Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszontem.
Csinálj egy ftp szervert a gépeden feltöltöm hozzád, a többit magánban.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
(majd szólok, ha kijött :o)))
Szerintem nem árt ez a gyerekeknek...én is ilyneeken nőttem fel, és tessék, teljesen normális vagyok!!! (a hangok is megmondták)
A célzással is van tényleg valami baj, mert az istennek sem akarnak odalőni a fegyverek ahova célzok....(persze persze van hatótávjuk...de akkor is) Amúgy a grafikájával valamit elcseszhettem, mert valami kurva fakó volt az egész színtelen
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
most tölthetem le, és próbálhatom ki énis :o)
2, Jó neked a GC, minek szenvedsz ilyen bonyolult gépekkel???
3, A töltési idő MAGA A BUG, mivel 5-ből négyszer ki is fagy single-ben
Riszpekk
Egyszer. Ha textura detailek 32 biten es trilinear-on vannak a toltesi ido hihetetlen nagy es ku..ra szaggat. A modellek tenyleg gagyik(szogletesek). Az emberek viszont szepek, es a serulesek is k..va jok. Az agonizaciok is elsorenduek. Ami gaz meg vele, hogy neha elfelejti a menteseket es elofordul, hogy kibasz a fomenube persze mentesed sehol. Osszesegeben itt a masodik pelda (Jedi Knight 2 utan) hogy lehet egy Q3 engine-t elbaszni. Ba..tok meg Gamecube-on a Rogue Leader max 5 mp-et tolt es kb. 5x komplexebb palyat tolt be. Remelem sikerul kijavitaniuk a hibak nagy reszet mert nagyon vartuk mar. Ez egyenlore nekem is csak 'alfa' benyomas.
ja, hogy OFF vagyok
sorry
szóval multiban coool a gamma 😊
Riszpekk
Adversus solem ne loquitor
Kérdés hogy mit csináltál ezután. Végig nyomtad a tűzgombot, mint a wolfiban(ott thompsonnal egy tárat is ki lehet lőni úgy hogy minimálisat szór a fegyver), vagy 3asával, 4esével lőttél? Mert ha az első, akkor nem csodálkozom.
Nincs kedvetek egy magyar SOF2 klanhoz?
Ha te a Wolfhoz vagy szokva, akkor megértem hogy idegesít a szórás, de attól még maradhatott volna a server 😞
Mohaaban meg semmi ilyesmi nem volt. Vagy ha te a szórást nevezed "baromságnak", akkor nem szóltam 😊
Én sem értem mi a bajod a fegyverekkel. Egyedül az M4 gránátja idegesít engem, ami irreálisan keveset sebez, remélem javítanak még rajta, de a többi teljesen rendben van, élethűen sebeznek. Csak mondjuk itt nem szabad úgy lőni velük, mint a wolfban az Mp40el/thompsonnal, mert ott azok minimálisan szórnak, itt meg élethű a szórás. Kissebb sorozatokat kell lőni.
Adversus solem ne loquitor