Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
HEhe, nem jön be az oldal

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pharaoh
Ez van minden másolt CD-vel. Másolttal csak feltört szerverekre tudsz felmenni.

Pano
Hi!

Itt találhattok a Patchrõl 9 screenshotot. ROhadjon meg, kurva jó lesz 😄D

A Screenshotokon feltünik a bomba lerakási módszer, akárcsak a cs-ben és az új fegyver 😊

http://sof.fragland.net/

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kolin Mekré
hihi a kis mohó

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Miért nem frissültek a statok a siteon? Azt mondtátok reggelente lesz updatelve de még mindig a július 2.-i állapot van fent.
Pano
megyeeeeeeeek 😄

Pano
em bírom nyomni az f5-öt 😊) mivanmár? 😄

Pano
RAdical: ha kuksolod a fórumot, akkor gyere be wilcora! 😛PPPPP

Pano

Pano
oks dud

Pano
Faszaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Megyek is!!!!

Hungary rulez! Éljen a haza 😄DDD

Pano

Mi a jelszóóóóóó?
Pano
Hi

Marha jó, tele a szerver de rajtam kívül egy magyar sincs! Csak modemesek vannak és mindenkinek min 200 felett van a pingje, lagzik mint az állat!

Pano

Ez az aestats valami brutál cucc! Hihetetlen mennyi mindent ki lehet deríteni belõle! Kár hogy egy napos csúszásban van a kiértékelés így nem tudom egybõl meccs után megnézni mit alkottam, de nem nagy gond. Nagyon köszi OBIsok!
Pano
üdv!

Van egy nagy probléma! Keresem a szervert... kersem... keresem.. refresh...refresh...

Na hol találtam meg õket?????

Az ÖSSZES OBI SZERVER DM_RE VAN ÁTSZAVAZVA!!!!

Tököm tele van az ilyen buta emberekkel 😞((

Pano

Pano
Szia!

Ehh, LOL. Mire rágtál be? 😊

Éppen néztem a statisztikát, nem is rossz ahhoz képest, hogy a Pano néven csak egy hete játszom, még annyi se 😄

Pano

Kolin Mekré
Üdv!

Huhh micsoda statisztika, ez mióta megy? Hihihi Drak megelõzött, gratula neki, és természetesen az OBI klánnak is!
Egye fene DCFnek is gratula
Azt néztem a statisztikákon ha mindegyik klánból jelen lennének, plussz egy kis "töltelék" nemklános ürge (made in hungary persze) akkor simán meglenne a 32 fõ..."Álmodik a nyomor" 😄

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Pano
Hi%

ö, izéééééééé. Mi történt?? Egy 20 perce kb kijöttem fullig volt a szerver, mostmeg semmi, mi az Isten történt??

Pano

CSOCSO
HEHEHEHEHEEHEHEH
Goodwill
és mikor engednek ki?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

CSOCSO
nah most vagyok akorházban..kezd tetszeni a gamez..nem nagy szám de azért jo...
Lazarus
Bizony a harctéren nagy a fejetlenség 😊
Pano
Szia DraK!

>Létezik olyan szerveropció, hogy csak KICK-re lehessen szavazást kezdeményezni?

Ez nem oldja meg a problémát. Mert akkor meg midnenkit ki akarnak kickelni a primitív emberek. SZóval, nem oszt nem szoroz! A hülyéket el kell viselni amíg nem lesz levédve jelszóval a szerver...

Az RMG mappokat meg azért utálom, mert esztelen öldöklés az egész! Elindul a red csapat, felmegy a dombok tetejére és csak lõdöz amíg ki nem pusztul az ellenfél csapat -bár, ez a feladata a rednek, de nincs meg ezeken a pályákon az a hangulat, ugyanis messze a táskától kezdõdik az egész-, ugyanez igaz pont fodítva is, a kékek nem a táskát szerzik meg hanem inkább mennek bele a sûrûjébe esztelenül gyilkolászni! Na mindegy, ha muszály, akkor én elviselem...

Amúgy igaz, a szerver simán elbírja a 32 embert, mert nekem sem volt semmilyen lagos problémám! Bár, szerintem ez ADSL-nél elvárható

Az össze buta külföldi meg pusztuljon
Pano

Pano
SZiasztok!

