Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hela!
A 80.98.28.103-ra nem tudok bemenni mert fullos, miért csak 5 fosre van allitva?
A 80.98.28.103-ra nem tudok bemenni mert fullos, miért csak 5 fosre van allitva?
Bazz, tele van a bazzee szerver. CSináljatok már plz. egy oplyat, amiba 6-7 is be lehet menni! légyszi
bakker... nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy hova is kell beíni az ipt. utána még nagyobb nehezen rájöttem, hogy hogy kell belemenni. AZtán extra nehezen betöltött mindent, a neveteket is, aztán kilépett. Disconnected szerver. Amúgy Dyepropetrovszk a nevem. NE LŐJETEK! KI akarom tapasztalni a billentyűket, mert spectator módban nem tudtam.
nekem egyéb bajom van. CSak spectatorkodni tudok. de nekem sincen egy szerver sem. de azé tök jó játék. már 200x végig mentem a pályákon, olyan fasza helyeket találtam:-))) RESZKESSETEK!
ÉS hogy?😊))
Amint bejön a sof2 lehozod a konzolt,és ott kiirja
Amugy még mindig nem megy
Tiszta szívás hogy nem lehet alt+tabozni😊))
Awaiting connection😞((
Most se megy,awaiting connection
Na mivan,megállt a tudomány?😊))
De nekem nem alkalmas a netem ilyesmire...
Jaja,awaiting connection,és nem megy tovább
Ez nekem nem akar menni...nem talál meg
Hát,nem igazán találja meg a szervert...elinditottad már?😊))
Nekem alapból az Infiltrationt adta,amugy meg nemtom,én egyből észrevettem😊))
Nekem is
Szerintem van elég jelentkező😊))
jah,q3 engines
Jah és amit hiányolok,hogy nem lehet kilőni a fegyvert a kezéből a manusznak,bárhogy is próbáltam😞((
Pedig asszem az 1-ben ki lehetett multiba,na mind1...
Pedig asszem az 1-ben ki lehetett multiba,na mind1...
Krinyo,ha már megvan a gém,akkor nyomhatnál 1 szervert is,nem?😊))
Brutalizálni sajna csak ugy lehet,hogy egyben meg is ölöd az ellenfeledet,azaz ha lecsinkítod a lábát vagy a kezét,akkor egyből meghal,arról nem is beszélve,hogy nagyon nehéz megcsinkítani valakit,sőt van olyan hogy egyátalán nme láccik a lövés az ellenen😞((
Az ablaküvegtörés meg tényleg gagyi,meg még a reload sem a legjobb,főleg a MOHAA után...de jól el lehet vele lenni,de szerintem tömegben lenne a nagyon brutál😊))
Az ablaküvegtörés meg tényleg gagyi,meg még a reload sem a legjobb,főleg a MOHAA után...de jól el lehet vele lenni,de szerintem tömegben lenne a nagyon brutál😊))