Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
ez mi?<#mf2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
thx

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

eX
LOL

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Pigo
ujra sofozni akarsz zulu?itt próbáld meg xD

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Taptarap
még minimájzer kéne ha lenne valakinek.😛

Pigo

Pigo
pb?

Taptarap
OSP már van 😊

Taptarap
PB-t OSP-t honnan tudom leszedni?Kösze elöre is.<#worship>

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

X P A
köszönjük <#eplus2>

Pigo
Az oktató monológja...

Hát igen! Ismét egy új csoport. Szóval maguk akarnak megtanulni vezetni, akarom mondani jogosítványt szerezni. Remélem bukósisakot mindenki hozott magával! Nem, nem az a macakendõ ott az idõsebb hölgy fején nem lesz elég! Akkor bemutatkozás! Ez itt az autó. Még 0 km-es, de ahogy magukra vetem a tekintetem, 10 km-nél nem fut többet totálkárig.

Nincs benne ABS, sem EDS, de ÁFA az van, úgyhogy vigyázzanak. Elõre felhívom a tisztelt tanulók figyelmét, hogy a jogosítványt nem a vizsgaidõ alatt a szélvédõre gyujtött gyalogosok száma alapján kapják meg! Kérem az elsõ kamikázét! Hölgyem, ha már most eltakarja a szemét, mit csinál majd közvetlen balesetveszélynél? Akkor induljunk! Jaj, de ügyesen elindította, pedig a kulcs még itt van a zsebemben.

Mondja mi a tisztelt férje foglalkozása? Nagyon szép volt ez a rutinkör!!! Miután az a két úr ott elõveszi az emelõt és felemeli a kocsit, addig a többiek megpróbálják a még használható bójákat a kocsi alól kiszedni és újra felállítani. Maga miért nem szállt még be? Hogy nincs nyitva az ajtó? Uram ez nem busz, hogy mindent a sofõr csinál! Húzza fel a kilincset! Ne annyira...! Hogy áll az az ajtó? ... Mint a Lamborghinin!

Óóóó, ismét egy hölgy, nagyon jó! Hogyan kedves?! Ja hogy szimpatikusak a pedálok? Árulja el nekem milyen tanuló volt?! Aha, látom tovább nem jutunk, ezért lámpát kapcsolgatni megtanítom. Ha egyet kattint semmi sem történik, ha kettõt, akkor a szembejövõ csúnyán villogni kezd, ha hármat, akkor...neeeee! Tudtam, hogy letöri! Ki jön? Magácska elég fiatal! Igen, tényleg nem zsetonnal megy, maga nagyon jó megfigyelõ. És áramszedõ sincsen hátul, úgy bizony! Nem kémnek készült valamikor? Ha kigyönyörködte magát a visszapillantó tükörben, talán indulhatnánk. Szépen engedte fel a kuplungot, de ha gyakran fog így elindulni, a várakozók asztmát kapnak a gumifüsttõl! Uram, ha becsatolta magát indulhatunk. Mit csinál? Ez nem bicaj, hogy a két szélsõ pedált felváltva kell taposni!

Most kimegyünk a forgalomba. Balra van egy teherautó, vigyázzunk! Igen ez itt jobbra a járda, ahol most megyünk, most egy kicsit balra, vissza az útra! Én a villanyoszlop után gondoltam, nem vele. Ha gyakrabban fékezne, a Zil hátulja nem hagyna olyan mély nyomokat a motorháztetõben. Fektessem az anyósa képét a fékpedálra, hogy rá merjen lépni?? Jöhet a következõ! Mit kérdezett? Hogy miért van a kocsinak csak a két oldalán kerék?

Szerintem ennyi esélyt még adhatunk a gyalogosoknak, vagy nem? Hát ahogy maga kormányoz, még a kéményseprõ sem érezheti magát biztonságban. Igen a tetõn! Ugye maga szokott Forma-1-et nézni? Ne is kérdezze, a fordulatszámból jöttem rá. Most éppen az infravörös tartományban van a mutató, látja? Kiértünk a lakott területrõl, most gyorsíthatunk 80-ig.

Tökéletes, de itt már nem kell végig egyesben menni, mint a rutinpályán! Kapcsoljon kettesbe! Áááá, ha a kuplungot benyomta volna, a váltót még talán megvette volna a bontó. Kérem a következõt! Ha tudtam volna, hogy maga így vezet, bukócsövet szereltetek az autóba! Amint látom, maga mindent kihozott a motorból, beleértve a fõtengelyt is. Igen az röpült ki az elõbb.

