Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erasmus
omg sise is still alive

andriska
Jézus powaaa <#nyes>

Sáska
<#integet2>

Sáska
alternatív köcsög<#mf2>

<#sniffles>

Pupcika
hát ráhajtottam volna ha nem szartam volna be a niggertõl, tudta melyik bolygón van a faszi? 😊))

CrowbaR
Silver újreg . <#buck>

Hello All!<#integet2>

CrowbaR
Nemis vagyok teki! <#idiota>

andriska
<#nyes>

Pigo
Újra jót nevettünk a vidéki fiú humorán!<#worship><#taps>Köszönjük hogy ismét elkáõráztatot a csodálatos poéngyártó képességével.Csak sajna "nem jött át"<#pias>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

X P A
<#vomit><#csodalk>

Pano
Hagyd lógva. Most sír, mert nem õ van a középpontba <#mf2><#hehe>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ramada
van olyan is,hogy "Szóld le az elõtted írót!" topik.<#wow3> ott kiélheted magad.<#csodalk><#vigyor4>

Cicero
Ha videókat akarunk, akkor Humorosba megyünk, mellesleg onnan linkeled nem? :|

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Ezen mi a fura?

eX
Hát ha ilyen minõségü lesz a gamma mint ahogy a videó mutatj akkor én nagyon fogok örülni amikor kiadják! <#hehe>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

RIZLA
hát te ki vagy.........?!?!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dikki*yysw
Sztem, most hogy a Raven csinálja a q4-et, azzal ellesznek szépen még egy évig. A splash damage meg az Enemy Territory-val, ami nagyon durván meg lesz csinálva a videók alapján.
Szóval, egy Raven szintû cégnél lehet kapacitás több párhuzamos játékon dolgozni egyszerre, hiszen pl. egy sztoriíró vagy concept-artokat rajzoló csókára a q4 fejlesztésének vége felé már nem nagyon lesz szükség.. õk meg elkezdenek dolgozni a sof3-on, ha még nem tették 😊
remélem legalábbis.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

NaNoKuTyA

\':..:\'

NaNoKuTyA

NaNoKuTyA
sztem a sof3-nak 2-3 éven belül nem nagyon van realitása 😞

NaNoKuTyA
😊))))

Mr.Grent
Jah mert ugye érdekes hogy abból van a pénz hogy valaminek a 2. részét kihozzák meg a többit. Mi még úgymond csak az elsõvel játszottunk.

https://grentmedia.hu

CrowbaR
A lehetõségek adottak.Ezzel nem is kívántam vitatkozni.
Csak az a kérdés, hogy mennyi zsével szponzorálják az illetékesek a projectet.
Már az is valami, hogy elkezdték. Remélem 10-20 hónap múlva kihoznak egy "nyimi-nyami" SOF3-at. Itt lenne az ideje.

<#finom><#violent>

Kaszi46
azert sajnos mert nem jelent még meg semmi kép sof3bol. amugy amit elõbb linkeltem vidót ha megnézed, akkor egyböl lejön belõle hogy egy kibaszott jo 3.részt is összehozhatnának, mert a fasza motor adott hozzá. ha belegondolok hogy ebbe beültetik a gohul egy esetlegesen továbbfejlesztett változatát....mmmm nyimi nyami
{gohul2.0(goredemovideo) az a rendszer aminek köszönhetjük a sof vérességét csonkítási lehetõségeit}

*Posse*T.W.D*

CrowbaR
Inkább szerencsére...

Kaszi46
azt vágom, arrol nem tudtam hogy már történt hivatalos informálás.
bár a pano által linkelt oldalon doom3 motort emlitenek, én azért reménykedem hogy a d3 engine-bõl továbbfejlesztett q4 motort fogják használni!
q4 motorral amugy készül már egy játék, ezt csak azert linkelem be hogy kb lehessen látni, grafika terén mire számíthatunk. szoval Enemy Territory: Quake Wars video, azert sztem ez ad egy kis örömre okot😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ez még mindíg quake4 model, már itt is szerepelt vagy 3szor! szoval sof3 szempntjábol a kép FAKE!(sajnos)

*Posse*T.W.D*

eX
a q4 az lassan átmegy Doomba! 😉

ev1l FlOwEr
Ohhh, ne is mondd, lebuktattál.....

