Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Hi!

Én is remélem, hogy végre küzdhetünk egyet! Csak nektek több az elõnyötök, régóta együtt vagytok, ismeritek egymás mozdulatait, sok játékot nyomtatok/nyomtok. De ennek ellenére mi szivessen felvesszük büszkességgel a harcot! Reszkesetek, ehh 😄DD

Tegnap esti gém nagyon jó volt, egyre többen jönnek a szerverre ezáltal marha élvezetes a játék.

Pano
"A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hali!

Ez most egy OFF lesz. Hogyan lehet a May Payne-ben az FPS modot aktiválni? Régen már ment egyszer, de sajnos elfelejtettem.

Thx.
CSOCSO
szar ez a gamez.. az elsõ pályát nem bírom közepes szinten átvinni bazz.. ez azé cink...
Sziasztok, mai (illetve tegnapi) nappal megalakult a DCF klán! Nevünk Deadly CrossFire, és reméljük sok ellenfél kerül majd a halálos kereszttüzünkbe! Üdv mindegyik (sajnos kevés) magyar sof2 klánnak!
CSOCSO
kabbe😊
Pano
tanulj meg angolul 😄DDD De szerintem a magyarosításra még jó ideig várni kell!

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

CSOCSO
magyarosítás van már? nekem kéne😊
CSOCSO
már itt a gamez nálam:9 nemsokára felteszem..kiváncsi vagyok miért nem tetszik senkinek...
Kolin Mekré
Üdv!

Hohóó, mit olvasok, az új pöcsben szerepelni fog a MP5SD-ös fegyver? HM a kedvencem!
MEgnézem majd mit tud Realdamage-el
Méghozzá hangtompító is lesz rajta

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

senki nem jart meg ott ahol az 1 reszben is ismert bazis /bolt/ felrobban es ott hogy kell tovabbmenni???????

Pano
Szia CragHack

a francba, megint nekem volt igazam 😄DDDDD

Pano

Pano
Szia Dud!

Nagyon állat volt 😊. Ehh, elején mindíg egymást nyirtunk nem emléxel? Mindíg egyszerre estük össze holtan 😄. A plusz killek, meg hááááát. Úgyis te vagy a jobb, egyszer elviseled ha jó párszor lelõlek 😄DDDD

Pano

Pano
Na OBI, ez nagyon sirály lesz . Bár még tegnap nem volt idõm kipróbálni az újításokat mivel felmondta a bill. a szolgálatot. Majd ma, de legyetek . Ha nem,

DRAK: 159645305

elakadtam. megvan a viruscd. vissza a bazisra felrobbant. az fbi osok elmondjak a maguket minden komplett es sehova se tudok menni hogy tovabbmenjek. mi a tovabbjutas kulcsa??????

Kolin Mekré
Üdv!

hihihi mondjuk a szem 32 pléjeresnek mutatja nem 24-nek..ez már sok lesz a jóbol

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
SGP 😄DDD Te vagy a békakecske? 😄DDDDD hát ez kész...

Na a témádra vissza térve, szerintem nagyon fasza lenne ha lenne új map, mert már kezd uncsi lenni akészlet, meg szerintem annyira nem is sikerettek olyan hûde jóra az alap mapok...

Pano
A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik!

valaki nem jön MOT hentelni egyet?

koszontem.

léci vki dobjon meg 1 mail-lel,hogy honnan tudnám letolteni az iso-t,mert átnéztem az egész topicot,de nem találtam.köszi
[email protected]
Örm
Kösz sikerült!!!!!!!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
A pálya legelején lévõ õrrõl van szó amint leszúrom, vagy beledobom a kést vége!!

Örm
Segítsetek elakadtam a vasútállomás elsõ pályáján,mepkapom a palitól a wc-ben az aktatáskát de nem tudok továbbmenni ha lelövõm az õrt vége a játéknak kösz!!!!!!!

Pano
Szia CragHack!

Azt eldobhatod, a rip az szar úgy ahogy van, ha fel is installálod tuti nem fut rendessen, meg szar is lesz!

Punker
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Tud valaki mondani egy CD keyt? elõre is kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az öröket késsel kell ledobálni, az út egyértelmû amerre az örök vannak arra kell emnni... és ezt: mellékeld.
azt hiszem csak annyi a trukk hogy csendbe kessel kell megolni az oroket es minden ok. a mozdonynak van 1 kapcoloja amihez a vonat tetejerol atugorva lehet eljutni. ha ez a problema?

cervin
segits a vonattal nem tudok tovább menni.sok teherauto ,tudosok azok rám lõnek én õket le.a vagont lekapcsolom a mozdony nem indul,,,kerlek segits mert napok ota nem tudok tovább menni....
szia pont rad van szuksegem mert elakadtam. megvan a viruscd. vissza a bazisra felrobbant. az fbi osok elmondjak a maguket minden komplett es sehova se tudok menni hogy tovabbmenjek. mi a tovabbjutas kulcsa?

Kolin Mekré
M60-as rulez

Frank99
tényleg nem tudja senki?
Egyszerûen nem megy...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

cervin
nem indul el.. ha nem kapcsolom le akkor berreg,ha lekapcsolom akkor semmi...már napok ota itt vagyok.. lehet ,hogy prog. hiba?Pedig nagyon mennék tovább..
Frank99
Hi!
Hogyan kell letenni a felvett hullát????
Megvadulok, de nem tudom letenni. A SPACE nem megy....
Köszike

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

nekem miskolci vagy? Mert akkor ugyanonnan van.
Nekem pl 4 szer kellett ujra megirni mire az egész kész lett normálisan

koszontem.

FREAK
én is szedtem le négyetötöt, és 2 nagyon bejövõs!

