Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Itt találhattok a Patchrõl 9 screenshotot. ROhadjon meg, kurva jó lesz 😄D
A Screenshotokon feltünik a bomba lerakási módszer, akárcsak a cs-ben és az új fegyver 😊
http://sof.fragland.net/
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Megyek is!!!!
Hungary rulez! Éljen a haza 😄DDD
Marha jó, tele a szerver de rajtam kívül egy magyar sincs! Csak modemesek vannak és mindenkinek min 200 felett van a pingje, lagzik mint az állat!

Van egy nagy probléma! Keresem a szervert... kersem... keresem.. refresh...refresh...
Na hol találtam meg õket?????
Az ÖSSZES OBI SZERVER DM_RE VAN ÁTSZAVAZVA!!!!
Tököm tele van az ilyen buta emberekkel 😞((
Ehh, LOL. Mire rágtál be? 😊
Éppen néztem a statisztikát, nem is rossz ahhoz képest, hogy a
Huhh micsoda statisztika,
ez mióta megy? Hihihi Drak megelõzött, gratula neki, és természetesen az OBI klánnak is!
Egye fene DCFnek is gratula
Azt néztem a statisztikákon ha mindegyik klánból jelen lennének, plussz egy kis "töltelék" nemklános ürge (made in hungary persze) akkor simán meglenne a 32 fõ..."Álmodik a nyomor" 😄
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
ö, izéééééééé. Mi történt?? Egy 20 perce kb kijöttem fullig volt a szerver, mostmeg semmi, mi az Isten történt??
>Létezik olyan szerveropció, hogy csak KICK-re lehessen szavazást kezdeményezni?
Ez nem oldja meg a problémát. Mert akkor meg midnenkit ki akarnak kickelni a primitív emberek. SZóval, nem oszt nem szoroz! A hülyéket el kell viselni amíg nem lesz levédve jelszóval a szerver...
Az RMG mappokat meg azért utálom, mert esztelen öldöklés az egész! Elindul a red csapat, felmegy a dombok tetejére és csak lõdöz amíg ki nem pusztul az ellenfél csapat -bár, ez a feladata a rednek, de nincs meg ezeken a pályákon az a hangulat, ugyanis messze a táskától kezdõdik az egész-, ugyanez igaz pont fodítva is, a kékek nem a táskát szerzik meg hanem inkább mennek bele a sûrûjébe esztelenül gyilkolászni! Na mindegy, ha muszály, akkor én elviselem...
Amúgy igaz, a szerver simán elbírja a 32 embert, mert nekem sem volt semmilyen lagos problémám! Bár, szerintem ez ADSL-nél elvárható
Az össze buta külföldi meg pusztuljon
Tegnap nagyon jó volt az INF szerver! Persze mint mindíg itt is voltak buta és primitív külföldiek. Sajnálom, hogy nincs még elég magyar játékos, hogy csak velük lehessen játszani 😞. Mindegy, mi DCF-esek Wilcoval nyomtuk egész este, mi jól össze játszogattunk, ahogy tudtunk
Sajnos, van egy-két probléma a CLan-al, ugyanis több tag szõrén-szálán eltünt és azóta nem is jelentkeztek. Ha továbbra sem találjuk õket autómatikussan kiesnek a clanból. Ebbõl csak egy probléma származik, a létszám hiány. De ez is könnyen megoldható mert elég sok magyar keres Clan-t magának.
De ha ez mégis így adódik azt elmondom, Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\'danja
Nekem chello van, de néha egyszerüen megszakad a netkapcsolat
hehe
Igazad van, a ping limitet felejtsük el, mert elég sokan modemmel tolják itthon, meg nálunk is van egy modemes ;]
Nekem a nagypingü franciákkal voltak gondjaim mert ugráltak ide oda, de a nagy hentbe sok volt a TK, igaz a legtöbb véletlen volt gránátbaszaladás, fedezõtüzberohanás stb 😉
Szal végülis jó lett volna a feeling ezeket leszámítva

Akkor lehet én rossz idõt fogtam ki, a szem látta hogy ben navgytok, de mire bementem már csak 1-2 arc volt ismerõs (Retek;Radical;Snip..enyien😄)
Akkor viszont már lagzott keményen...na mind1

Most jövök az INF-es szerverrõl.
32pléjer tombolt rajta...de nem volt igazán élvezetes.
Sajnos lagzott a szerver, as sok volt a francia azaz kb 2-300 pingü ellenfelek ugráltak elõttünk.
Lehet le kéne vinni a pléjer korlátot, vagy egy min pinget meghatározni, vagy lekódolni.
Igaz semmi beleszólásom nincs a szerverbe 😉 de nem kivánom senkinek sem ezt az élményt 😛
Én szivessen segítenék, de nem játszom a Single részel, meg szerintem az itteni fórumosok 90%-a sem, lehet azért kapsz nehezen választ! Vagy aki játszik is, még nem jutott el odáig. Ja, és javaslom, hogy ne kapd fel a vizet ilyen baromságok mint, lásd #1473.

Hát, a magyarosításra még várni kell, elég sokat!
De nem értem, miért nem jó angolul? 😊
ez már a második vonat egy hangár ban vagyok és már fel is robbant a fél épület,a mozdony nem indul el neki az ajtonak...
Nah, szal annyit akarok, hogy eddig azért nem voltam mert egy viri elvitte a gépem és formáznom kellett. De már itt vagyok. Ja, és akivel tartom a kapcsolatot ICQ-n, azok most ne számítsanak egy ideig ICQ-n való elérésemre! (ja, és jó lenne ha valaki elküldené a számom 😄D )
Na. Szerintem az nem lenne jó dolog ha most fognánk aztán le passolnánk a szervert, ugyanis sokan nem tudnának róla. Be kéne elötte hírdetni -pl a starting map screenbe beleírni, hogy nemsokára jelszóval védett lesz a szerver, a jelszó a supergamez fórumon- és utána rátenni a passolosát. Így szerintem okosabb dolog lenne... Bár ti tudjátok, én csak felhoztam egy 5letet...
VALAKI::::::::::::
>Készülünk megcsinálni az elsõ (asszem, de szóljatok ha tévedek) "hivatalos" SOF2 honlapot, mely mindenki számára elérhetõ lesz. Azon lesz a stat, lesz rajta >fórum, szavazás, újítások, hírek, javítások, klánliga eredmények (ha majd lesz olyan)..... szal minden, amit csak akartok.
Le a kalappal az OBI elött, számomra hõsök vagytok 😊, Meg alapoztátok a magyar SoF 2 jövöjét, illetve alapozzátok! Elõre is köszönöm az összes SoF 2 mániás nevében és nagyon várom már! 😊
"A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik"
Hol juthatnek hozza egy biztonsagi masolat CD-hez?😊
Lehet a Rebel klán is beszál majd egy klános csihipuhiba
Hehe. az a jó ha egy játék nehéz és lehet vele üvöltözni, anyázni stb stb 😊)))). Én pl utálom az olyan emberkéket akik benyomják a cheatet és úgy nyomják végig, így értelmét veszti az egész játék 😞. Dudnak igaza van a játék sokkal nehezebb lesz, sokkal!
"A harc sosem ér véget, hanem egy újban folytatódik"