is kereshetsz!! 😄
De egyezünk meg jeget is kereshetsz!! 😄
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
amugy thx
be kell vallanom, hogy az eredeti limit elérésekor még nem én voltam az elsõ, de az utsó 5 perc nagyon el lett találva.
be kell vallanom, hogy az eredeti limit elérésekor még nem én voltam az elsõ, de az utsó 5 perc nagyon el lett találva.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
És A NEMZET leborul Nagyságom elõtt!!!!!
😄DDDD

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
A net sötét oldalai kifürkészhetetlenek ezt Te tudhanád a legjobban 😊 

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Hali mindenkinek !Nem mükszik a venti?vagy csak nekem?
Szasz Brutál huligánmester! 😄DDDDD

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
gentlemen a többesszáma a gentlemannak. Szal nem kell utánna "s". 😄DDDDDD Akuma, "kioktatlak" címû mûsorát látták! Köszönöm a figyelmet, további jónapot.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Good morning ladies and gentlemens
Semmi különös. sok a meló😊) Ma basztuk szét a Cornexit nõi kéziben, tegnap a Tatabányát férfi kéziben, azaz volt mit ünnepelni😄D Remélem lesz majd idõm egy közös sörözésre, jó lenne felmenni nagyfaluba is, de fingom sincs, hogy mikor lesz rá idõm😄
Ha fikázni akarod a com-ot és azért írtad, akkor csak közlöm, hogy a .hu-t is mi csináljuk. Másrészt sztm meg össze sem lehet hasonlítani a kettõ színvonalát. com > hu
pacMAN!
Te még élsz??😊)ne reménykedj nem sokáig😊
Szervezzétek a LAN-t mert .............mert csak😊
Te még élsz??😊)ne reménykedj nem sokáig😊
Szervezzétek a LAN-t mert .............mert csak😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Hele Kula😊
Még a végén beleveresedem wazeeee😊Ezért ha visszamegyek az elsõ hedsütim a Tiéd, kiérdemelted😊

Még a végén beleveresedem wazeeee😊Ezért ha visszamegyek az elsõ hedsütim a Tiéd, kiérdemelted😊

-FDI-Brutal-Hooligan
Szesz Zokni!
Miakenyérlevestészta van veled?😊)Húzzzá felfelé vidéki várost nézni aztán összehozzuk, ha elalszol a vonaton úgyis Bp-re érkezel,
de könyörgöm hívjuk meg Mustárt is vagy kit..DDD
Tolod még a gamét?Bár tök mind1 mennyit jáccol jobb sose leszel, maradtsz lama mindig😊)

Miakenyérlevestészta van veled?😊)Húzzzá felfelé vidéki várost nézni aztán összehozzuk, ha elalszol a vonaton úgyis Bp-re érkezel,
de könyörgöm hívjuk meg Mustárt is vagy kit..DDD
Tolod még a gamét?Bár tök mind1 mennyit jáccol jobb sose leszel, maradtsz lama mindig😊)

-FDI-Brutal-Hooligan
Én meg a cs sourcal 😊
De azé ha van más aki játszik szoljon és kap 1-2 headshotot 😊
Ja HOOLIGAN szaporodnak a kicsik má jo hogy néhány veterán embör is ide dugja akaratlanul a képét

De azé ha van más aki játszik szoljon és kap 1-2 headshotot 😊
Ja HOOLIGAN szaporodnak a kicsik má jo hogy néhány veterán embör is ide dugja akaratlanul a képét

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Brutál nyugodjál mert szíjjelbaszom a fejed😄DDD Egyébként hogy vagy? Minden oké? régen dumáltunk már, kéne egy közös ivászat is😄DD
"(segg....) Meg jó lenne ha nem fenyegetõznél te csíra."
DDDDDwheheheh, szánalmas vagy ecsém😊
Biztos így beszéltem veled én is, és még az "ittléted" ideje ill. neveltetésed is feljogosít az ilyen szövegre.....nemtom, ha Te ettõl jobban érzed magad, sose legyen nagyobb orgazmusod /ha tod mi az 1általán/.
te kis fórumos csetkaratés😊)
fogadd mélységes szánalmam irányodba!

DDDDDwheheheh, szánalmas vagy ecsém😊
Biztos így beszéltem veled én is, és még az "ittléted" ideje ill. neveltetésed is feljogosít az ilyen szövegre.....nemtom, ha Te ettõl jobban érzed magad, sose legyen nagyobb orgazmusod /ha tod mi az 1általán/.
te kis fórumos csetkaratés😊)
fogadd mélységes szánalmam irányodba!

-FDI-Brutal-Hooligan
No comment a faxom végre lezártuk menne tovább értelmesen ez a kibaszott topic erre jössz elõszeded az egészet és még én fogjam be a pofám.. Nem tudom most épp ki hánytorgatja megint ezt a szart. És az hogy taknyos vagyok még nem jelenti azt hogy nincs véleményem. És kúrvára nem az a helyzet hogy most kisajátítom csak sajnos nem volt más lehetõség de ha ez téged annyira zavar mélyen tisztelt hooligan akkor fogadd megalázkodásom lábaid elõtt. (segg....) Meg jó lenne ha nem fenyegetõznél te csíra.

igen