Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
köszi!

\':..:\'

andriska
<#nyes>

RIZLA
😄 Hooli néha beugrik...eldumálgat magával, oszt tipli... xDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

eX
hát te még élsz??<#idiota>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Grave Digger
Te hülye fasz :-)

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

fdi-brutal
Én sem hagynám ki....jelentkezem!!!Én már rutinos vagyok, egy hete telepítettem.
<#wave><#ravasz1>

-FDI-Brutal-Hooligan

Hooligan
Hol lehet jelentkezni klántagnak????!!!!
Próbajáték kell? Tegnap telepítettem fel a SOF2-t, de szerintem jól megy.

<#mf1><#vigyor1><#worship>

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

Mr.Grent
Ja 😄 Meg is lepõdtem. Mondjuk szívesen kirakom meg stb. De ez a hangnem egy kicsit pfff.

https://grentmedia.hu

csabawarchief
Mi ez a GMC klán? Sose hallottam róluk. Viszont a honlapjukon jó a zene! : ]

ev1l FlOwEr
Muhahahahahaha...
Ezt priviben kaptad?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
<#nemtudom>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46
mink mink vagymunk, meg mindenki az, amit megeszik<#idiota>

amugy meg a sof2 szempontjábol a posse születés ideje:
2002. okt. 27. 13:38 | Privát | Válasz | #3051
Szal a mandown moddal mit is kell tenni ha lekaptam az obi serverröl? ja gratula az uj honlaphoz meg Pano neked is

Más:
Alakulo félben van a ---->Posse sof2 klán.
Eddigi tagok Tocomanyus46, Pupcika, és KasziRossi46 ugyhogy még az összes klánnak van egy kis ideje hogy összekapja magát mert incoooomiiingggg és hedsátot alkalmazunk mindenkin

<#worship><#integet2><#violent><#gun><#violent><#ticking><#wave>

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Mé tik kikvagytok? 😄

Kaszi46
létszámát tekintve tényleg a legnagyobb<#ravasz1>

Amugy tényleg kik vagytok mik vagytok, honnan gyöttetek, hol voltatok eddig, van e e szerveretek, realdamage-e, infeztek vagy ctfeztek e, akartok e velünk warzani? he tibitib?😊

*Posse*T.W.D*

na én is miskolci vagyok és arra gondoltam hogy talán ha valakivel tudnék találkozni az elhozhatná magával a 2.cd-t amin rajta van az a fájl ami nekem kell én felrakom azt a gépemre és visszaadom ott rögtön annak aki ideadná nekem és ennyit szeretnék kössz
Clint EastWooD
Jah és a legnagyobb Istenkirály zene megy alatta 😄

naná hogy Tiesto 😄

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
tegnap kezdték el felújítani az oldalt.
Ezért még nem lehet elérni a tárhelyet
http://indvip.uw.hu

NaNoKuTyA
mindörökké!😊)))

Mr.Grent
Miért létezik? 😄

eX
Most lehet hogy bunkó avgyok de nem birom ki!
Megnéztem a GMC oldalát és már nemazért annyian vannak mint az oroszok igaz ez nem gáz!
Aztán tovább megyek ha "ÕK" a legnagyobb SoFos calan akkor miért nincs meg tibitib nek a SoF mindegy!
Harmadik ami nekem szemet szúr hogy ott végignéztem a tagokat hát nem rémlik hogy játszottam volna vcalameikkel is együtt valaha! De lehet hogy csak amnéziás vagyoK!

meg egy kérdés tibitib ti toljátok a clan baset? <#conf>
(De az oldal faszán néz ki) <#idiota>

NaNoKuTyA
tud valaki egy sms-es ftp-t? kéne valami új játék😛

NaNoKuTyA
a legnagyobb klán tényleg nincs ott!😊

Erasmus
a miskolci ciganyok is miskolciak!

RaSTaBaNDiTa
neeem ez sima mezei bunkóság ...

Mr.Grent
Kérés? Fenyegetés? Poén? Nemvágom.

Mr.Grent
helloka láttam hogy ott fennt vannak klánok pl BALFASZ klán meg ilyenek és milyen lenne ha Magyarország egyik legnagyobb klánját is oda elhelyeznéd a klán a honlap címe pedig www.gmc.atw.hu remélem kijelzni hogy melyik fórumból írok ha nem akkor oda kéne kirakni a soldier of fortune 2 multiplayer kössz

Ezt most minek vegyem? Valaki fordítson pls

RaSTaBaNDiTa
a barlangfürdõ is miskolci 😄

ev1l FlOwEr
<#crazya>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Erasmus
<#ticking>

ev1l FlOwEr
Én is miskolci vagyok!

Cicero
<#mf2> Akkor az enyém még csak fejlõdik 😄DDD

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Erasmus
EDDA is miskolci xDDD

NaNoKuTyA
VV Ágica álá "vákum" is miskolci!

Pigo
Nh akkor tisztázzuk ki Msikolci és ki nem?xD
Andris miskolci
Eramus akkor miskolci
pano csak járt miskolcon!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Erasmus
liar

ev1l FlOwEr
GMC...várjunk csak.....
Jaaaaaa, usásban teherautókat meg furgonokat gyártotok.
Beugrott....
<#papakacsint>

RIZLA
#69353 <<----

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
amugy...jut eszembe....a klánodon belul nincs vki, aki oda tudná adni neked a cd-t?

Clint EastWooD
Erasmus is Miskóci
xD

na valaki meg tudná nekem szerezni a textures0.pk3 fájlt?akárhogy tudom hogy 400mb de nekem nagyon el sem tudjátok képzelni milyen szükségem van rá benne vagyok a klánba ha ismeritek és hogy a teljesítményemet elismerjék ehhez az kéne hogy normálisan tudjak játszani... szóval csak akárhogy gyorsított letöltés a dc++-on vagy honlapról kösz szépen elõre is mindenkinek
andriska
<#nyes>

BALFASZ lal33
LooL<#circling>

*BALFASZ* Server ip:195.228.156.230 port:20102 balfaszclan.obinet.hu

RIZLA
Andriska is "falubéli"....<#banplz>

ja mert talán tudnánk találkozni valahol hogy elhoznád a 2.cd-t én gyorsan felmásolom a gépre és ennyi lenne lécci gondold át kössz<#help>
hello PIGO te miskolci vagy?és ott merrefele lax?léci írj kössz ja és neked a double helix van meg?<#confused>
 eX
király!<#vigyor>

Pigo
k. de lehet hogy egy kalóz 😄

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RIZLA
egy geci.... xD

eX
mi vagy te? 😄

RIZLA
akarsz rola beszélni...?😄