Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cervin
hi,a sárga mozdony...,vagon leakaszt... vissza a mozdonyba és itt meg akadtam,nem csinál semmit a mozdony..segitsETEK
Pano
Sziasztok!

Egy kérdés, nehéz lenne fel tolni kicsi kis hátsó részeteket az obi inf szerverre? Mert mindíg csak ugyan azok az emberek jönnek játszani. Pedig milyen jó lenne egy szerver, fullon magyarral megrakva! Tudjátok milyen élvezetes lenne a játék? el sem szakadnátok a gép elõl!

Pano

Perfect Destroyers Clan
[[ SoF II | pdc.uw.hu| ]]
"A harc sose ér véget, hanem egy újban folytatódik"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Evil
es az hol van mert en nem talalom:

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

cervin
hi,a sárga mozdony...,vagon leakaszt... vissza a mozdonyba és itt meg akadtam,nem csinál semmit a mozdony..segits
na akkor magyar sof2 klánok:
a www.clanbase.cmo on lehet regisztrálni magatokat a TDM INF CTF bajnokságokra SOF2-ben!

jah és az obi szerverrel kapcsolatban:

Nem lehetne-e esetleg bekapcsolni a CALL VOTE-ot, mert amikor csak 2 ne vagyunk elég unalmas a RGM dzsungeles pálya, meret félórákatr gyaloglunk mire találok egy ellent...

koszontem.

A céllövészet szerintem fontos. Bár azt hiszem engem nem is engedett ki addig amíg szét nem szedtem a mind a négy pályán a bábukat, úgy ahogy õ akarta. Meg kell várni hogy a fickó mondja hogy most a 4-es pályán lévõt lõdd szét, most a hármast , stb..
Van négy speciális gomb a fegyverekhez. Ott tudod állítani a zoom-ot.
Herk
köszi, ez volt a megoldás!
Herk ! lõjj be egy gránátot a fószerhez!
Herk
na sikerült végre lenyomni:-)))
Herk
nincs hozzá valami örökélet cheat?
Herk
köszi, de nem megy. akkora ereje van a lövéseinek, higy nincs igazán idõm kisérletezni
cervin
a két õr most nem nyitja ki.miért nem?a céllövészetnél meddig kell lõni a célokat?nem tudok zoom-olni a fegyverrel ,hogy kell?segits.
Egyébként én már Svájcban járok, a metró aluljáróban. Nagyon olyan érzésem van mintha a készítõk nagyon megkedvelték volna az elsõ rész elsõ pályáját, mert ennek ugyanolyan feelingje van. 😊)))))))))

Egyébként a progi néhány helyen egy kicsit unalmas, szerintem. 😞 De utána eddig mindíg igazi kommandózás jött, ami meg csúcs. 😊))))))))))))))
Amikor elõször jártál abban az épületben akkor is a tárgyalóba kellett menned. Az a szoba ami elõtt két õr is áll és egyszerre nyomják meg a saját kis kapcsolójukat hogy kinyíljon az ajtó.
Ki kell nyírni a pocakos faszit. Próbáld átállítani a lövés módot single-re és úgy lõdd. Idõvel elfekszik az. 😊))
Herk
Sziasztok!

Segítsen valaki aki tud légyszi, sajnos elakadtam. Lementem egy csigalépcsõn, lelõttem mindenkit aki mozgott:-))), de egy polcokkal telezsúfolt helységben van egy fehér pólós pocakos faszi, akivel nem bírok, viszont továbbmenni sem(:
Mit kell ezen a pályán csinálnom?
De hogy? Sehogysem sikerül...:-((((((
gida : használd a "use" gombot (default-ból enter)
Kicsit bugos szvsz, mert néha nehéz megragadni egy embert.

virit : pedig ott a targoncánál át tudsz menni.
A raktárteleprõl hogy lehet továbbmenni? Felemelem a targonca villáját, felmászom rá, ott kiirja, hogy "move forward to exit", de nem tudok átugrani a falon, se sehova. Segítsen valaki légyszi!
vidd el Sam-et a mentõautó hordágyáig, és ott tedd le.

