Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I.C. : az is beta 😞 en csak azert nem toltom le 😞
valaki tud szervert 1bbkent ? 😊
Gladiator : ezt komolyan gondolod ? november....eleg ritka, hogy 1 novemberben megjeleno jatekhoz mar aprilisban kijojjon a hivatalos demo 😊 szerintem inkabb majus a megjelenes honapja 😊
a full csak novemberben jelenik meg. ez a mostani multi sem hivatalos. gyárból lopták. a hivatalos 18.-án jelenik meg
csak a multit találtam meg a fullhoz nincs link?
IRC-n olyan sorok állnak érte, hogy öröm nézni 😊)))))))
IRC-n olyan sorok állnak érte, hogy öröm nézni 😊)))))))
Riszpekk
na, én léptem, majd jövőhéten a hivatalos demóval jáccunk. az biztos jó lesz. vagy ha nem akkor sof1
na, csinálok gémt, asztán megróbálok meírni az ip-t. de nem fog sikerülni, úghyogy ti is kezdhetitek csinálni
hiába kreálk, mert nemtom megírni nektek az ip címet, de ha lazarrus elmondja hogy kell, akokr csinálok
De😊))
na, kössz a szervereket, most lépek. de azé' bírtam. 1 embert tudtam össz-vissz megölni:-))) Nem baj, holnap eliszem a gépet azt teszek bele 800mhz-t, meg 256ramot, aztán reszkessetek. jövöhéten ugyanitt, ugyanekkor. csá
Hát ez nem megy sajna,ugyanaz,mint ami először Krinyónál volt,azaz awaiting connection😞((
Amugy szerintem egyátalán nme szar a játék,egyedül a hangok harmatgyengék,de szerintem a garfikával semmi baj nincs,a hangokról meg annyit hogy azt ugyis ki fogják javitani,hiszen ez még csak 1 demó,ráadásul lopott😊))
Szóval én optimista vagyok,és szerintem egyátalán nem bukott meg,sőt...
Szóval én optimista vagyok,és szerintem egyátalán nem bukott meg,sőt...
Monnd az ip-t!
az a baj, hogy ha én csinálok egy szervert, nemtok alt+tabozni és megmondani nektek.
Lazarus! te hogy csináltad?
Lazarus! te hogy csináltad?