Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Evil nem kell mindent komolyan venni az az induló csak egy ksi poén mellesleg holt szar mert tökre enm ritmusos emg minden csak funból írtam be Csabika üzijére! Az meg a másik hogy ne amortizáljon le nem kell elolvasni😊 Elég sokszor tok fatális baromságokat írni de ez van😞 Hagyd ki vagy mittom én. Az meg hoyg csapást mérek rád.. fejtsd ki plzz mert nem nagyon vágom mi a túró van.<#conf>#conf>
Meguntad a csivavat, es gaydogsex filmeket akarsz huzni buta kutya?😄D
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Akadjon bele a to:ko:d egy szogesdrotba. Szerintem. Szerintunk. <#vigyor1>#vigyor1>
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Persze ha nem lesz melo powaaaa.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
mi innen szerintem megyünk egy páran Dujvból. 😊)))
grent teh bevagy szívva napok óta vajjed béééé fuves-e vagy xD <#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#kocsog>#kocsog><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
Eras neked direkt egy hidegvizes vödör lessz ott, mert mostanában nagyon heves vagy. Te kis hamis.<#hehe>#hehe>
https://grentmedia.hu
LANPARTY kérdés. Hol lenne a legmegfelelõbb? Kaszi helysége mellé? Megpróbálom rágni a fülét. 😄 😄
Esetleg tudtok olcsóbb helységet? Hmm legyen 40-60 embernek elég. Alvó helységgel. Több szem többet lát alapon.
Ráfekszünk a témára mostmáááááááááááááááá.
Esetleg tudtok olcsóbb helységet? Hmm legyen 40-60 embernek elég. Alvó helységgel. Több szem többet lát alapon.
Ráfekszünk a témára mostmáááááááááááááááá.
Ezt birom benned Hooli, hogy a kékfene egye meg a régi cipõdet, na de a lanpartyn az orvosbrigád mögöttem áll és majd rád vár😄 😄
Egyébként akkor már van neted vagy cégesrõl irogatsz?
Egyébként akkor már van neted vagy cégesrõl irogatsz?
Nekem sõt még sokaknak is sp2-n fut a osf2. Semmi problémém vele. Ott a cd-del lehet a gond. Megpróbálhatod esetleg egy jobb progival pl Alkohol-al egy iso-t készíteni és onnan installálni. Igy a cd hiba elvileg kiküszöbölhetõ. Mivel bitrõl bitre másol. Ha úgy van elrontva a cd-d akkor csak egy másik segit.
Szia Musa!
A szó fegyver.
Te itt mentális csapást mérsz rám minden kommenteddel.
Ne tedd!
Az offolás engem nem idegesít különösebben, -hisz' épp én is azt csinálom- de a szánalmas kommentek teljesen leamortizálnak.
Gondolok itt a kis indulódra többek között.
<#gunyos1>#gunyos1>
A szó fegyver.
Te itt mentális csapást mérsz rám minden kommenteddel.
Ne tedd!
Az offolás engem nem idegesít különösebben, -hisz' épp én is azt csinálom- de a szánalmas kommentek teljesen leamortizálnak.
Gondolok itt a kis indulódra többek között.
<#gunyos1>#gunyos1>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
oké megpróbálom máshonnan megszerezni de azért még feltelepítem egy xp-re ami sp2 nélküli hátha az a baj ha nem akkor új cd-k vagy megrendelem végülis már nem olyan drága na kösz mindent 😊
Azé Téged még naon utállak mindig😊)csíter😊)
De viccet félre...béke honol lelkemben...felmentem a "nagy hegyre", és meditáltam és próbáltam lelkem lemélyebb bugyraiban is megtisztulni....és még Jim Carry- vel taliztam képzeld😊)
De valóban, az idõ megszépít mindent /kivéve a nõket😊))na meg Grentet...rajta egy koplett plasztikai sebészbrigád sem tudna segíteni😊/, épp ezért és ennek örömére igazán rajtalehetnétek a LAN szervezésében!!Sokmindent megdumálhatnánk pár sör mellett😊
<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#worship>#worship>
De viccet félre...béke honol lelkemben...felmentem a "nagy hegyre", és meditáltam és próbáltam lelkem lemélyebb bugyraiban is megtisztulni....és még Jim Carry- vel taliztam képzeld😊)
De valóban, az idõ megszépít mindent /kivéve a nõket😊))na meg Grentet...rajta egy koplett plasztikai sebészbrigád sem tudna segíteni😊/, épp ezért és ennek örömére igazán rajtalehetnétek a LAN szervezésében!!Sokmindent megdumálhatnánk pár sör mellett😊
<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#worship>#worship>
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem az exe a hibás hanem amit õ meghív rutin. Ezek álltalában dll-k meg stb.
