Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés, nehéz lenne fel tolni kicsi kis hátsó részeteket az obi inf szerverre?
Mert mindíg csak ugyan azok az emberek jönnek játszani. Pedig milyen jó lenne egy szerver, fullon magyarral megrakva! Tudjátok milyen élvezetes lenne a játék? el sem szakadnátok a gép elõl!
Pano
Perfect Destroyers Clan
[[ SoF II | pdc.uw.hu| ]]
"A harc sose ér véget, hanem egy újban folytatódik"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
a www.clanbase.cmo on lehet regisztrálni magatokat a TDM INF CTF bajnokságokra SOF2-ben!
jah és az obi szerverrel kapcsolatban:
Nem lehetne-e esetleg bekapcsolni a CALL VOTE-ot, mert amikor csak 2 ne vagyunk elég unalmas a RGM dzsungeles pálya, meret félórákatr gyaloglunk mire találok egy ellent...
koszontem.
Van négy speciális gomb a fegyverekhez. Ott tudod állítani a zoom-ot.
Egyébként a progi néhány helyen egy kicsit unalmas, szerintem. 😞 De utána eddig mindíg igazi kommandózás jött, ami meg csúcs. 😊))))))))))))))
Segítsen valaki aki tud légyszi, sajnos elakadtam. Lementem egy csigalépcsõn, lelõttem mindenkit aki mozgott:-))), de egy polcokkal telezsúfolt helységben van egy fehér pólós pocakos faszi, akivel nem bírok, viszont továbbmenni sem(:
Mit kell ezen a pályán csinálnom?
Kicsit bugos szvsz, mert néha nehéz megragadni egy embert.
virit : pedig ott a targoncánál át tudsz menni.
cervin : Két helikopter is van a játékban (bocsánat összesen három a kolumbiaival) az egyik ott ahol te jársz a másik a játék legvégén.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A másik bug-ot a mentéseknél vettem észre. Néha nem lehetett betölteni az aktuálisat. Ilyenkor kettõvel hátrébról próbálkoztam ami nem volt mindíg nyerõ, mert gyakran pont egy kritikus szinten túl szállt el a mentés.
Tudod:
Szemet SAM-ért! 😊))))))))))
Hülyeség az egész hogy a pilótát kell kilõni. Aki azt írta az még nem is járt itt.
Én így csináltam:
Van a gép alján a rakéták mellett két tartály (gyk: mindkét oldalon egy-egy). Elõször is leszedtem minden humán ellenfelet. Elcsaltam a helikoptert oda, ahol három ember volt bent egy kis lukban. Ezzel szemben van a nagy géppityu. Szóval elcsaltam oda. Amikor a gép elment az épület mögé visszaszaladtam oda ahonnan indultam. A helikopter nem tudott követni mert túl alacsonyan volt és ott magaslik két antenna is. Ezután elõvettem azt a fegyvert amit át lehet állítani single lövésekre. Célzott, pontos lövésekkel leszedtem a két tartályt (ezek leesnek a tetõre), majd a rotor alját elkezdtem lõni. Egy kis idõ után leválik a páncél és megjelenik egy kis villógó valami a páncélzat alatt, azt szét kell lõni erre berobban az egyik rotor. A másik rotornál ugyanez a helyzet. Én a "nagypapit" nem is használtam. Csak célzott single lövéseket.
a PDC érdekelné, tudsz róla több infót adni? cím stb?
Pano
Perfect Destroyers Clan
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
koszontem.
Hajrá magyar klánok ha van ilyen a SOF2-ben már! Itt az alkalom!
koszontem.
Hogyan lehet az elérési utat beírni, és hova kell?
Mi az elérési út?
Pano
Perfect Destroyers Clan
Pano
Perfect Destroyers Clan
Megvan!
Az elektromos kapcsolószekrényt kellett szétlõni és agyonbaszta az amper...!
Az a kis piros izé a lifthez való kártya volt.Én is mindig azt próbáltam szétlõni.
Ez a rész kicsit szarul volt megcsinálva mert a fickó teljes egészében látszott,de nem lehetett megsebezni..!
Köszi Crem
100% életerõ és akkor állj neki!😊)
Próbálj bemenni a középsõ oszlophoz (belsõhöz).
Majd jobbra kihajolva vagy kézigránáttal vagy valamivel robbantsd szét a pirosan világító valamit. (nem tudom mi az,mert nem volt idõm megnézni!😊) )
Aztán már meg is kaptad a kulcsot!😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Manuel Vergara bunkerében akadtam el,ott amikor vmi veszett puskával lõ rám egy fedezék mögül.Kis helyiség és csak dobozok vannak.Semmit se tudok csinálni mert azonnal kilõ!
Aki tud segítsen már mert 2 napja nem tudok továbbmenni!
Köszi!
Ez milyen ani mert azt írja ki a játék hogy invalid game folder!
Hol lehet letölteni?
de én is lusta vagyok végigolvasgatni 😊
koszontem.
töltsed le a The All-Seeing Eye programot, #1222-es üzenetnél találsz linket! Ezzel a programmal ki tudod listázni a tört szervereket is, vagyis az OBI szervereket! Utánna már menni fog 😊
---------------
Bálint!
apollo.warez.hu
------------
SENKI NE TÖLTSE LE A BETÁT ÉS A RIPET CSAK IS A FINAL ISOT!!!!!!
------------
Zolika!
Nem feltétlenül hiányoznak a crc-k, lehet, hogy hibássan jött le egy-két fájl! De ha rippet töltöttél akkor rád is vonatkozik a fenti dszöveg
!
------
Kaszi!
#1284! Már jó pár ember tett ide ki kulcsot :-)
---
yetti!
nem törölve lett, csak szerver hiba miatt lassan indulnak a letöltések!
--
Akinek nem megy az apolloról az keressen rá a full ISO-ra itt:
http://www.terrorists.cz/
vagy itt:
http://www.navnetwork.net/
Üdv,
Pano