Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
<10.31.2005 12:31:20>10.31.2005 12:31:20> VIOLATION (MULTIHACK) #70119: ^1Koksztomi (h^7u^gn)^7 (slot #1) Violation (MULTIHACK) #70119
a Winows lefagyott fagyás közben...
Görény sör nincs <#pias>#pias> de pucsító fapina az igen <#action>#action>
cb-s mapok
ctf
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Majd megpróbálok összedobni valami gépet, és benézek már valami game servere, remélem azért még mennek a harcok 😊
Bár nem tudom, hol tartanak a game patchek, de remélem nem kell sokat downloadolni bár 2 és fél év alatt biztosan sokminden + lefolyt a vén Dunán.
Röviden ennyi.
Na bye all.....
Élni vagy égni???!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
<#law>#law>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
https://grentmedia.hu
"Majd ha becsúszik valami, nyomok egy format c:-t és el van inétzve. ez a legjobb vírusírtás"
"Majd ha érzem, hogy valami nem stimmel, leszedek egy vírusírtót és leírtom vele"
stb...
Meg azért az sem mindegy, hogy milyen aktív vírusvédelem. Mert van jópár antiviri amelyik az itt található trójai vírusokra rá sem bagózik.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
https://grentmedia.hu
nemtud valaki néro 7 bézához cdkeyt ?
fsazomat küzdök mint malac a jégen
faszomretkes<#nemtudom>#nemtudom><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#lama>#lama>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...