Sebaj, már úgyis törzsvendég vagyok az autószerelõnél. Maga az utolsó? Kár, pedig még nyitva van a roncstelep! Miért nem megy? Sebességbe kéne tenni! Nem, nem rögtön RAKÉTA fokozatba. Hogy kapcsolgat? Mint egy zárlatos telefonközpont. Lottóznia kéne, tudja! Nyolcadszorra még senkinek sem sikerült ma megtalálni az egyest. Jöjjön, maga lesz az utolsó! Nem mohikán, ne féljen! Most meg hová fut? A WC nem arra van!

Pigo
Ez rd mod?

Shogun
ez má regiiii😊

de azert jovolt ujra megnezni
ma reg lattam😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Athletic  Bilbo
hüje 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
téged már jó pár éve megalkotott Faterod és Muterod, mégse kellesz <#mf2><#hehe><#fogmosas>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RIZLA
xD Bilbo vazzeg....szégyent hozol ránk...? xDDD Na összehivom a csapatot, mi legyen a sorsod... 😄DDD<#eljen><#violent><#gun><#hehe><#hehe>

HRS Tboy
roninnank jobb, mert pontosabban lõ<#nyes><#nyes><#nyes>

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

eX
Tökmindegy hogy jó-e a neted vagy sem! Kikaptaotok! xDDDDDDDDDDDDDD Muhahahahaha<#hehe><#nyes><#eplus2><#vigyor2><#mf1>

andriska
Gondolom megint sokszor láttad az ellenfél zászlóját...<#nyes>

Erasmus
mi az hogy nincs kész? akkor mostmar nem is kell...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pano
hogy lenne kész drága barátom? Olvasd el a postomat még1x 😊

Erasmus
privatba kuggyed e lol , má kesz a zódal? xD

Athletic  Bilbo
YO a netem ezekszerint. 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

NaNoKuTyA
te mikre emléxel! 😄

\':..:\'

eX
MegaLOL feltétlenûl szedjetek le és nézzétek meg! 😄

ReTeK
eheheh

Pano
😄D

Kaszi46
hehehh, az jo sztori volt😄D

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
Esetleg:

[email protected] ???

xDDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
majdnem 😄

Mr.Grent

https://grentmedia.hu

Pano
Hali!

Múltkor felvetettem egy olyan honlap ötletét, ahol a scene-ben található játékosokról lenne fent fotó.
Régóta ismerjük már egymást, jól meg is vagyunk és szerintem ez jó kis „emlékszobor” emelés lenne, hogy megkoronázzuk az itt eltöltött éveket 😊.

Szóval, ezt az oldalt én elkészítem. Így, aki szeretné, hogy kerüljön fel róla kép (remélem mindenki küld), akkor küldje el az e-mail címemre. Az e-mail címemért priviben lehet jelentkezni, nem akarom a nagy nyilvánosság elé kitárni😊

Erasmus
AZERDÕBE!

RIZLA
énerkelgetünk....?! hamisan.....?!<#hehe><#hehe>

Kaszi46
LOL2
jaaaa meg sztem az is legalább annyira fontos hogy ebben is lehessen lõni, meg az is hogy fps legyen.....mámmámmá-mámmámmáijáijá

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
LOL

*Posse*T.W.D*

RIZLA
áz.... 😊

ReTeK
kezdõ ? <#idiota>

Pigo
Sz.tem nem csak az lényeges hogy milyen motor fogja hajtani(persze ez is qrva fontos) hanem az hogy a játék MP-je is ugyan ilyen jó lesz mint a sof2-é.<#conf><#conf><#conf>

ev1l FlOwEr
Megoldódott.
cl_allowdownload 0

wázze....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
keyboard options méjbi

*Posse*T.W.D*

Erasmus
lol

sziasztok

szerintetek hogy lehet megcsinálni azt hogy a távcsó zoomoljon mert nekem nics az optionsba.
<#conf> <#conf> <#conf> <#conf> [#conf
BorsoFozelek
msn?

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

ev1l FlOwEr
Az osp mappából a gore.pk3-t kûgye el nekem valaki, legyen olyan drága, mert az egyik inf szerverre,-ahol a fél PosSe tolta tegnap este - nem tudtam belépni, mert ez a fájl nincs meg nekem, és a szerver autodownload listáján sincs fenn, egyszóval nemtom letõteni.

Köszike.

<#fejvakaras>

eX
akkor az gáz lehet!

RIZLA
miért is....? 😊 amugy mindig lebukok....