Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újra belevágnék, de ehhez kellene a ti segítségetek is.
Arra gondoltam hogy elkéne egy újjabb megmérettetés, sokakkal.
Látva a csapatok warképességét, és a hazai scene összetartását, tanulva a sof2k4 hibájából, és még sokmindent összehordhatnék itt volna pár ötletem.
Érdekelne a véleményetek ezekrõl a verziókról:
Pro Hun vs. Pro All
10v10 Inf Ahol az itt megnevezett 10 hazai proplayer megpróbálna helytállni az ugyancsak itt megnevezett szerintetek külföld 10 proplayerrével, egy nagyobb pályán.
Vagy:
Meghirdettnénk a 2004 Best Skill Player Címet:
Külföldiekkel egyben:
1v1 vagy 2v2 ben. Kis pályákon(vannak alkalmas pályák rá( kam4,hk2 kizárva😊)
A kihívó fél mutat fel szervert, ahol senkinek nemlehet több a pingje 80-100(ingázás kizárt)-nál (azthiszem ez belefér), a kihívott és kihívó köteles megyeggyezni, 2 probálkozás és a 3.at a szervezõ jelöli ki aki nincs az kiesett.
4 csoportot lenne eggyenként 10 emberrel.
Vagy 10v10 random map CTF, a gém sebessége kb a fele lenne. Csak lõfegyverekkel, semmi shoti, gránát, kés. Jelentkezõkkel!!
Szerverellátottság:
Ehhez a jelenleg futó magyar szerverek segítségét kérném. Minden dátum eggyeztettve lenne elõre. A 10vs10-hez pláne. Igény szerint specttelni lehetne. Ehhez egy külön ventrilo futna ami a külföldieknek is jól jön és nemmondhatják hogy a sppectelõk súgnak.
A szerveren a war kezdete után nincs chat, és bindek. Megelõzve a bindeket, csalózást. Minden szerver PB masterbanlistet kapna!! Aliasfinder igény szerint, bár ha ezek a tagokat mi szavazzuk akkor ez lényegtelen.
Esetleg ötletek? Szívesen venném!!
Gondoltam még egy olyanra is hogy sokan CTF-et tolnak, és ugye ez mind INF lenne!
Esetleg egy VIP!! Mert ugye ez mind2 ötvözése.
A megszavazott külföldiekkel Sisere remélem fel tudod venni a kapcsolatot, remélem ezt rádbízhatom, Inf oldalára pedig Kaszi-t kérném meg! Ha a 10v10 jönne be és spec-el akkor megpróbálom az adott szervert arra az idõpontra felturbóztatni(20 ember plusz még 20 spec).
Tehát!!!
https://grentmedia.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
<#wow3>#wow3>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Bazze fáradt vok!<#falbav>#falbav>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Kell még ilyen vagy hasonló? <#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Kissé skizó lettem....
😄DDDDDD
Kaszi46 has eaten 204 brains.<#taps>#taps><#ticking>#ticking><#ravasz1>#ravasz1>
*Posse*T.W.D*
19:00kor jövök!
És este gyerekek egy ösznépi SoF??
Ha már van anyi szerver mint az állat!
Legszivesebben a másik kezembe is vennék egy balosat olyan kénelmes!<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Mostvoltunk lanozni kipróbáltam ex mx1000 és nem jött be eccerüen az már nem egér hanem gép nagy, nehéz.. és dárga
nekem amióta mx510 van a kezem alatt új élmény a játék...
pontosabb és finomabb mûszer..
(elõtte Microsoft IntellMouse Opticial)
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Én is nehezen váltottam, de miután megvettem az mx500-at, sokat fejlõdtem.
Amúgy már fogásra is egész más a logitech, és az a4tech. Nekem az A4tech-nek kicsit "kínai" feelingje van, de ez csak az én véleményem.
Amúgy meg ha a technikai adatokat megnézed, rájössz, hogy az miért is van az a 6ezer Ft-os árkülönbség, ami szerintem nem olyan sok tekinteve, hogy olyan részérõl beszélünk a pc-nek, ami a mi esetünkben nagyon fontosnak mondható.<#smile>#smile>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Valamint egy 20*25 cm-s egérpad ami olyan szines mint az atom, emelett meg egy 5 ös sens és sztem elég türhetõen jácomm. Szvsz csak annyival ér többet az az egér h nem pörög be meg megvan benned a tuddat h MX'1000 vagy MX'510 ennyi.. a gépemrõl emg inkább nem küldök képet emrt elájulnátok a az AMD96 os 6.5 Gigahertzes Procimtól meg a 12Giga Dual ECC-s ramomtól és még sorolhatnám 😄DDDDDDDDDDD