Tehát uj installcd. Valami el lett krva ott.
Tehát uj installcd. Valami el lett krva ott.
ok értem de ha megszerzem a multi exet valakitõl és a szart felül írom akkor lehet jó, nem? egy próbát megér
bizony hogy azzal 😊
Pupcika:elõfordulhat ezesetben nem tudnád elküldeni mondjuk [email protected][/eamil] ide? 😄
Kaszi46:xp
Mr.Gent:már 2xer próbáltam de azért még egyszer-kétszer megpróbálom
és kösz mindenkinek a segítségeket 😊
Pupcika:elõfordulhat ezesetben nem tudnád elküldeni mondjuk
Kaszi46:xp
Mr.Gent:már 2xer próbáltam de azért még egyszer-kétszer megpróbálom
és kösz mindenkinek a segítségeket 😊
ugylátom igaz az a mondás hogy az idõ megszépíti az emlékeket!
ugyanis azokban az általad emlegetett régi cép idõkben..... nade tudod mire akarok célozni remélem
ugyanis azokban az általad emlegetett régi cép idõkben..... nade tudod mire akarok célozni remélem
*Posse*T.W.D*
Ilyen hibaüzenetet még nem is hallottam a sofnál😞 biztos, hogy az exe-t akarod elindítani?😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Hi!
Lenne egy problémám, mégpedig az hogy amikor feltelepítem a játékot akkor azután csak single-t enged játszani a multinak még az ikonját se teszi ki aztán ha rákattintok akkor azt írja hogy nem win32 alkalmazás, tök tanácstalan vagyok... ha valaki tudja mi a megoldás az kérem írja le.(vissza olvastam pár oldalt de megoldást nem találtam meg viszont a többi 240 valahánynak már nem tudtam...)na elõre is kösz
Lenne egy problémám, mégpedig az hogy amikor feltelepítem a játékot akkor azután csak single-t enged játszani a multinak még az ikonját se teszi ki aztán ha rákattintok akkor azt írja hogy nem win32 alkalmazás, tök tanácstalan vagyok... ha valaki tudja mi a megoldás az kérem írja le.(vissza olvastam pár oldalt de megoldást nem találtam meg viszont a többi 240 valahánynak már nem tudtam...)na elõre is kösz
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Ez anno a pac-nek volt szavajárása nem?😊)
régi cép idõk, hajj, de jó kis társulat is volt:😊
ha valami, akkor az hiányzik😊
régi cép idõk, hajj, de jó kis társulat is volt:😊
ha valami, akkor az hiányzik😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Áz lol
Szia evil!
Figy most konkrétan én neked mit ártottam??
Miért baszogatsz állandóan he? Van még rajtam kívül másik 5 fórumozó aki leglább ugyan ilyen értelmetlenséggekkel árasztja el a fórumot nekik mé nem szolsz be ?? Haggyál már békibe léccives jó? Úgy csináltok mint ha én lennék az egyetlen aki nem a topicnak megfelelõ üziket irogatna holott már elõttem is rengeteg ilyen volt!!!
Csak gondolom úgy vagy vele hogy a musának mindeggy mert õt mindenki baszogatja úgy is.. Azé nem így van !
Figy most konkrétan én neked mit ártottam??
Miért baszogatsz állandóan he? Van még rajtam kívül másik 5 fórumozó aki leglább ugyan ilyen értelmetlenséggekkel árasztja el a fórumot nekik mé nem szolsz be ?? Haggyál már békibe léccives jó? Úgy csináltok mint ha én lennék az egyetlen aki nem a topicnak megfelelõ üziket irogatna holott már elõttem is rengeteg ilyen volt!!!
Csak gondolom úgy vagy vele hogy a musának mindeggy mert õt mindenki baszogatja úgy is.. Azé nem így van !
Sziasztok!
Vazzze Sis, ilyet kezdõ koromban csináltam...,negatívfejlõdéspowaaaaaaaa!!😊)

Vazzze Sis, ilyet kezdõ koromban csináltam...,negatívfejlõdéspowaaaaaaaa!!😊)

-FDI-Brutal-Hooligan