Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
<#wave>#wave><#ravasz1>#ravasz1>
-FDI-Brutal-Hooligan
Próbajáték kell? Tegnap telepítettem fel a SOF2-t, de szerintem jól megy.
<#mf1>#mf1><#vigyor1>#vigyor1><#worship>#worship>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
https://grentmedia.hu
Ezt priviben kaptad?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
amugy meg a sof2 szempontjábol a posse születés ideje:
2002. okt. 27. 13:38 | Privát | Válasz | #3051
Szal a mandown moddal mit is kell tenni ha lekaptam az obi serverröl? ja gratula az uj honlaphoz meg Pano neked is
Más:
Alakulo félben van a ---->Posse sof2 klán.
Eddigi tagok Tocomanyus46, Pupcika, és KasziRossi46 ugyhogy még az összes klánnak van egy kis ideje hogy összekapja magát mert incoooomiiingggg és hedsátot alkalmazunk mindenkin
<#worship>#worship><#integet2>#integet2><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#ticking>#ticking><#wave>#wave>
*Posse*T.W.D*
Amugy tényleg kik vagytok mik vagytok, honnan gyöttetek, hol voltatok eddig, van e e szerveretek, realdamage-e, infeztek vagy ctfeztek e, akartok e velünk warzani? he tibitib?😊
*Posse*T.W.D*
naná hogy Tiesto 😄
a Winows lefagyott fagyás közben...
Ezért még nem lehet elérni a tárhelyet
http://indvip.uw.hu
a Winows lefagyott fagyás közben...
Megnéztem a GMC oldalát és már nemazért annyian vannak mint az oroszok igaz ez nem gáz!
Aztán tovább megyek ha "ÕK" a legnagyobb SoFos calan akkor miért nincs meg tibitib nek a SoF mindegy!
Harmadik ami nekem szemet szúr hogy ott végignéztem a tagokat hát nem rémlik hogy játszottam volna vcalameikkel is együtt valaha! De lehet hogy csak amnéziás vagyoK!
meg egy kérdés tibitib ti toljátok a clan baset? <#conf>#conf>
(De az oldal faszán néz ki) <#idiota>#idiota>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Ezt most minek vegyem? Valaki fordítson pls
https://grentmedia.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Andris miskolci
Eramus akkor miskolci
pano csak járt miskolcon!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Jaaaaaa, usásban teherautókat meg furgonokat gyártotok.
Beugrott....
<#papakacsint>#papakacsint>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
*BALFASZ* Server ip:195.228.156.230 port:20102 balfaszclan.obinet.hu