Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Kaszas
hiába magyaráztok ma az igazi OLASZOKAT láttuk.és elverik a spanyolokat

az olaszok kemperek <#vigyor1>

KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100

A Kaszas
ma nagyon jók voltak

GAthersw
Jah, így kell összefaszmákolni egy továbbjutást anélkül, hogy fociztak volna. Na jó ma úgy csináltak mintha (bár a második gól vicc volt), de ezek ellen!?...

01110000 01110010 00110000

A Kaszas
VIVA OLASZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

ev1l FlOwEr
Csóri szõröstalpúak.... de bénák voltak.

Ma nem lennék macska olaszhonban.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

A Kaszas
így is lesz mert ha nem akkor minden hollandot meg románt banolok azonnal a picsába😄

LES FORZA INTER
majdnem... 😄

ma estére a menü, gall kakas jól átsütve <#pias>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ev1l FlOwEr
xDDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

taptarap1
majd ma az osztrákok elcsapják a németeket és nyerek sok sok money-t <#finom>

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

ev1l FlOwEr
Nocsak, portugál B játszott és kikapott?
Mik vannak....

GAthersw
Nemjátszott a hisztigép Cronaldo beküldték helyette sírósbohócnak ezt a szerencsétlen Nanit...

LES FORZA INTER
meg a tippmixemnek is, ekkora szerencsétlen cseheket gecc, Máté ennyit a nagy cseh csapatodról, amikor ellenük rakok bejön, ha rájuk bukok.

B csdapat mint most a porugáloknál pl Nani meg Quaresma, akik csak cserék voltak eddig.

A Kaszas
a lényeg az hogy az olaszoknak nyerni kell és fognak is.hollandokat meg felrobbantom ha eladják a meccset😄

A Kaszas
nagyon nagy meccs volt.elsõ török gól után végük volt a cseheknek

ev1l FlOwEr
Csehehehehehehehehehehek.

Sáska
nem erted a lenyeget😊

A Kaszas
hollandok max döntetlent játszanak de kikapni biztos nem fognak.hajrá OLASZOK

ev1l FlOwEr
Nevezd ahogy akarod, majd nézd meg, az addigi kezdõkbõl hány lesz ott a románok ellen. Semmi unfair nincs benne, én is kiejteném azt a válogatottat, akivel még összeakadhatok a negyeddöntõben, és nem akarok.

Egyszóval, holland B, román gyõzelem, olasz-francia hazautazás.

fdi-brutal
"B csapat"...?????
Nem tudom feltünt e, hogy ez egy EB, milyen b csapat?
Nincs olyan, hogy b csapat, nem barátságos találkozókból álló körút.
Vannak cserék, elsõsorban sérülések ill. pill. forma végett, de koránt sem b csapat.
Szeretnénk mi olyan "b csapatot" mint a hollandoknak van..)
Azaz ha a hollandok nem verik a romákat akkor taktikai unfair play....ennyi.

-FDI-Brutal-Hooligan

GAthersw
Ne aggódj megruházzák a szõröstalpúakat is. Cronaldo meg nem is játszik többet ha esik az esõ, visszanézte a felvételeket és azt mondta szétment a haja õ többet így nem bír ki...

LES FORZA INTER
nah és a spanyolok? cigó ronaldo színészkedése miatt elbaltáza a portugálok lehetõségeit, spanyolok jobbak szvsz.

hollandok tényleg ki fognak durrani, fõleg ha pihennek és kikapnak a románok ellen, akkora átokzuhatagot nehéz lesz elhárítani 😄

czazsi
Abszolút nem szokásom a football meccsek nyomonkövetése... Viszont most, hogy EB van, és munkahelyi ártalomként kötelezõ jelleggel nézem a meccseket...... Még egyetlen meccs sem volt számomra annyira szórakoztató, mint a HOLLAND - FRANCIA ! A hollandok jók nagyon, tudomásom szerint már régebben is meglepték a világot...... Persze Portugáliáról sem szabad megfeletkezni! <#nezze>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

ev1l FlOwEr
Fõleg a hollandok. xDDDD

RIZLA
ugy is fapapuccsal a seggében megy haza mindenki........😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sáska
😄😄
see you in 45 mins..<#email>

Col. Rommel
Nyihahah EB

És a heccsáttal milesz???

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

ev1l FlOwEr
Na menjél szépen vissza a kofísopba, oszt' durrantsál rá még egy dzsointra, akkor kitart tovább a holland álom...

Én kedvelem õket, de ez a lufi ki fog pukkadni.

