Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X P A
Lebuktál <#zavart2><#eplus2><#hehe>

RIZLA
tablettát...? 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

[HUN]PAStheLoD
kempelj, de elõtte dobj be egy speed tablettát . .akkor megvan a pörgés , és mégse halsz meg ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

X P A
az <#whatever>

ReTeK
foci ?

X P A
Hát pont ezaz <#hehe>
Egy hét alatt rendesen "elfelejtek" lõni, és hát infben ha 5x mellélövök akkor az kb fél óra várakozás <#eplus2><#duma><#fejvakaras><#kuss>

eX
Hát reméljük hogy kijön addigra!<#vigyor2>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Mr.Grent
Ha ügyes vagy akkor lepörgöd magad az ellent és kész.

https://grentmedia.hu

Kaszi46
hátha meghalsz az elején akkor tényleg várhatsz<#ravasz1><#awink><#eplus2>

*Posse*T.W.D*

X P A
uhumm végülis egyetértek veled, nekem az egyetlen bajom ezzel az, hogy hetente egyszer játszom és olyankor kell a "pörgés". Infben meg várhatok mire vége a körnek...
<#vigyor5><#hehe><#szomoru2>

Erasmus
jólmegaszontad öcsém háááát xDDDDDD

[HUN]PAStheLoD
Ip-t plz 😊

szerk: visszaolvastam ;]

[HUN]PAStheLoD
elmentek a gecibe , pont ma nem voltam itthon 😄

Kaszi46
sztem is! viszont amit korábban belinkeltem videot ami már a továbbfejlesztett, szal q4 motort használja, egyáltalán nem plasztikos, sof stílusához tökéletesen alkalmazható motor, vagy motor lesz! optmailzálva meg sztem nagyon jol van, szar gépeken is ztökkenésmentesen fut, 2007ig meg még karcsú is lesz😄 már ha kijön adigra:\

*Posse*T.W.D*

Pano
szvsz a d3 motor elég szarul van optimizálva, meg rohadt plasztikos.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46
kb én is azt tudom mondani amit Grent. ctf publicon totális észnélküli tömeghent. senki nem törekedik arra hogy csapatjátékot játszon. születsz mész lõsz meghalsz. sokkal több a kemper stb stb. persze warokon van taktik meg minden, de mégsem az igazi SZTEM.
INF-ben viszont "tiszta" a játék. még publicon is törekednek a játékosok arra hogy valamiféle taktika kialakuljon, különben bukta a kör. ez már abból is adódik, hogy nincs értelme ugyanazokona helyeken, ill. ugyanarra mennie mindenkinek, igy eloszlanak az emberek a mapon. azonkivül itt meg van a vadászat élménye,. elõször ugye törekedik mindkét fél a legjobb helyek megszerzésére aztán ha elhullottak páran akkor mehetnek a cselezgetések vadászatok! amikor 2en vagytok általában kapásbol kialakul az összhang még ha idegen is, hogy ki mit figyel, és ez benne a kurva jó. arrol nem is beszélve ha haverokkal játszol és ventrin is vagytok akkor szinte tuti hogy taktikusan egymást segítve játszotok, mig ctf ben valószinüleg rambózik mindenki 1edül.
persze ez is csak 1 vélemény, egy vérbeli ctf es játékos biztos meg tudja magyarázni az ellenkezõjét.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
megnéztem , hálisten ez csak egy srác véleménye, ami szerintem nem is jó oldalrol közelíti meg a dolgot. ugyanis a gohul motor az csak a sebzés ill. csonkítás rendszer, amit a ravenesek fejlesztettek ki. ezt gyakorlatilag bármelyik játékba lehetne portolni. szóval az hogy bf2-be megvették a gohul3-at nem jelent semmit, fõleg nem azt hogy sof3 bf2 motoron fog futni. viszont amit a következõ kommentben írtak már sokkal közelebb állhat a valósághoz, de ezt már itt is írtuk(továbbfejlesztett d3 motor). a raven eddig is az id által kifejlesztett grafikus motorokat használta, és a közel, s távoljövõben megjelenõ játékokban is az id uj motorját fogja használni.
persze ez is csak találgatás amíg nem jelenik meg hivatalos info.<#smile>