Riszpekk

pályák természetesen, nem pályál
Egyébként vannak új pályál a MOHAA-hoz. Elég jók!
Majd nyomulhatunk velük. 😊)))))

Van egy pálya fent az fpscenteren vagy min, amit a Kelly hõsei-rõl másoltak le. Azt sajna nem tudtam leszedni. Pedig a bankot kell kirabolni ill. védeni. Jó lehet, nem?
Már végignyomtam! 😊))))
Csak segítek azoknak akik elakadnak.
FREAK
szenvedsz ezzel a szarral? 😄DD

Riszpekk

Sziasztok!Tegnap akartam kiprobalni a SOF2-t.
Installalasnal kerte a 2.cd-t, de nem tudta megnyitni a \base\map.pk3 file-t.Megneztem, tenyleg nincs rajta a cd-n. Az installalast nem tudta befejezni.Tapasztalt v.ki hasonlot? Tudtok v.mi megoldast? esetleg a kerdeses file-t kilinkelne v.ki! Koszonom a segitseget!
Na, akkor pontosítsuk csak hol is vagy. Azt írtad hogy lekapcsoltad a mozdonyt. Akkor ezek szerint már egyszer elindítottál egy másik mozdonyt amivel meglöktél egy vagont, igaz? És azután felmásztál az utolsó vagonba a dobozokon, a tetõre és az alagútban tovább. Ez már megvolt igaz?

Akkor most ott vagy ahol le kell kapcsolni a mozdonyt, mert az utolsó vagonra ráomlott a tetõszerkezet és ez miatt sehova sem megy a vonat. Ezután simán el kell tudnod indítani a mozdonyt amivel át fogod törni az elõtted álló kaput.
cervin
nincs benne a kar... mi afranc..valami hiba vagy mi?csak a müszerek vannak ott és a kapu sincs kinyilva...????
cervin
nincs benne a kar... mi afranc..valami hiba vagy mi?
Herk
kár, pedig tetszik!
Bõven elérted!Svájc kb 5 map + 3 texas ,és ezzel vége !
Herk
Most értem a Svájci pályára, mennyi van még hátra belõle, elértem a felét már?
IMYke2.0.0.0
Tudod, a Voodoo-m egy korábbi gépbõl maradt.
Egyszerûen nem volt annyi pénzem egy hónapja, hogy az éppen aktuális igényeknek (igényeimnek) éppen (vagy rendesen) megfelelõ VGA-t vegyek. Ezt a gépet is ki kellett préselni valahogy... 😞
Természetesen, azzal tisztában vagyok, hogy upgrade szükségeltetik...
Az viszont kiborít, hogy egy gyorsan frissen megjelenõ játéknál azt mondják, hogy az éppen aktuálisan - bár dinamikusan fejlõdik ez a szegmens is - magas órajelû proci nem tudja a maximálisat kihozni a game-bõl, ha megkapja a szükséges támogatást (értsd: VGA, RAM jó monitor - nekem ebbõl csak a VGA hibádzik)!
Értek annyira hozzá, hogy tudjam: a legfontosabb komponens ebben az esetben a VGA - akkor is qrvára idegesít az a nyílvánvaló szándéka ennek a Játék "ipar"-nak, hogy sarkalljon a folyamatos(!) upgradelésre, csak azért, hogy legalább folyamatosan lásd azt a mozgást a monitorodon, amit korábban, fele ilyen nagy hírverés mellett ki tudtak hozni kevésbé hardver-igényes játékok (is).
Ez olyan, mint a pókfoci a kisgyerekeknél: ahogy nõnek egyre kevésbé lesz fontos maga a csúszás mászás, helyette nyerni akarnak... csak itt a játéktermelõkkel állunk ekképpen.
Pfuj!

Bocs az OFF-topicért!
Azt hiszem, megnevettetõ, hogy egy Quake III motoros játéknak 1500 MHz és "következõ generációs videokártya" kellene a kellemes futtatásához! Nekem egyszerûen szakit a Team Arena - még a Voodoo-n is!

Sajnálom ezt a Világot!

i2k = IMYke2000 - - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hja:
Nekem - AMD XP 1700+, 256 DDR, Voodoo Banshee (tudom, ez a gyenge láncszem - de eddig minden vadiúj game mûxik rajta)...

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bocs, hogy csak úgy beugrok ide, de nem bírom ki:

- én most szereztem meg a Játékot;
- felugrottam a planetsoldier-re és megnéztem a speckóit: az agyam eldobtam!
Ahhoz, hogy flottul fusson az én erõmûvem is kevésnek bizonyul - szerintük! Röhej!

Soldier of Fortune 2 System Requirements
Worried SoF2 won't run on you PC? Well never fear, PlanetSoldier is here! We have compiled a set of specs which are most likely to be the actual game specs, so get upgrading!

Minimum Spec -

Pentium II 450 MHz, 128 MB RAM, TNT 16 MB Graphics Card.
Max Resolution: 640x480, Detail: Low

Middle Spec -

Pentium III 850 MHz, 128 MB RAM, GeForce 2 Graphics Card.
Max Resolution: 800x600, Detail: Medium

High Spec -

Pentium 4 1.5 GHz, 256 MB RAM, GeForce 3 Graphics Card.
Max Resolution: 1024x768, Detail: High

Max Spec -

Pentium 4 2 GHz, 512 MB RAM, Next Gen Graphics Card.
Max Resolution: 1280x1024, Detail: Max

NoComment!

i2k

Ha leakasztottad a mozdonyt akkor annak el kéne indulnia. Persze ehhez meg kell tolni a mozdonyban található kart.
Két mozdony is van a játékban. Az egyikkel meg kell tolni egy vagont, (egy másik pályán) a másiknál meg a mozdonyt magát kell elkötni. Bocsi , ha rosszul emlékszem.