<#duma>

Sáska
holland-portugal donto lesz

ev1l FlOwEr
Hát igen, a mi leányálmaink legalább a realitáson alapulnak. Mesélj róla, hogy jöhet létre cseh-holland elõdöntõ? <#fejvakaras>

Picit külön ágon vannak, max. a döntõben találkozhatnak.....

LES FORZA INTER
hm aham, nem is mondták hogy a csehek is itt vannak <#guluszem1>
mellesleg van egy rossz hírem, mret lessz török - cseh meccs is, és ott még ki is eshetnek, a törökök lefutjûák õket, Koller meg mehet az öregfoci egyesületbe vizesfiunak<#mf1> mellesleg fogadtam a cseh csõzelemre, szal csak a kieséses rendszerben eshetnek ki<#pias>

Pigo
Mind leány álomban éltek!
A csehek A2-ként megverik a horvátokat, majd pedig x-et játszanak a hollandokkal a negyeddöntõben, ahol ismét Cech-der Star tizipárbaj lesz, amit(anelka,és terry nemzetisége miatt) a csehek nyernek meg, és a döntõben mindegy már hogy ki az ellenfelük, mert olyan extázisban játszanak majd hogy Koller is végigfuta a 90 percet.<#nezze><#nezze>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

LES FORZA INTER
ha Basten a B csapatot fogja kiküldeni, akkor megszakad a jó sorozatuk, és akkor hiába mennek tovább, egybõl kiesnek, így max. csak kisebb változtatásokat eszközöl, románok max x-elnek, 3 ponttal meg kiesnek a nyugt-románokat legyõzõ olaszok elõtt, akik, mint a vb-n is megint az uccsó fordulóban jutnak tovább, majd kínkeservesen kiejtve a spanyolokat, rágravírozzák nevüket az EB trófeára.

ev1l FlOwEr
Hát a csiga- meg macskazabálók már pakolhatnak. A holland B csapat esetleg x-re jó a vérivásra kijövõ és továbbjutni akaró románok ellen, akik tovább is fognak menni.

Spanyolok ma leikszelnek a svédekkel, (ha nyerne az armada, az baleset) aztán magukévá teszik a szirtaki bajnokokat, akkor is, ha õk ezt nem akarják.

A négy között lesz egy finom holland-spanyol, a másik ágon portugál-német. A döntõben meg a spanyolok megverik a portugálokat, mert céronáldó ki fog fogyni addigra a hajzselébõl, és akkor teljesen lebénul, csak a hiszti fog menni.

Jól fog mutatni a kupa Puyol kezében.

Lehet menni Bwinezni, a jutalékom csekély 20%, ha már gazdaggá tettelek titeket.

Uff.

fdi-brutal
Ha már tippelgetünk: gravír: NEDERLAND

/sajna.., de megérdemelnék. Mellesleg gyerekkorom kedvenc játékosa Marco Van Basten, úgyhogy ha nem ITALIA akkor inkább Hollandia!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

ev1l FlOwEr
Ja. és uefa van helyette.

RIZLA
ellopták a sof2öt a zinternetröl....?<#wow2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sáska
iden adnak vigaszdij-kupat is??<#conf><#mf1>

A Kaszas
viva ITALY

Pigo
SoseSoseSoseSoseSose

ev1l FlOwEr
Már rég rágravírozták a kupára, hogy:

2008 - España

fdi-brutal
Akkor is : FORZA ITALIA!!!!

-FDI-Brutal-Hooligan

Sáska
jajaja<#nyes>

Pigo
bazdmeg 4-1....
meg 1-1

GAthersw
Sóher úgynézem megint lesz ünneplés felétek 😊

RIZLA
és a repülö tehenek.....meg a többi aproszar? , sztem fake 😄

Kaszi46
TORRÁDÓ!!!! lekjobb...

*Posse*T.W.D*

czazsi
Hehe, még nekem is van 2 vizsgám! 😄 Egyébként meccsfüggõ, nomeg idõjárás függõ! Ha jó idõ van, és nem esik az esõ (mint pl most) akkor vannak... De azért hely mindig akad!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

LES FORZA INTER
azzal nem volt gond, a pontokkal annál inkább, köcsög magyar tanát, 1 pont és most Anival sörözök, most meg is hívtam volna egy sörre ezután a török meccs után<#pias>

GAthersw
Jövõhéten megyek vizsgázni utána szerintem benézek! Mennyien szoktak lenni általában a meccsek alatt, szokott lenni hely? #78186 jól kellett volna kitölteni a jelentkezési lapot 😛