Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egy hét alatt rendesen "elfelejtek" lõni, és hát infben ha 5x mellélövök akkor az kb fél óra várakozás <#eplus2>#eplus2><#duma>#duma><#fejvakaras>#fejvakaras><#kuss>#kuss>
*Posse*T.W.D*
<#vigyor5>#vigyor5><#hehe>#hehe><#szomoru2>#szomoru2>
*Posse*T.W.D*
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
INF-ben viszont "tiszta" a játék. még publicon is törekednek a játékosok arra hogy valamiféle taktika kialakuljon, különben bukta a kör. ez már abból is adódik, hogy nincs értelme ugyanazokona helyeken, ill. ugyanarra mennie mindenkinek, igy eloszlanak az emberek a mapon. azonkivül itt meg van a vadászat élménye,. elõször ugye törekedik mindkét fél a legjobb helyek megszerzésére aztán ha elhullottak páran akkor mehetnek a cselezgetések vadászatok! amikor 2en vagytok általában kapásbol kialakul az összhang még ha idegen is, hogy ki mit figyel, és ez benne a kurva jó. arrol nem is beszélve ha haverokkal játszol és ventrin is vagytok akkor szinte tuti hogy taktikusan egymást segítve játszotok, mig ctf ben valószinüleg rambózik mindenki 1edül.
persze ez is csak 1 vélemény, egy vérbeli ctf es játékos biztos meg tudja magyarázni az ellenkezõjét.
*Posse*T.W.D*
persze ez is csak találgatás amíg nem jelenik meg hivatalos info.<#smile>#smile>
*Posse*T.W.D*
https://grentmedia.hu
thx
a Winows lefagyott fagyás közben...
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ez lassú 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
UPC gyorsított vagy csak nekem jött le 10 perc alatt 700 Mb ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a Winows lefagyott fagyás közben...
<#buck>#buck>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
81.208.23.215:20100
193.65.56.131:20101
82.136.37.185:20215
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Persze csak ha nem félsz!
xDDDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
https://grentmedia.hu
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.