Nem bírom elrejteni igazi énemet.

😄DDDDDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

CrowbaR
Ez beütött, mint Quasimodonak a Limbo-láz.<#idiota>

Erasmus
omg...

CrowbaR
8| Player model sof3 <#ijedt><#confused><#guluszem1><#duhos2>

NaNoKuTyA
és utánna persze kihasználod elernyedt ánuszát, mi?😛

X P A
Sof3 témához:

ha agyonfejlesztik a graf motort akkor aztán a franc se fogja tudni honnan lõ a sok kemper <#violent><#wow3><#help>

Mr.Grent
Hát a q4 video már tölthetõ 😄

eX
Yes oké!Yes oké! 😄

Pano
és köztudottan Exodus lesz a címe

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
"Yesterday at a press conference in Purgatory, Wisconsin, senior programmer, Daniel Kwale, art coordinator, Gadof Thondir, and press consultant, Jesse Custer, announced that Ravensoft has started work on the next installment of the Soldier of Fortune series. SoF3.."

Link

Forrás: Planetsoldier

Cicero
Nem NFS Most Wanted?

Kaszi46
tudomásom szerint sof3 rol semmilyen hivatalos hír nem érkezett még! activision 1ik éves elõrejelzésében sem szerepel, és sajna ez a q4 motor ha kint van akkor lesz sof3 dolog sem több egy feltételezésnél. persze ha nem így van akkor pls pls pls mutassatok nékem bárminemü hivatalos anayagot sof3 rol, annyira örülnék<#whatever><#pardon1><#szomoru1>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
huuu mádöfákööö ez durva!

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
BSZ Bigsling, remélem nincs már gond. Nemmintha túl sokat járna manapság ide, de kitudja.

Erasmus
en az iet megmondanam az anyukajanak!

ev1l FlOwEr
Kedves srác.

Asszem'én áttolattam volna a kis barna testén.
Aztán elõre.
Aztán hátra.
Aztán elõre.
Aztán hátra.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

eX
<#worship><#worship><#worship><#worship>

NaNoKuTyA
Nem azért de nem egymásra épültek, hanem mind Q3 ra lett rádolgozva. Amúgy szvsz a SoF3 már nem lehet jó. Olyan lesz mint a cs:s minden a gra-fikára meg a fizikai motorra lesz rágyrúva, semmi eccerü bunnyzós lövöldözõs.. hanem elakadsz majd minden szarba pakolhatod a dobozokat meg tökömtuggya. Ezek a motorok már mind a single player részre lesznek ráhangolva. Egyébként SoF2 meg sose fog kihalni mert aki ismeri szeretni az mindig felmegy egy pár percre jáccani lehet hogy a végén már csak én meg Boltboy fogjuk tolni egymás ellen de mindig lesz olyan barom aki kipróbálja, szvsz a legjobb FPS szerintem messze veri a cs-t (próbáltam) meg akármilyen ócska agyonmoddingolt cuccot. Van a játékban valami olyan megfoghatatlan ami a legjobbá teszi, máskérdés hogy nem ismert annyira mint a csé és jóval kevesebb a pléjer.
Nah befejezem mert a végén oda lyukadok ki hogy a pápát megölték és nem halt meg.😄

Clint EastWooD
<#idiota><#wilting>

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
STFU

Clint EastWooD
Szerintem nem kacsa...
Jön a Cod2 ami már új Enginre épül, anno a cod pont a sof2 motorjára épült, sztem most pont forditva lesz.

De novemberben itt az új NFS U !!!
MUAHAHAHAHH WAHAHAHAHAHA