Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
01110000 01110010 00110000
Ma nem lennék macska olaszhonban.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
ma estére a menü, gall kakas jól átsütve <#pias>#pias>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Mik vannak....
B csdapat mint most a porugáloknál pl Nani meg Quaresma, akik csak cserék voltak eddig.
Egyszóval, holland B, román gyõzelem, olasz-francia hazautazás.
Nem tudom feltünt e, hogy ez egy EB, milyen b csapat?
Nincs olyan, hogy b csapat, nem barátságos találkozókból álló körút.
Vannak cserék, elsõsorban sérülések ill. pill. forma végett, de koránt sem b csapat.
Szeretnénk mi olyan "b csapatot" mint a hollandoknak van..)
Azaz ha a hollandok nem verik a romákat akkor taktikai unfair play....ennyi.
-FDI-Brutal-Hooligan
hollandok tényleg ki fognak durrani, fõleg ha pihennek és kikapnak a románok ellen, akkora átokzuhatagot nehéz lesz elhárítani 😄
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
És a heccsáttal milesz???
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Én kedvelem õket, de ez a lufi ki fog pukkadni.
<#duma>#duma>
Picit külön ágon vannak, max. a döntõben találkozhatnak.....
mellesleg van egy rossz hírem, mret lessz török - cseh meccs is, és ott még ki is eshetnek, a törökök lefutjûák õket, Koller meg mehet az öregfoci egyesületbe vizesfiunak<#mf1>#mf1> mellesleg fogadtam a cseh csõzelemre, szal csak a kieséses rendszerben eshetnek ki<#pias>#pias>
A csehek A2-ként megverik a horvátokat, majd pedig x-et játszanak a hollandokkal a negyeddöntõben, ahol ismét Cech-der Star tizipárbaj lesz, amit(anelka,és terry nemzetisége miatt) a csehek nyernek meg, és a döntõben mindegy már hogy ki az ellenfelük, mert olyan extázisban játszanak majd hogy Koller is végigfuta a 90 percet.<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Spanyolok ma leikszelnek a svédekkel, (ha nyerne az armada, az baleset) aztán magukévá teszik a szirtaki bajnokokat, akkor is, ha õk ezt nem akarják.
A négy között lesz egy finom holland-spanyol, a másik ágon portugál-német. A döntõben meg a spanyolok megverik a portugálokat, mert céronáldó ki fog fogyni addigra a hajzselébõl, és akkor teljesen lebénul, csak a hiszti fog menni.
Jól fog mutatni a kupa Puyol kezében.
Lehet menni Bwinezni, a jutalékom csekély 20%, ha már gazdaggá tettelek titeket.
Uff.
/sajna.., de megérdemelnék. Mellesleg gyerekkorom kedvenc játékosa Marco Van Basten, úgyhogy ha nem ITALIA akkor inkább Hollandia!!!
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
2008 - España
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-