Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De CSS egyébként😊
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
a "göröggel" probléma van😊)
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Nem ott van a baj, hogy nem tudtad feltaláló vagy író, vagy min2, hanem azt írtad, hogy GÖRÖG!!!!Itt a bibi....de még van idõd tanulni😊)
Cicero római volt /gyengébbek kedvéért😊/De itt az ideje, hogy ezt a témát is lezárjuk végre😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Ha igen, akkor ajánlom neked a következõ honlapot:http://www.literatura.hu/irok/okor/cicero.htm
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Marcus Tullius Cicero (i.e. 106-43)
római politikus, író
<#banplz>#banplz>
De hisz itt mindenki olyan nicknevet használ, amilyet akar :-D
Ami a kedves páromat illeti, bár értem a poénos célzást a szmájlik miatt, de szerencsére nem képregényeken nõtt fel :-D
Õ még magyar irodalmi mûveken szocializálódott, nem 3D játékok bemutató magazinjain :-D
Hooligannak viszont jár a pont Cicero ógörögségének megcáfolásáért :-D
Ohhh, bocs, hogy ennyi szmájlit tettem be, a házasságban az ember sokmindenben hasonul a párjához :-D :-D :-D

<#puszi>#puszi>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Bakker és anno nem is kértem Tõlük autogramot😊)
Azé lassan felcseperednek Õk is😊
Bár Qno még mindig olyan "kölyökképû"😊
Gratula egyébként nekik!!!!
Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
Manifesztáció
Innovatív
Prejudikáció
Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:
Dezoxiribonukleinsav
Individualizmus
Cogito ergo sum
Termékspecifikáció
Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.
Nem kérek több italt, köszönöm.
Sajnálom, de a szõke nagymellûnõk nem az én ízlésem.
Jó estét, biztos úr, szép esténk van, nemde?
Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek
on
https://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
Cicero nickjévél meg semmi bajom, csak éppen az, hogy nem árt /ha már használja és felvette/, hogy tisztában legyen vele ki is volt Cicero.
Mert nem ógörög az fix😊)
De hagy én kérjek Lnézést azért mert mertem "szólni", hisz én itt csak egy újreges vok😊
Ja és téleg semmi bajom a pároddal, csak ez itt egy fórum, ahova írni szoktak, nem pedig smilegyûjtemény. Szívesen várjuk érdemi ill. akár nem érdemi hozzászólását Klarisszának is😊)
off
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
*Posse*T.W.D*
Honnan tudom letölteni? 
*Posse*T.W.D*
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mellesleg jó a logód. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#gonosz1>#gonosz1>
Az New Favorite-ot próbáltam már, de nem fér be az IP cím.. <#bee1>#bee1>

Osztom a véleményed :-D
Hooligan, szerintem mindenkinek a nickneve magánügy. Hogy Cicero tetszik-e vagy sem, az meg a Te magánügyed.