Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én láttam az előbb DC-n valamelyik HUB-on.
Igaz,hogy 2CD-s a béta??????

mozesapo
A végleges kb mikor jön ki ?

Moby
/off(csak most az 1x 😊 )
Drak,I.C. - itt a válasz a miértekre:
- részlet,NWO forum -
"I really hope you can Bunny Hop in NWO " - és ez egy topic!(ráadásul nem egyedi eset)
Ugye nem kell mondjam hová valósi a lelkem(segítek:3 betű😉.Realitás és bunny hop,ez igen...

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem kő izgulni,csütörtök-péntek tájban úgyis bekerül az ASE-ba,aztán lehet adni a népnek(bár a pre-gamerek addigra sugárban fognak okádni a maptól).A bétát meg nem leszólni,vagy lehet továbbképzésre menni a Termite crew-hoz,ők nagyon ott vannak a "coming soon..." típusú játékok készítésében.Az ami szerverip-t is NWO forumból copypaste-oltam...mintha valami égne...

I.C.ram
jo is volt most vegeztem a jatekkal 😊)
I.C.ram
nme jo elirtad az ipt pls ird le megint!!
1 kis segitseg a szerver keresoknek 😊

http://62.131.224.132/sof2servers/

I.C.ram
mert meg nem is jott ki elvielg! a favoritsba kell irni a server ip cimet
Moby
129.21.144.65 - ha jól tévedek

Mp demo jön csütörtökön,minden valószínűség szerint ugyan ez lesz,ne legyen igazam...

SarkanyfuaRUSH
Udv FREAK, írjál pár szót a SOF 2 -rol, hogy érdemes-e letölteni, vagy tényleg olyan szar, ahogy mondják!
Jó a kérdés nekünk is kéne
D3t0nat0r
Mi az amcsi serverek IP je?

D3t0nat0r
Freak ne töltsd le a bétát, bagyon rossz véleményeket olvastam róla fürumokon! Bugos sz@r az egész, pl. a HWSW-n azt íták, hogy négszög alakú kerekei vannak a teherautóknak, 90 fokot fordulnak helyből meg ilyesmi, csak illúzióromboló!

Szóval amjd amikor kipróbálod legyen a szemed előtt, hogy BÉTA 😊

Más, mikor is fog megjelenni hivatalosan a MP TEST? Fog valamiben különbözni az unofficaltól?

I.C.ram
igen mekibacsi 😊)
Moby
A csimbummcirkusz a lényeg,nem a gameplay,éééérteeeem?

Moby
Pedig hidd el az kell ezeknek,DM 30-an,RPG-vel,meg MM-el.Érthetetlen számomra,minek küzködnek,demokkal,meg bétákkal,nekik ugyis mind1,miaz,hogy néz ki,az is megfelene,ha Mickey egerek,meg Donaldkacsák űznék egymást DM-ben,Disneylandben,dinnyemagköpködőkkel,meg nyalókaágyúval.

I.C.ram
IRC.EXTRA.HU

#SOF2.HU
I.C.ram
gyertek altalaban erre az irc channelre sof2.hu itt van egy par magyar szinte mindig (irc.extra.hu az irc szerver)
I.C.ram
nekem kulon tetszik hogy CS-s a jatek... mert ugye a CS -se a half life gyonoru grafekjanak koszonheti a nepszeruseget hanem a filingnek.. 😊)
I.C.ram
ja es lattam multkrio meg 3 allando szerver ip-t de nem irtam fel oket 😞((
I.C.ram
jaja!! ma ugy felhuztak ket masodpercenkent cal voteolnok hogy ok TDM vagy !!!!!DM!!!!! jatszananak inkabb mint infet! 😞(( iszonyat milyen emberek elnek a foldon 30-an mindenki mindenki ellen azert az szep lenne 😊)
magus
en jonnek krinyo

FREAK
dm, tdm suxxx ass

arra ott a quake, kivagyok tőle, amikor ilyen gamekben dm-et nyomnak........

Riszpekk

FREAK
majd leírom a tapasztalatokat

Riszpekk

Lazarus
Írtam 1 rövid fegyver ismertetőt amit itt lehet leszólni
Krinyo
jön valaki gamelni?
80.98.28.103

I.C.ram
hello regiklantars 😊)

ja jo volt tegnap de szerintem jobb lenne egy 18-as szerver mert kicst soka voltunk benn ahhoz a kis palyahoz... most jovok az amcsi serverrol es TDM megy rajta egyszeruen jatszhatatlan a TDM ilyen sokan... hiaba voteoltunk es az arany volt 13-2 meg is failed lett 😞(
FREAK
juhéééééééé, nekem is elindult és már csak 39 óra!!!! 😊))

Riszpekk

FREAK
örülök 😊

esetleg emléxel a címre? 😊

Riszpekk

FREAK
a full lemászott már valakinek?

Riszpekk

D3t0nat0r
Figy, indítsd el DM ben, és voteal átállítjuk majd a gametypeot inf.re!

Hogyhoyg nem tudod grafikus felületről beállítani?
Nem jön be a menü vagy mi?Mert amugy a Create Servernél baloldalt ott 1 kép és a kép fölött lehet átállítani.

D3t0nat0r
danka!

D3t0nat0r
Tressy a beta még nagyon bugos, ezt olvastam külföldi fórumokon, a végleges nem ilyen lesz!

Nem akarsz MP TEST servert indítani? 😊 Nagyon kéne 😞

Moby
Megtettük,amit meglehetett,de ehhez az isdn kevés,főleg ha modemmel is vannak bent.Nálam csak későn jó,akkor is max4-5 emberig.Ha korlátozom,akkor meg pingelnek a hely miatt,szal ua.Vmi izmosabb konnektes próbálja meg.

Moby
Nos,lehet jönni:
213.197.77.71

király a game...lehet benne menni meg lőni...

ja és az egérkurzor itt is 2mm-enként ugrik, ugymint CSben.
Moby
Jóóóó,sz'al NEM látom a szervered😊

Moby
Yo gamerz!
Lugi probáltam,de látom a szervered.
Ha gondoljátok,belövöm,szóljatok,mi a pálya.

luigi : nem

ic : IP ? 😊

I.C.ram
most jottem egy 7 playeres SOF jatekbol csak magyarok es no lag 😊) kiraly volt nagyon 😊)
oke

lagtalan szervert tud valaki ? 😊

Lazarus
Linket PLZ PLZ PLZ!!!
Dikkma
Sajnálom 😊
Lazarus
aha! Solider of Fortune ][
Soldier.of.Fortune.II.Double.Helix.BETA-950
en is csak ezt talaltam

nah, mostmar utannanezek en is 😊 Hivatalos release ? (nem akar muxeni nekem az isonews)

FREAK
mondom, hogy kint van a full ISO, 2 CD, és ezrek várnak rá IRC-n, úgyhogy egy ideig nem tudom letölteni

Riszpekk