Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
tudok leszedni mmf csenghangokat csak nekem az a progi kellene amivel mp3bol mmfet csinaltal
vagasi?😄
Az a baszott féreg... Kh@oSz
<#hehe>#hehe>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mail to: [email protected]
<#zavart2>#zavart2>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mikó' találkozunk elõtte?
Ma sör ?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit olvasok, lesz valami lan?
Remélem lesz Lineage <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
*Posse*T.W.D*
amúgy tényleg a dc-n nézelõdj, ott tuti van!
\':..:\'
Ha vkit hardware bannol a PB mondjuk BF42-ben akkor az összes PB gamából ki lesz tiltva vagy "csak" onnan?
Muhahahhahaha<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Mert nem emlékszem
a Winows lefagyott fagyás közben...
csõõõõõcsõõõõõõ
xDD
a Winows lefagyott fagyás közben...
mobilra kellenének nekem jo kis programok, játékok, menü téma szerkesztõ progik meg hasonlók. ha jól sejtem ezek mind java alaklmazások, ugyhogy fogalamzhatnék ugy is hogy java cuccok kellenének mobilhoz.
nem tudom hogy minden mobil márkára külön irják e ezeket, vagy kompatibilisek e egymással. ha nem lehet márkától függetlenül használni õket, akkor samsung telóhoz kellenének a matériák!(aki sof2 java gémet ad külön jutalomban részesül😄)
lehet ingyenes, sms webes hely is , lényeg lehessen válogatni.
köffenet elõre is
*Posse*T.W.D*
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
<#mf1>#mf1><#falbav>#falbav>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit