Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Nyah ha ittvan mindenki elkezdeném! 😄

Újra belevágnék, de ehhez kellene a ti segítségetek is.

Arra gondoltam hogy elkéne egy újjabb megmérettetés, sokakkal.
Látva a csapatok warképességét, és a hazai scene összetartását, tanulva a sof2k4 hibájából, és még sokmindent összehordhatnék itt volna pár ötletem.

Érdekelne a véleményetek ezekrõl a verziókról:

Pro Hun vs. Pro All

10v10 Inf Ahol az itt megnevezett 10 hazai proplayer megpróbálna helytállni az ugyancsak itt megnevezett szerintetek külföld 10 proplayerrével, egy nagyobb pályán.

Vagy:

Meghirdettnénk a 2004 Best Skill Player Címet:
Külföldiekkel egyben:
1v1 vagy 2v2 ben. Kis pályákon(vannak alkalmas pályák rá( kam4,hk2 kizárva😊)
A kihívó fél mutat fel szervert, ahol senkinek nemlehet több a pingje 80-100(ingázás kizárt)-nál (azthiszem ez belefér), a kihívott és kihívó köteles megyeggyezni, 2 probálkozás és a 3.at a szervezõ jelöli ki aki nincs az kiesett.
4 csoportot lenne eggyenként 10 emberrel.

Vagy 10v10 random map CTF, a gém sebessége kb a fele lenne. Csak lõfegyverekkel, semmi shoti, gránát, kés. Jelentkezõkkel!!

Szerverellátottság:

Ehhez a jelenleg futó magyar szerverek segítségét kérném. Minden dátum eggyeztettve lenne elõre. A 10vs10-hez pláne. Igény szerint specttelni lehetne. Ehhez egy külön ventrilo futna ami a külföldieknek is jól jön és nemmondhatják hogy a sppectelõk súgnak.
A szerveren a war kezdete után nincs chat, és bindek. Megelõzve a bindeket, csalózást. Minden szerver PB masterbanlistet kapna!! Aliasfinder igény szerint, bár ha ezek a tagokat mi szavazzuk akkor ez lényegtelen.

Esetleg ötletek? Szívesen venném!!

Gondoltam még egy olyanra is hogy sokan CTF-et tolnak, és ugye ez mind INF lenne!

Esetleg egy VIP!! Mert ugye ez mind2 ötvözése.

A megszavazott külföldiekkel Sisere remélem fel tudod venni a kapcsolatot, remélem ezt rádbízhatom, Inf oldalára pedig Kaszi-t kérném meg! Ha a 10v10 jönne be és spec-el akkor megpróbálom az adott szervert arra az idõpontra felturbóztatni(20 ember plusz még 20 spec).

Tehát!!!

https://grentmedia.hu

Clint EastWooD
MOV ból mp3?
valaki help?

a Winows lefagyott fagyás közben...

ev1l FlOwEr
<#duma>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Athletic  Bilbo
<#lama>

<#kocsog>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Sáska

<#lama>

ev1l FlOwEr
Má' nekem is.
<#wow3>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Nektek megy az MSN ?

Mr.Grent
Olymindegy, de neked anneélkuli, de elobb regisztralj, annelkul nemmegy!!

artschi
5.2

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

eX
egy betücsere emik=meik meg mégegy legújab+b!
Bazze fáradt vok!<#falbav>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

eX
Haljatok emik a leguljab ATI driver?

RaSTaBaNDiTa
õ és hogy érdemes telepiteni ftps vagy ftpnelküli változattal? 😄D

Mr.Grent
Nos ha jól látom akkor ez egy Masterbanlista clanbase modra!! Masterban userként használhatod a banlistát, és bárki aki anno egyszer bukott az ebben a listában bennavan!!! Ezt a progi jelzi és nem engedi be játszani!

Mr.Grent
Látom, 😄

Kaszi46
meggyütt

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Lesem!!

Cicero
Kis síelõ muksó.. <#banplz>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Kell még ilyen vagy hasonló? <#eljen><#idiota>

RaSTaBaNDiTa
http://www.game-violations.com -> errõl a server patchelésrõl (clanbase) tudtok valami használhatót?

ev1l FlOwEr
Itt vagyok!

Kissé skizó lettem....

😄DDDDDD

Mr.Grent
Sáskakeresésben vagyok!!! Jelentkezz pls!!!

RaSTaBaNDiTa
TY All! <#wave>

Kaszi46
Graaaagh!

Kaszi46 has eaten 204 brains.<#taps><#ticking><#ravasz1>

*Posse*T.W.D*

Cicero
Engem a pad nagyon idegesít... mindig beleakad a kezem és nem az egeret hanem a padot mozgatom. <#zavart1><#hehe><#worship>

Erasmus
Happy B. rasta niggah ;D

Mr.Grent
Bsz Rasta!

eX
Na léptem különangolra!<#wave>
19:00kor jövök!
És este gyerekek egy ösznépi SoF??
Ha már van anyi szerver mint az állat!

eX
Hidd el Amikor én is elõször a kezembe vettem akkor szinte nem illat belle! Elõszõr lõn sem tudtam vele! De msot pár nap után olyan kényelmes hogy az már szinte beszarás!
Legszivesebben a másik kezembe is vennék egy balosat olyan kénelmes!<#vigyor2><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor2>

eX
Ja nem tudtaM!<#vigyor>

eX
Egyet értek!<#vigyor0>

De ahogy érzed én maradok ennél és vitázni sem akarok róla arra ott a Csabika 😊

Egyrész sajnos most per pill nem tehetem/akarom megtenni h veszek egy olyan egeret. Nem érzem szükségét, a játéktudás így is úgy is tapasztalaton múlik. Mondom annyival télleg lehet h jobb h nem pörög de aki igazán tud játszani az elboldogul egy NEM félmilliós egérrel is. szvsz.
Mostvoltunk lanozni kipróbáltam ex mx1000 és nem jött be eccerüen az már nem egér hanem gép nagy, nehéz.. és dárga

Az más ex olyankor fikázom a köcsög aimbotomat mert szar 😊

MarcelinO
jahjah optikai alá nem kell pad szerintem se...
nekem amióta mx510 van a kezem alatt új élmény a játék...
pontosabb és finomabb mûszer..
(elõtte Microsoft IntellMouse Opticial)

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

Pano
Ami az egérpadot illeti, én optikai egér alatt valahogy nem bírom elviselni az egérpadot, de lehet, hogy csak az én hülye beütésem 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

MarcelinO
jó a logod sisek

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

Pano
Én jól megvagyok az alapmodell Logitech optikai egeremmel 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Ez mind szép és jó, de hogy a rákba jön ez ide (+a 66350-es komment is)? 😄DD

Cicero
Jaja... <#nyes> És monstanság akarok venni egy logitech egeret, mert Genius egerem van... és hááát.....pff... <#idiota>

Cicero
Egy kis jelmagyarázat... <#banplz>

Sáska
Ha 1x játszanál egy "pro" egérrel, akkor nem ezt mondanád..
Én is nehezen váltottam, de miután megvettem az mx500-at, sokat fejlõdtem.
Amúgy már fogásra is egész más a logitech, és az a4tech. Nekem az A4tech-nek kicsit "kínai" feelingje van, de ez csak az én véleményem.
Amúgy meg ha a technikai adatokat megnézed, rájössz, hogy az miért is van az a 6ezer Ft-os árkülönbség, ami szerintem nem olyan sok tekinteve, hogy olyan részérõl beszélünk a pc-nek, ami a mi esetünkben nagyon fontosnak mondható.<#smile>

Cicero
Remélem teccik és nem haragudtok a "Balfasz társaink" miatt, de a szánalmas.hu-n is "Szánalmas társaink" vannak. <#idiota> Legyen valami színe... <#mf2>

Cicero
Kész is van! Egyenlõre még csak a fõoldal van meg, a tobbit egyszerû kitalálni, mert ugyanaz a stílus lesz. Én sajna nemnagyon tudok weblapot csinálni, csak a felületét készítem el. Nephilim biztos tudja, hogy egy oldal képekbõl tevõdik össze. Nos és ezeket a képeket össze-vissza vágnám és elküldeném, azt a kép alapján pedig összetennétek. <#nyes> Teccik érteni? (A gombsorban olyan betûtípus van, amelyet ha nincs az meg neked nem jeleník meg, úgyhogy a gombsor is kép lenne. A hírek meg ilyenek meg Arial betûtípusba mennének SZVSZ. <#idiota>

eX
hoppá...
nyogno=nyögni

eX
Azért ventrin szoktál nyogno hogy tele van a f*szod az egereddel ,hogy bepörög meg elmozog a célkezerszt!<#kacsint>

Athletic  Bilbo
Pont ilyen gépe van a 3 éves lányomnak is. 😊<#mf2><#vigyor3><#hehe><#wave>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Grave Digger
Bsz Rasta

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

eX
BSZ Rasta!<#nevetes1>

andriska
Ahh ócskavas...

Na csak h énis hozzán nyögjek vmit az agyontuningolt über egeres+egérpados témához nekem egy A4Tech 8 gombos egerem van kb 2-3e ft bármelyik boltban
Valamint egy 20*25 cm-s egérpad ami olyan szines mint az atom, emelett meg egy 5 ös sens és sztem elég türhetõen jácomm. Szvsz csak annyival ér többet az az egér h nem pörög be meg megvan benned a tuddat h MX'1000 vagy MX'510 ennyi.. a gépemrõl emg inkább nem küldök képet emrt elájulnátok a az AMD96 os 6.5 Gigahertzes Procimtól meg a 12Giga Dual ECC-s ramomtól és még sorolhatnám 😄DDDDDDDDDDD