Tegnap nagyon jó volt az INF szerver! Persze mint mindíg itt is voltak buta és primitív külföldiek. Sajnálom, hogy nincs még elég magyar játékos, hogy csak velük lehessen játszani 😞. Mindegy, mi DCF-esek Wilcoval nyomtuk egész este, mi jól össze játszogattunk, ahogy tudtunk

Sajnos, van egy-két probléma a CLan-al, ugyanis több tag szõrén-szálán eltünt és azóta nem is jelentkeztek. Ha továbbra sem találjuk õket autómatikussan kiesnek a clanból. Ebbõl csak egy probléma származik, a létszám hiány. De ez is könnyen megoldható mert elég sok magyar keres Clan-t magának.De ha ez mégis így adódik azt elmondom, nehéz lesz bekerülni! De ez a jövõ zenéje és még nem biztos tény. Nah, ennyit szerettem volna...

Pano

hol lehet letolteni?

\'danja

Kolin Mekré
Üdv!

Nekem chello van, de néha egyszerüen megszakad a netkapcsolat hehe
Igazad van, a ping limitet felejtsük el, mert elég sokan modemmel tolják itthon, meg nálunk is van egy modemes ;]
Nekem a nagypingü franciákkal voltak gondjaim mert ugráltak ide oda, de a nagy hentbe sok volt a TK, igaz a legtöbb véletlen volt gránátbaszaladás, fedezõtüzberohanás stb 😉
Szal végülis jó lett volna a feeling ezeket leszámítva

cervin
kösz a végiget,mindent jól csináltam ujra kezdtem és jo lett,szerintem az enyém béta.
Kolin Mekré
Üdv!

Akkor lehet én rossz idõt fogtam ki, a szem látta hogy ben navgytok, de mire bementem már csak 1-2 arc volt ismerõs (Retek;Radical;Snip..enyien😄)
Akkor viszont már lagzott keményen...na mind1

Kolin Mekré
Üdv!

Most jövök az INF-es szerverrõl.
32pléjer tombolt rajta...de nem volt igazán élvezetes.
Sajnos lagzott a szerver, as sok volt a francia azaz kb 2-300 pingü ellenfelek ugráltak elõttünk.
Lehet le kéne vinni a pléjer korlátot, vagy egy min pinget meghatározni, vagy lekódolni.
Igaz semmi beleszólásom nincs a szerverbe 😉 de nem kivánom senkinek sem ezt az élményt 😛

Pano
Szia Cervin!

Én szivessen segítenék, de nem játszom a Single részel, meg szerintem az itteni fórumosok 90%-a sem, lehet azért kapsz nehezen választ! Vagy aki játszik is, még nem jutott el odáig. Ja, és javaslom, hogy ne kapd fel a vizet ilyen baromságok mint, lásd #1473.

Pano

cervin
egy egész napot kell várni,hogy valaki ezen a lapon valamit mondjon,......rohadt idegesetö
cervin
Valoszinüleg vakon vagy mint a ........FIRE-ban
cervin
collin mc3 teljes nálam
cervin
Na idefigyelj.Én segitséget kértem és nem felsõbb rendü vakert,tényleg meg akadtam,lehet hogy bétát játszom,de azért ne légy lekezelõ mert én mindig és minden FPS-t végig szenvedtem.Kodok nélkül...veszed öcsém? CragHack billents át a ponton mert már fel adtam,de nagyon végig akarom játszani.NEM TUDOK RÁ JÕNNI -na
Pano
Szia!

Hát, a magyarosításra még várni kell, elég sokat!

De nem értem, miért nem jó angolul? 😊

cervin
hi ..segits ,,én lehet hoy béna vagyok...pedig már millio sps-t végig nyomtam ,de ez qurvára idegesit. Egy sárga mozdony,lekapcsolt vagon, itt vége.Valaki azt irta hogy be kell mászni abba a qurva vagonba de hogy hogy hogy?????
ez már a második vonat egy hangár ban vagyok és már fel is robbant a fél épület,a mozdony nem indul el neki az ajtonak...
Pano
Hi!