cervin : Két helikopter is van a játékban (bocsánat összesen három a kolumbiaival) az egyik ott ahol te jársz a másik a játék legvégén.
Evil
jo de hova kell kivinni ,mert mar kivittem az utcara de semmi nem tortent.Mit kell csinalni?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

cervin
hol van a tárgyaló?amugy jó reggelt.
Be kell menni a tárgyalóba az igazgatóhoz (ahova legelõször is menni kellett amikor ebben az épületben voltál, ahol Taylorral találkoztál elõször)! Azután irány a hómezõk! 😊
cervin
dummy segits a helikopteres megvan utána a bázis a cel lövészet az uj fegyverrel.Aztán mit kell csinálni mert a lift sehova, csak a második szint,Minden ajtot kiprobáltam .A ket faszi most nem nyit ajtot, Most mi van? itt bóklászok.Valamit ki hagytam?
Ezzel a Sam felvétellel (meg hullákéval is) néha nekem is voltak gondjaim. Úgyhogy asszem ez tényleg bug lehet.

A másik bug-ot a mentéseknél vettem észre. Néha nem lehetett betölteni az aktuálisat. Ilyenkor kettõvel hátrébról próbálkoztam ami nem volt mindíg nyerõ, mert gyakran pont egy kritikus szinten túl szállt el a mentés.
Egyszerûen fel kell kapni Sam-et, és kivinni. Utánna jöhet a bosszú!
Tudod:
Szemet SAM-ért! 😊))))))))))
dummy : Nem hülyeség, ki lehet lõni a pilótát. Én is úgy csináltam meg. Ezekszerint viszont van alternatív megoldása is.
Na! TEGNAP LESZEDTEM A HELIKOPTERT!!!!!
Hülyeség az egész hogy a pilótát kell kilõni. Aki azt írta az még nem is járt itt.
Én így csináltam:
Van a gép alján a rakéták mellett két tartály (gyk: mindkét oldalon egy-egy). Elõször is leszedtem minden humán ellenfelet. Elcsaltam a helikoptert oda, ahol három ember volt bent egy kis lukban. Ezzel szemben van a nagy géppityu. Szóval elcsaltam oda. Amikor a gép elment az épület mögé visszaszaladtam oda ahonnan indultam. A helikopter nem tudott követni mert túl alacsonyan volt és ott magaslik két antenna is. Ezután elõvettem azt a fegyvert amit át lehet állítani single lövésekre. Célzott, pontos lövésekkel leszedtem a két tartályt (ezek leesnek a tetõre), majd a rotor alját elkezdtem lõni. Egy kis idõ után leválik a páncél és megjelenik egy kis villógó valami a páncélzat alatt, azt szét kell lõni erre berobban az egyik rotor. A másik rotornál ugyanez a helyzet. Én a "nagypapit" nem is használtam. Csak célzott single lövéseket.
En eloszor a ket rotort lottem ki aztan a nagypapaval elkezdtem loni a gepet ami eccercsak felrobbant.
Bemesz a labor sarkarba ,leteszed a bombat es elpucolsz.A falon keletkezik egy atjaro.
Mike
darabolódik az ellenfél?
tökön lövés még van?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Krinyo
eltünt a magyar szerver.

cervin
honnan lehet letölteni valami upgradet vagy valamit mert a játékom kiakaszt ,,buggos,,a mentésbe nem enged be csak a pálya kezdésbe és igy mindig elölröl kell kezdenem pl.a helikopterest.Pedig eddig beengedett a mentésbe,lehet hogy bétaval játszok?segitsetek..
cervin
na ha.ahelikoppot lövöm és semmi,nekem nem is ég,a löszer meg el fogy,hogy kell a pilótát kilõni?
Nekem is a tetõ felett keringõ helikopterrel van problémám. Már ég az egész gép de még mindíg repül. Hogy kell leszedni? Lentebb írtak valami olyasmit hogy ki kell lõni a pilótát. De hogy?
Pano
Hi!

a PDC érdekelné, tudsz róla több infót adni? cím stb?

