Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-ennyi-
Ha bejössz egy szerverre és egymás után 3-szor lelõ valaki aki már 1 órája játszik, az szerintem nem meglepõ.
Fel kell venni egy játékritmust, de akinek nem megy aaz legalább ne anyázzzon!! Ez a lényeg!!!<#gonosz2>#gonosz2><#gunyos1>#gunyos1>
(Nem mellverésbõl ám... <#worship>#worship><#kuss>#kuss>)
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Milenne ha abbahanyntok az anyázást!
Mert oékés hogy idekek vagyunk Mosóporra én is!
De igazunk vaN!
Mert aki csal az lássa is a kárát ha meg nagyonszereti a SoFot akkor meg mennyen a külföldi serverekre! Pá Pá Mosópor!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Ha nem megy az a kib..ott játék, akkor ne máson töltsd ki a dühöd.
meg ez a szar kemper duma is unalmas már!!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
vagyunk és kész.....<#rolleyes>#rolleyes>Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ezzel a "egyszer csaltam de azóta sose" dumával meg tele a padlás!!!
Huzzá LEGO-zni.
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Csak te! De aki már egyszerl csítel.........Mint a kép is bizonyítja <#nezze>#nezze>
<#banplz>#banplz>
jo akor nem fogok probálkozni.
egyszer buktam nem is tagadtam de ez most nem volt csit,
na by
alapicsatok egy utálom mosoport funclubot tuti telt ház lenne
Mosopor!!!!!!!Anyádat!!!!
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
NE mássz fel a magyar szerverekre szrinteM!!<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
*Posse*T.W.D*
<04.07.2005 16:36:34>04.07.2005 16:36:34> VIOLATION (MD5TOOL) #9002: mosopor^7 (slot #6) MD5Tool Mismatch: base/mp/gun_wallhack.pk3
lol ez 2004.10.5-e körül készült, ennyi idõ kellet hozzá,hogy felismerje a pb!