Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én láttam az előbb DC-n valamelyik HUB-on.
Igaz,hogy 2CD-s a béta??????
Igaz,hogy 2CD-s a béta??????
/off(csak most az 1x 😊 )
Drak,I.C. - itt a válasz a miértekre:
- részlet,NWO forum -
"I really hope you can Bunny Hop in NWO " - és ez egy topic!(ráadásul nem egyedi eset)
Ugye nem kell mondjam hová valósi a lelkem(segítek:3 betű😉.Realitás és bunny hop,ez igen...
Drak,I.C. - itt a válasz a miértekre:
- részlet,NWO forum -
"I really hope you can Bunny Hop in NWO " - és ez egy topic!(ráadásul nem egyedi eset)
Ugye nem kell mondjam hová valósi a lelkem(segítek:3 betű😉.Realitás és bunny hop,ez igen...
Adversus solem ne loquitor
Nem kő izgulni,csütörtök-péntek tájban úgyis bekerül az ASE-ba,aztán lehet adni a népnek(bár a pre-gamerek addigra sugárban fognak okádni a maptól).A bétát meg nem leszólni,vagy lehet továbbképzésre menni a Termite crew-hoz,ők nagyon ott vannak a "coming soon..." típusú játékok készítésében.Az ami szerverip-t is NWO forumból copypaste-oltam...mintha valami égne...
1 kis segitseg a szerver keresoknek 😊
http://62.131.224.132/sof2servers/
http://62.131.224.132/sof2servers/
129.21.144.65 - ha jól tévedek
Mp demo jön csütörtökön,minden valószínűség szerint ugyan ez lesz,ne legyen igazam...
Mp demo jön csütörtökön,minden valószínűség szerint ugyan ez lesz,ne legyen igazam...
Udv FREAK, írjál pár szót a SOF 2 -rol, hogy érdemes-e letölteni, vagy tényleg olyan szar, ahogy mondják!
Jó a kérdés nekünk is kéne
Freak ne töltsd le a bétát, bagyon rossz véleményeket olvastam róla fürumokon! Bugos sz@r az egész, pl. a HWSW-n azt íták, hogy négszög alakú kerekei vannak a teherautóknak, 90 fokot fordulnak helyből meg ilyesmi, csak illúzióromboló!
Szóval amjd amikor kipróbálod legyen a szemed előtt, hogy BÉTA 😊
Más, mikor is fog megjelenni hivatalosan a MP TEST? Fog valamiben különbözni az unofficaltól?
Szóval amjd amikor kipróbálod legyen a szemed előtt, hogy BÉTA 😊
Más, mikor is fog megjelenni hivatalosan a MP TEST? Fog valamiben különbözni az unofficaltól?
Pedig hidd el az kell ezeknek,DM 30-an,RPG-vel,meg MM-el.Érthetetlen számomra,minek küzködnek,demokkal,meg bétákkal,nekik ugyis mind1,miaz,hogy néz ki,az is megfelene,ha Mickey egerek,meg Donaldkacsák űznék egymást DM-ben,Disneylandben,dinnyemagköpködőkkel,meg nyalókaágyúval.
gyertek altalaban erre az irc channelre sof2.hu itt van egy par magyar szinte mindig (irc.extra.hu az irc szerver)
nekem kulon tetszik hogy CS-s a jatek... mert ugye a CS -se a half life gyonoru grafekjanak koszonheti a nepszeruseget hanem a filingnek.. 😊)
jaja!! ma ugy felhuztak ket masodpercenkent cal voteolnok hogy ok TDM vagy !!!!!DM!!!!! jatszananak inkabb mint infet! 😞(( iszonyat milyen emberek elnek a foldon 30-an mindenki mindenki ellen azert az szep lenne 😊)
dm, tdm suxxx ass
arra ott a quake, kivagyok tőle, amikor ilyen gamekben dm-et nyomnak........
arra ott a quake, kivagyok tőle, amikor ilyen gamekben dm-et nyomnak........
Riszpekk
Írtam 1 rövid fegyver ismertetőt amit itt lehet leszólni
hello regiklantars 😊)
ja jo volt tegnap de szerintem jobb lenne egy 18-as szerver mert kicst soka voltunk benn ahhoz a kis palyahoz... most jovok az amcsi serverrol es TDM megy rajta egyszeruen jatszhatatlan a TDM ilyen sokan... hiaba voteoltunk es az arany volt 13-2 meg is failed lett 😞(
ja jo volt tegnap de szerintem jobb lenne egy 18-as szerver mert kicst soka voltunk benn ahhoz a kis palyahoz... most jovok az amcsi serverrol es TDM megy rajta egyszeruen jatszhatatlan a TDM ilyen sokan... hiaba voteoltunk es az arany volt 13-2 meg is failed lett 😞(
Hogyhoyg nem tudod grafikus felületről beállítani?
Nem jön be a menü vagy mi?Mert amugy a Create Servernél baloldalt ott 1 kép és a kép fölött lehet átállítani.
Nem jön be a menü vagy mi?Mert amugy a Create Servernél baloldalt ott 1 kép és a kép fölött lehet átállítani.
Tressy a beta még nagyon bugos, ezt olvastam külföldi fórumokon, a végleges nem ilyen lesz!
Nem akarsz MP TEST servert indítani? 😊 Nagyon kéne 😞
Nem akarsz MP TEST servert indítani? 😊 Nagyon kéne 😞
Megtettük,amit meglehetett,de ehhez az isdn kevés,főleg ha modemmel is vannak bent.Nálam csak későn jó,akkor is max4-5 emberig.Ha korlátozom,akkor meg pingelnek a hely miatt,szal ua.Vmi izmosabb konnektes próbálja meg.
király a game...lehet benne menni meg lőni...
ja és az egérkurzor itt is 2mm-enként ugrik, ugymint CSben.
ja és az egérkurzor itt is 2mm-enként ugrik, ugymint CSben.
Yo gamerz!
Lugi probáltam,de látom a szervered.
Ha gondoljátok,belövöm,szóljatok,mi a pálya.
Lugi probáltam,de látom a szervered.
Ha gondoljátok,belövöm,szóljatok,mi a pálya.
luigi : nem
ic : IP ? 😊
oke
lagtalan szervert tud valaki ? 😊
Soldier.of.Fortune.II.Double.Helix.BETA-950
en is csak ezt talaltam
en is csak ezt talaltam
nah, mostmar utannanezek en is 😊 Hivatalos release ? (nem akar muxeni nekem az isonews)