Pano
Perfect Destroyers Clan

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

cervin
Na szia,én oda vágtam egy gránátot és kész,nekem a helikopterrel van bajom a tetõn,Lövöm lövöm és semmi.Mit tegyek valaki segitsen.Kösz
ASE: all seeing eye

koszontem.

Nah megalakult a Clanbase-n a solider of fortune ladder (gyk sof2 bajnokság)
Hajrá magyar klánok ha van ilyen a SOF2-ben már! Itt az alkalom!

koszontem.

Mi az az ASE?
Hogyan lehet az elérési utat beírni, és hova kell?
Mi az elérési út?
Pano
Te, én ebbõl a mondatodból egy kukkot sem értek, meg tudnád jobban fogalmazni?

Pano

Perfect Destroyers Clan

Pano
Most azt írja ki, hogy CRC hiba? Mert nekem nem áll össze a kép, szerintem biztos, hogy az egyik fájl hibás!

Pano

Perfect Destroyers Clan

hogyan lehet elérni az arioche nevû mappot?
uhh !
Megvan!
Az elektromos kapcsolószekrényt kellett szétlõni és agyonbaszta az amper...!
Az a kis piros izé a lifthez való kártya volt.Én is mindig azt próbáltam szétlõni.
Ez a rész kicsit szarul volt megcsinálva mert a fickó teljes egészében látszott,de nem lehetett megsebezni..!
Köszi Crem

Crem
Ennél a résznél én is szo*tam!😞

100% életerõ és akkor állj neki!😊)
Próbálj bemenni a középsõ oszlophoz (belsõhöz).
Majd jobbra kihajolva vagy kézigránáttal vagy valamivel robbantsd szét a pirosan világító valamit. (nem tudom mi az,mert nem volt idõm megnézni!😊) )
Aztán már meg is kaptad a kulcsot!😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mi az az ARIOCHE/MP_SMALL????????
Nekem is kellene egy kis segítség!
Manuel Vergara bunkerében akadtam el,ott amikor vmi veszett puskával lõ rám egy fedezék mögül.Kis helyiség és csak dobozok vannak.Semmit se tudok csinálni mert azonnal kilõ!
Aki tud segítsen már mert 2 napja nem tudok továbbmenni!
Köszi!

az all-seeingben azt írja ki aZ OBI féle Dm játék térkép? nem tudok vele játsztérképénél, ,hogy ARIOCHE/MP SMALL.
Ez milyen ani mert azt írja ki a játék hogy invalid game folder!
Hol lehet letölteni?
arról nem is beszélve, hogy minden oldalon le van legalább 1x írva a tört szerverek ip-i! 😊)
de én is lusta vagyok végigolvasgatni 😊

koszontem.

Pano
Krinyo!

töltsed le a The All-Seeing Eye programot, #1222-es üzenetnél találsz linket! Ezzel a programmal ki tudod listázni a tört szervereket is, vagyis az OBI szervereket! Utánna már menni fog 😊
---------------
Bálint!

apollo.warez.hu
------------
SENKI NE TÖLTSE LE A BETÁT ÉS A RIPET CSAK IS A FINAL ISOT!!!!!!
------------
Zolika!
Nem feltétlenül hiányoznak a crc-k, lehet, hogy hibássan jött le egy-két fájl! De ha rippet töltöttél akkor rád is vonatkozik a fenti dszöveg
!
------
Kaszi!
#1284! Már jó pár ember tett ide ki kulcsot :-)
---
yetti!

nem törölve lett, csak szerver hiba miatt lassan indulnak a letöltések!
--
Akinek nem megy az apolloról az keressen rá a full ISO-ra itt:
http://www.terrorists.cz/
vagy itt:
http://www.navnetwork.net/

Üdv,
Pano