Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Egy évvel ismét több lettem, jöttök sofozni? 😄DDD
Amúgy atom jó volt a d-lan, a kövi lan pedig ha érdekel titeket akkor a pcenter.hu/q14 es oldalon megtaláljátok ismét van lehetõség sofozni ha gondoljátok csinálok belõle versenyt csak írjatok hogy mi legyen, a hp még épülget.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ASzittem beleépûltél a rendszerbe!<#hehe>#hehe>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mellesleg van SOF topic is <#vigyor>#vigyor>
2. "Az a pálya nagyon jó!"
LOL<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
Horvát tengerpart. Végre egy kis nyugalom...
Jó hentelést és nyaralást mindenkinek!!!
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Számomra van benne valami, ami irritál. Nem tudom konkrétan megmondani. Talán túl kötött az egész játék, hiányzik egy alapszintû függetlenség a játékosnak. Vagy tudja a faszom 😄 Nem tudom megfogalmazni..
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Egyépként unatkoztam <#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3><#mf1>#mf1>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Viszont tényleg szomorú, hogy egyre több szerveren csak ezt a két mapot nyomják, mert ezzel megölik a játékot. Pedig milyen jó kis ctf mapok vannak: HK2, Kam3-4-5 etc..
https://grentmedia.hu