*Posse*T.W.D*

eX
Nem kérdés volt! Hanem kijelentés!<#wink>

Mr.Grent
Mármint az inf? Igen. Eltaláltad.

eX
Taktika POWA! 😄

Mr.Grent
Mert agyatlan tömeghent a public része. A war része meg idegesítõ. Inf az teljesen más.

Pigo
dc?

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Clint EastWooD
AC 3 dolby codec v. decoder-t keresek WinMedia Player 10 hez
thx

a Winows lefagyott fagyás közben...

Pigo
Lol.Igaz én a KOTOR II-õt 10 megával szedtem egy küfödli cabel estõl az án kis szar csellómmal.<#idiota>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

eX
NAgyon durva már vagy 10edszerre halgatoM! 😄

Pano
nekem eddig 4.3 MB/sec volt a rekord. Csodálkoztam is, hogy 3 másodperc alatt lejött a 12 megás videó 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

andriska
Nekem ennyivel jött tegnap,de mára sajnos visszaállt a rend 😞(

Clint EastWooD
De ez le is jött és müxik is :|

Athletic  Bilbo
nekem a rekord letöltés 22mb/sec 😊))
Ez lassú 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

NaNoKuTyA
<#ticking>

\':..:\'

Erasmus
Clint EastWooD

UPC gyorsított vagy csak nekem jött le 10 perc alatt 700 Mb ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Clint EastWooD
Mert Infen jókat tudok aludni 😊

X P A
Grent, Kaszi, mér nem szerettek ti ctf-ezni? <#nemtudom>

X P A
Már egy éve van hrs? LÁL <#idiota>

ev1l FlOwEr
Köszönöm szépen!
<#buck>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

NaNoKuTyA
<#eljen><#gun><#violent>

BorsoFozelek
<#violent><#gun><#violent>

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

BorsoFozelek
213.113.231.16:20202
81.208.23.215:20100
193.65.56.131:20101
82.136.37.185:20215

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

ev1l FlOwEr
IPket is írj lécciléccilécci!

Persze csak ha nem félsz!
xDDDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mr.Grent
Nah akkor miért? Netán fájna a lelkem hogy lelõtök vagy mi? Nem. Elvesztette a varázsát a játék. A public nemérdekel. Warozni meg 1dül nemélvezet. Ezzel a kezdõ admin szöveggel meg magadat áltasd 😄 Nagyon jól tudta mit tesz. Ennyi.

HRS Tboy
az hogy kickelnek vkit, minden kezdõszerver kezdõ anminjainál elõfordulhat. azóta sokminden megváltozott. profi szerver lett profi adminokkal😊))más is járt úgy mint te és visszajött és azóta sem lett kickelve. az elég gáz ha e miatt nem jársz magyar szerverekre (szerintem nem e miatt nem jössz hrs-re)

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

NaNoKuTyA
én kérek elnézést!!!😛

Mr.Grent
Jaj te kis ártatlan.<#integet2>

Kaszi46
már multkor is irtam : NOS, ELITFORCE, HAXOR, FBE, SEF. természetesen only inf

*Posse*T.W.D*

HRS Tboy
szerinted ha 1 év alatt nem jött rendbe a pici lelke, akkor most egycsapásra elfelejti?<#hehe>

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

NaNoKuTyA
hol?

Kaszi46
mi is külföldön toljuk minden este

*Posse*T.W.D*

eX
Jaj te kis pro!<#mf2>

eX
Hát mivel a magyar serverek általában üresek!Ugandán szoktak lennide nekem az a server config nem fekszik szóval inkább megyek máshova játszani!