Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyneket büntetni kéne!!!<#mf1>#mf1>
<#banplz>#banplz>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ne félj, köztünk marad!! De ugye érzed, hogy mostmár sokkal könnyebb, hogy tudtál róla beszélni...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#worship>#worship>Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
LoL, nekem ha van 2. 
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nah, viccet félretéve. Azért csináltam így, mert összesen 14 db forgó van a fejemen és ha pl kicsit elõrébb baszom a sapit, akkor kb így kinyomul a hajam 😄D
<#mf2>#mf2>
https://grentmedia.hu
Sajna nekem nincs akkora cerkám, de Grent szokta..mesélte😊))Hiába, kis ember nagy....,de arra használja,hogy magát...pfújjjjj!!😊)
<#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Nemtudtok valami olyan progit, amivel lehet tesztelni az egeremet? (Pontosság, gyorsulás stb...) <#confused>#confused><#help>#help>

amugy köszönöm
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"
ha nem akkor arra van egy fixáló proggi, a nevét elfelejtettem... sry
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"