Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
<#smile>#smile>
Kíváncsi leszek majd nekem mennyire sikerül😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
<#eljen>#eljen>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Ütök mint Bütyök :)
01110000 01110010 00110000
Minden tantárgyból mindent be kellett vágnunk (forrászövegeket is kívülrõl), a legkisebb részletekig, ugyanis a tanárok nem tudták, hogy ebben az új rendszerben milyen feladatítpusok és követelmények fordulhatnak elõ. A kitett mintafeladatok alapán úgy érezték, hogy csak íg yvan esélyünk a kettes-hármas érdemjegyre (mert ugye, ez az érettségi milliószor nehezebnek lett beharangozva) A régi érettségizõkhöz képest mi kb 3x többet tanultunk és hidd el, elég szépen belefáradt mindenki.
Ballagáskor az igazgató is elmondta, hogy sajnos nagyobb anyaggal kellett megküzedünk ezalatt a négy év alatt, mint eddig bárkinek és már emiatt is megérdemeljük a siekres érettségit.
Lehet, nem, sõt biztos volt olyan, aki félváról vette az egészet és baszott tanulni. Ilyenek mindig vannak. De, miattuk nem kell általánosítani. S ez itt a baj. Most mindenki általánosít a barmok miatt, meg amiatt, hogy az OM elbaszta.
Szerény véleményem szerint, az egyik oka annak, hogy sokan szerezték meg a tételeket az, hogy sokan rettenetesen paráztak ettõl az új rendszertõl és sokakban volt az, hogy nem fognak átmenni, vagy csak kettesel és az nekik nem lesz elég ahhoz, hogy továbbtanuljanak. Ha egy éven keresztül a tanárok is azt szajkózzák neked egyfolytába (fõleg azok, akik jártak továbbképzésre Pestre, egy olyan képzésrõl van szó ami a tanárokat készíti fel az új rendszerre. Hogyan készítsék fel a tanulókat stb) hogy "Nem tudom hogyan fogtok leérettségizni", akkor joggal parázol be. Ezzel nem akarok védeni senkit, de azért ezt is mérlegelni kell.
Sokan nem képzeltek bele, legalább egy másodpercre is az érettségi elõtt azoknak a diákoknak a helyzetébe, akiket akaratlanul is kísérleti nyúlnak dobtak be és elég ocsmány módon (mivel 3 évig más rendszer szerint tanultunk. Olyan 3 éves lemaradást kellett behozni az érettségiig, amihez azért kitartás kell. Ugyanis, olyat is követelhettek, amit eddig nem tanítottak, és azt ugye pótólni kell).
A matek érettségi feladatsort e-mailbe nekem is elküldték és szégyenemre nem volt bennem annyi erõ, hogy ne nézzem meg. De errõl annyit, hogy csak az elsõ részt kaptam meg, a második részt 98%-ra írtam meg, és újra is fogom írni, becsületesen. De ennek valamely szinten örülök is, mert nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy tudtam ez elsõ rész kérdéseit és úgy érettségiztem le.
Ne kövezzetek meg, én csak elmondtam a saját véleményem. Nem szeretnék vitát kirobbantani, hogy most aki más nézetet val az nekiálljon a kommentem hatására vitatkozni velem.
De, úgy éreztem, hogy ezt tisztáznom kell Fülöp kijelentése után.
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
https://grentmedia.hu
Azt meg, hogy ennyien becoptuk a Spigi-féle kamut azért van mert ki is nézzük belõle..)
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W