Nah, szal annyit akarok, hogy eddig azért nem voltam mert egy viri elvitte a gépem és formáznom kellett. De már itt vagyok. Ja, és akivel tartom a kapcsolatot ICQ-n, azok most ne számítsanak egy ideig ICQ-n való elérésemre! (ja, és jó lenne ha valaki elküldené a számom 😄D )

Pano

cervin
ez már a második vonat egy hangár ban vagyok és már fel is robbant a fél épület,a mozdony nem indul el neki az ajtonak...valaki vágja már a témát akkor segithetne.
cervin
én lehet hoy béna vagyok...pedig már millio sps-t végig nyomtam ,de ez qrvára idegesit. Egy sárga mozdony,lekapcsolt vagon, itt vége.Valaki azt irta hogy be kell mászni abba a qurva vagonba de hogy hogy hogy?????
CSOCSO
nem jó a cd key em😊 tud vki generálni nekem jót?
cervin
hogy a fenében kell belemászni?amugy köszi a segitséget
Pano
Szia Dud!

Na. Szerintem az nem lenne jó dolog ha most fognánk aztán le passolnánk a szervert, ugyanis sokan nem tudnának róla. Be kéne elötte hírdetni -pl a starting map screenbe beleírni, hogy nemsokára jelszóval védett lesz a szerver, a jelszó a supergamez fórumon- és utána rátenni a passolosát. Így szerintem okosabb dolog lenne... Bár ti tudjátok, én csak felhoztam egy 5letet...

Pano

Cervin : Most már értem hol tartassz ! Menj el a meglökött vagonok legutolsójához, és mássz bele, bent a vagonban , ha felnézel van a tetején egy lyuk . Ott mássz ki. Onnan tovább tudsz menni.
cervin
fiuk segitsetek mert több napja egy helyben vagyok.Egy olyan helyen amikor a vonat bent áll egy kapu elõtt és nem tudom elinditani ha leakasztom a vagont akkor egy sárga valami az ajto felé gyorsan elmegy és ennyi.A romokon kell felmenni a vonatra vagy mit kell csinálni?Segitsetek mert nagyon szeretnék tovább menni...

VALAKI::::::::::::
Long_Gun
Janes: A taton a daruval felemeled a konténert, aztán a hídon kinyitod az ajtót ami a felemelt konténer alatt van.

cervin
fiuk segitsetek mert több napja egy helyben vagyok.Egy olyan helyen amikor a vonat bent áll egy kapu elõtt és nem tudom elinditani ha leakasztom a vagont akkor egy sárga valami az ajto felé gyorsan elmegy és ennyi.A romokon kell felmenni a vonatra vagy mit kell csinálni?Segitsetek mert nagyon szeretnék tovább menni...
Pano
Szia Dud!

>Készülünk megcsinálni az elsõ (asszem, de szóljatok ha tévedek) "hivatalos" SOF2 honlapot, mely mindenki számára elérhetõ lesz. Azon lesz a stat, lesz rajta >fórum, szavazás, újítások, hírek, javítások, klánliga eredmények (ha majd lesz olyan)..... szal minden, amit csak akartok.

Le a kalappal az OBI elött, számomra hõsök vagytok 😊, Meg alapoztátok a magyar SoF 2 jövöjét, illetve alapozzátok! Elõre is köszönöm az összes SoF 2 mániás nevében és nagyon várom már! 😊

Pano

"A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik"

CSOCSO
WiZso: nekem egyszerûen behalt a gamezom az egyik töltés miatt.. ugyhogy kezdhettem elölrõl én is.. de másik pálya... amugy már tövább mentem hát még mindig nem tetszik annyira...
Udv !
Hol juthatnek hozza egy biztonsagi masolat CD-hez?😊
Kolin Mekré
Üdv!

Lehet a Rebel klán is beszál majd egy klános csihipuhiba

Pano
Szia Csocso!

Hehe. az a jó ha egy játék nehéz és lehet vele üvöltözni, anyázni stb stb 😊)))). Én pl utálom az olyan emberkéket akik benyomják a cheatet és úgy nyomják végig, így értelmét veszti az egész játék 😞. Dudnak igaza van a játék sokkal nehezebb lesz, sokkal!

Pano
"A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik"