Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
ezek szerint csak a sof-hoz vagy láma 😄
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
de még gondolkozom, hátha eszembe jut vmi
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Milyen nevet adtatok neki, ha nem vagyok indiszkrét 😊
Tanísd meg minnél elöbb SoFozni! <#idiota>#idiota>
*BALFASZ* Server ip:195.228.156.230 port:20102 balfaszclan.obinet.hu
Igazad van, ezt pozitívan kell felfogni, szeresd feleséged gyermekeit, hátha köztük van a tied is!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Felgyorsítva végigcsinálja azt, amit nyomogattál a billentyûzeten, de azonnal nem reagált, vagy egyszerûen onnan folytatod, ahol leakadtál?
Mert ha az elsõ verzió, akkor axelero szar, tipikus router túlterhelés jelenség. Ilyenkor kell leüvölteni axelerót, hogy tegyenek át egy kevésbé leterhelt routerra, mert különben.....
Nekem is volt ilyen a kezdeti idõben.
Ha a második, akkor egyelõre nemtom.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Gyerek rulz. 😊<#vigyor3>#vigyor3>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
(tûzfalra meg majd visszatérünk:-))
*Posse*T.W.D*
Bármi más program ami valamely módon kapcsoladba áll a fájlokal (egyébb ellenõrzõk?).
Minden esetre, ez több mint fura.
Szvsz, most az utóbbi frissítésbe került bele olyan dolog, ami nem tetstzik ott valaminek
nah, ezt jól megaszontam 😄
SP2 tûzfal turn off-al próbáltad 8bár nem értem, miért azt használod, de ebbe, msot ne menjünk bele, nem ez a lényeg)?
-----------------------
proba megvolt hiba ua!
*Posse*T.W.D*
Megy a rezidens védelem?
Lehet, hogy van a sof2s pb valamelyik htm fájljába egy olyan bináris vagy más sorozat amivel pl az antivir nehezen küzködik meg és nagy a scannelési idõ és ettõl beterheli az egészet.
Ez csak egy ötlet, mert már jártam úgy, hogy egy játék az antivirus miatt lagolt be. Beállítottam, hogy a rezidens védelem ne scannelje az adott mappában lévõ fájlokat és megoldódott.
*Posse*T.W.D*
sof meg tuti jól települ fel. amugy is van 3 sof a gépemen, mindegyikkel probáltam és a hiba ua(van egy frissen telepítet, az elõzönek a biztonsági másolata, meg egy tök régi demolejátszásra)!
*Posse*T.W.D*
https://grentmedia.hu
*Posse*T.W.D*
pbsslog fileban pedig csak az van hogy mikor shotoltak
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
szóval a jelenség az, hogy amikor belépek egy olyan szerverre ahol van pb kapásbol beakadok ugy 15 másodpercre(ekkor ellenõriz vissza vmi beállításokat a pb). aztán a játék folyamán kb másfél-két percenként szintén beakadok 5-7 másodpercre(ilyenkor a többiek disconnectednek látnak ha megnyomják tabot). lehívom ezután az akadás után a konzolt semmi nem látszik benne(mármint hogy pb dolgozna vmit).
windows nem új, de pervollal mosva, tûzfal sp2es, kint ha figyelem eközben a netet semmilyen laggolás nincs. sofom ujra van telepitve.
egy érdekesség még ehhez ha ujrarakom sofot akkor ugye szinte tök üres a pb mappám. namármost felmegyek egy pb-s szerverre és nincs semmilyen akadás. aztán beírom konzolba pb_sv_enable, majd pb sv_update(pbweb-el is updateltem ugy is ue a jelenség). ha végzett az update-el akkor el is kezdõdik ez abuzi akadás. szóval tuti a pb vel van vmi de nemtom mi lehet az. ha kirakom a lagometert akkor egy oriaslag nyomait láthatom rajta miután visszatérek disconnected állapotbol.
szívtam pár honapja is ezzel a problémával de akkor egy sof ujra rakás és pb frissítés megoldotta dolgot, most bármit csinálok a hibajelenség fennál😞
pls segítsetek!!!
(a töröljem ki a csítet, meg hasonló szellemes megjegyzésektõl ha lehet most kíméljetek)
*Posse*T.W.D*
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
De ha doldod van akko szinte smmiet de a Balfasz oldalról le tudod szedni a mapokat!
Régóta nem játszottam a sof2-vel.
Most megint szeretnék játszani.
Légyszi segitsen valaki hogy mit kell még feldobnom a gépre ha csak egy alap sof2 goldom van.Milyen pályák,kiegészítõk stb.
Köszönöm
AMD64
AMD64(FX)
Ahhoz legalább Lan T1-es kapcsolat kell. az meg ha jól emlékszem, 30 000 ft/hó?😊